Jaromír Soukup v OSSCASTU Karlose Vémoly popisuje rvačku s Dopitou. Čeho zpětně lituje?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Chance

Ke vkladu až 2 000 Kč + 200 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Pozvání do nejnovějšího dílu OSSCASTU Karlose Vémoly přijal Jaromír Soukup, který v posledních dnech řeší nepříjemnou událost v soukromém životě. Jaká je jeho verze rvačky s Miroslavem Dopitou?

Karlos Vémola a Jaromír Soukup Foto: OSSCAST

Soukup o bitce s Dopitou: „Měl jsem dvě možnosti,“ říká

Obličej Jaromíra Soukupa se v posledních dnech stal jedním z hlavních témat českého internetu. Bývalý majitel TV Barrandov Jaromír Soukup se po předání své dcery porval se současným manželem své exmanželky Agáty Hanychové, Miroslavem Dopitou. Z incidentu si kromě mediální masáže odnesl i zlomený nos, zlomený malíček levé ruky a velké podlitiny v obličeji.

Karlos Vémola se samozřejmě na tuto situaci hned v úvodu Soukupa zeptal. Tady jsou střípky jeho reakce: „S tímhle ksichtem bych normálně do podcastu nebo na video nechodil, ale že seš to ty...

O Agátě špatně mluvit nebudu, ani nechci. Předal jsem dítě a pak jsme se tam chytli s tím Dopitou, který mi dlouhodobě vadí, to je pravda. Měl jsem dvě možnosti. Sednout do auta a odjet, nebo se ho jít zeptat, co tam na mě pořvává. Něco na mě volal a já jsem si to nenechal líbit. Jsem prostě takovej. Čekal jsem, že si budeme vyměňovat názory. Nechtěl jsem se rvát na ulici, tím spíš ne před domem Agáty... Dobrý, tak mě nahulil hned na první dobrou, tak jsem pokles...“

sipka Na celý díl se můžete už teď exkluzivně podívat ZDE

Ve vzduchu se pro Jaromíra Soukupa snáší dohra v podobě soudních sporů. On sám prý nic podobného iniciovat nebude, zároveň je ale připraven se k tomu postavit čelem.

Zpětně ho podle vlastních slov mrzí to, jaký dopad má rvačka s Dopitou na jeho dceru Rozárku, kterou má společně s Hanychovou ve střídavé péči. Nepříjemnosti spojené s touto kauzou ji hodlá kompenzovat láskou a péčí.

Rvačka s Dopitou se navíc odehrála pouhé dva měsíce před jeho zápasem na turnaji Clash of the Stars 10 s Karlosem Bendou. Určitý vliv to na jeho přípravu mít samozřejmě bude, samotnou účast v hlavním boxerském zápase večera, to ale podle všeho neohrozí.

Bude zápas Soukup vs. Dopita v Clash of the Stars?

Soukup a Vémola se dále bavili o předchozích zápasech v Clashi, současném projektu v mediálním a internetovém prostoru, dětech i vztahu s Agátou Hanychovou nebo třeba alimentech. Řeč přišla i na to, zda by si to chtěl Soukup s Dopitou rozdat v ostrém zápase.

„Já jsem si za poslední rok prošel spoustou sra*ek. Chtěl jsem se dát dohromady a zápas v Clashi mi k tomu měl pomoci. Motivace byla dát se dohromady a zase být sportovec. Žádnou finanční raketu jsem za to nedostal. Sport ke mně patří. Nechtěl jsem přepadnout na druhou stranu a zmítat se v osobních problémech“. Celé video najdete na platformě HeroHero.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Clash of the Stars 10 The End

Tomáš Le Sy potvrzuje konec Clash of the Stars. K rozhodnutí prý přispěly skandály kolem deváté akce

Desátý turnaj Clash of the Stars dostal matoucí podtitul The End. Znamená to skutečně konec organizace?💣 Co jiného by se mohlo za názvem...

Hanka Gelnarová míří do KSW

Potvrzeno! Hvězda Clashe se chystá zazářit v KSW. „Je to motivace, i odpovědnost,“ říká Gelnarová

Je to potvrzené, hvězda Clash of the Stars Hanka Gelnarová se chystá blýsknout v KSW.💪 KrutoHanka nám prozradila své pocity i plány do...

Makhmud Muradov

VIDEO: Muradov leží v nemocnici. Ve vzkazu fanouškům sotva mluví, měl prý skutečně strach o život

Mach Muradov ještě před pár dny slavil výhru, teď se ale nachází v nemocnici v hodně nepříjemném stavu.⚡ Vypověděl, že si myslel, že zemře.