Kdy a kde sledovat úvodní tiskovku Clash of the Stars 10 dnes zdarma – online livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Jaké zápasy uvidíme na turnaji Clash of the Stars 10 v Brně? Právě to se dozvíme na dnešní úvodní tiskové konferenci, kterou můžete opět sledovat živě online.

Úvodní tiskovka Clash 10 se koná už dnes Foto: GWUZD PAVEL / Česká editoriální fotografie / Profimedia

Tiskovka Clash 10 dnes (14. 10.) Kde sledovat online?

Úvodní tisková konference před turnajem Clash of the Stars 10 se koná dnes od 18:00 v pražském klubu Duplex na Václavském náměstí. Fanoušci se opět mohou těšit na vystoupení některých účastníků a peprné slovní přestřelky. Věřme, že se tentokrát organizaci podaří celou show ukočírovat a nedojde k dalším nepřijatelným výrokům.

sipka Vyzvedněte si bonus 300 Kč za online registraci u Tipsportu ZDE

Živý přenos úvodní tiskovky můžete sledovat od 18:00 živě online na YouTube kanále Clash of the Stars. Tradičně se dá čekat, že začátek přenosu bude o něco opožděn. Jednou z hlavních otázek, kterou by dnešní tisková konference měla odhalit bude to, zda se na turnaji Clash of the Stars 10 představí v zápase Aleš Psychopat Bejr proti promotérovi Tomáši Le Symu.

Můžeme předpokládat, že na zápasy desátého turnaje, který organizace promuje jako poslední, bude možné sázet u sázkové kanceláře Tipsport. Právě zde se na poslední chvíli objevily kurzy v rámci posledního galavečeru.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Mezi posledními oznámenými účastníky turnaje v Brně přibyl z vězení nedávno propuštěný Jaroslav Kotlár Security, který by na dnešní tiskovce rovněž neměl chybět.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Průběh zápasu Clash of the Stars

Kde sledovat Clash of the Stars online živě? Livestream a cena PPV

Online live stream Clash of the Stars ▶️ vyhledává před každým turnajem obrovské množství fanoušků. V tomto článku se dozvíte zásadní...

Karlos Vémola a Jaromír Soukup

Jaromír Soukup v OSSCASTU Karlose Vémoly popisuje rvačku s Dopitou. Čeho zpětně lituje?

Pozvání do nejnovějšího dílu OSSCASTU Karlose Vémoly přijal Jaromír Soukup, který v posledních dnech řeší nepříjemnou událost v soukromém...

Tomáš Linh Le Sy

Tomáš Linh Le Sy: životopis – Clash of the Stars, zápasy v OKTAGON MMA a další info

Tomáše Le Syho dnes vídáme coby ledově vyrovnaného promotéra organizace bizarních zápasů Clash of the Stars.💪 Jak vypadala jeho cesta k...