Slovenská zápasnice Lucia Szabová změří síly s Aitanou Álvarez na turnaji Oktagon 59

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Na bratislavské turnaji Oktagon 59 v Bratislavě se představí v MMA neporažená slovenská zápasnice Lucia Szabová. V kleci se utká se Španělkou Aitanou Álvarez. Analýzu zápasu i tip najdete níže v článku.

Lucia Szabova - Oktagon 59 Bratislava Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 59 Bratislava – kde a kdy se turnaj uskuteční?

Organizace Oktagon MMA míří do metropole Slovenska a pod otevřeným nebem rozjede tu pravou Summer Party. Turnaj Oktagon 59 se uskuteční už tuhle sobotu 20. července 2024 v bratislavské Peugeot Aréně. Čekají nás dva čtvrtfinálové zápasy milionové pyramidy Tipsport GameChanger a mnoho další skvělých zápasů, ve kterých se představí Ivan Buchinger, Lucia Szabová, Radovan Úškrt, Petr Kníže, Piotr Wawrzyniak, Michailidis, Roušal, Magard a další.

Vsaďte si a sledujte zápasy Oktagon 59 zdarma na Tipsportu.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Oktagon 59: Lucia Szabová vs. Aitana Álvarez – analýza, tip a kurzy

Slovenská zápasnice Lucia Szabová se do klece vrátila po dvouleté pauze v říjnu 2023. Na turnaji Oktagon 47 si střihla zápas podle upravených pravidel undergroundu s Alexandrou Anderstrod, kterou porazila na body. V březnu tohoto roku se postavila do zápasu podle pravidel MMA proti polské zápasnici Róze Gumieně, kterou porazila ve třetím kole na armbar.

Doposud v MMA neporažená “Silent Killer” má za sebou 5 výher v profi zápasech MMA. Szabová je také vítězkou 4. série Oktagon Výzvy a taky mistryní Slovenska v thajském boxu, ve kterém má bilanci 12 výher a žádná prohra.

Slovenská zápasnice je nejen silnou postojářkou, která umí zasadit tvrdé rány, ale skvěle pracuje i na zemi. Po porodu syna Dragana se musela znova dostat do formy, kterou má podle svých slov i lepší než dříve. Rozhovor s Lucií Szabovou si můžete přečíst v tomhle článku.

⭐ BILANCE ⭐
LUCIA SZABOVÁ AITANA ÁLVAREZ
5–0 6–5
1x KO/TKO,
3x submise,
1x body
2x KO/TKO,
0x submise,
4x body
0x KO/TKO,
0x submise,
0x body
0x KO/TKO,
0x submise
5x body
26 let, 170 cm 24 let, 167 cm

Na turnaji Oktagon 59 se proti slovenské zápasnici postaví Španělka Aitana Álvarez, která má bilanci profesionálních MMA zápasů 6 výher a 5 proher. V současnosti má za sebou čtyři vítězné zápasy po sobě a na svou vítěznou šňůru bude chtít navázat i na bratislavském turnaji. Španělka zápasnice přezdívaná “Pitbull” má v Oktagonu zatím jednom jeden zápas, který vyhrála na body proti anglické soupeřce Magan Morris.

TIP: Szabová vyhraje v kurzu 1,31 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

  • Papírovou favoritkou zápasu je slovenská fighterka Lucia Szabová, která je skvělá postojářka, ale poradí si i na zemi. V Bratislavě se chystá znova zvítězit a udržet si nulovou bilanci proher. Vsadit si můžete nejen na výsledek zápasu, ale i konkrétní způsob ukončení a kolo, ve kterém zápas skončí.

KURZY TIPSPORT: SZABOVÁ vs. ÁLVAREZ
Lucia Szabová Aitana Álvarez
1,31 3,22

Oktagon 59: Jak sledovat livestream na Tipsport TV

Sledujte zápasy turnaje Oktagon 59 zdarma na Tipsport TV. Na live stream zdarma se může podívat každý zákazník sázkové společnosti Tipsport, který v posledních 30 dnech před turnajem vsadil tiket alespoň za 30 Kč. Pro nově registrované zákazníky čeká bonus v hodnotě 300 Kč a živé sportovní přenosy na 7 dní zdarma.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Rony Paradeiser na Oktagonu 59 Bratislava

ROZHOVOR: „Byla by pro mě velká čest zvítězit nad Torresem,“ říká Rony Paradeiser

Rony Paradeiser v rozhovoru prozradil, jak mu jde příprava na zápas, shazovaní váhy a jakou taktiku má připravenou na Španěla Daniela...

Petr Monster Kníže

Oktagon 59: Radovan Úškrt vs. Petr Monster Kníže – analýza, kurzy, tip a live stream

Na bratislavském turnaji Oktagon 59 pod otevřeným nebem ☀️ dojde i na zajímavý česko-slovenský souboj. Veterán Petr Monster Kníže se...