VIDEO: Muradov leží v nemocnici. Ve vzkazu fanouškům sotva mluví, měl prý skutečně strach o život

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Chance

Ke vkladu až 2 000 Kč + 200 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Mach Muradov ještě před pár dny slavil výhru, teď se ale nachází v nemocnici v hodně nepříjemném stavu. Ve zveřejněném videu sotva dokáže mluvit. Vypověděl, že si myslel, že zemře.

Makhmud Muradov Foto: OKTAGON MMA

Muradov se bál o vlastní život

Mach Muradov dokázal minulou sobotu vybojovat vítězství. Část fanoušků sice dala najevo, že se jim taktika uzbeckého bojovníka moc nezamlouvala, Muradov však posléze vysvětlil, že ho k tomu vedlo zranění ruky. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

A zdravotní komplikace se na Macha očividně lepí dál. Během včerejšího dne Muradov zveřejnil děsivý vzkaz fanouškům, kde je v nemocnici na kyslíkové masce a sotva dokáže mluvit.

Z videa je zřejmé, že Machovi skutečně není dobře, přesto našel sílu, aby o svém stavu informoval: „Měl jsem zdravotní problémy, na které jsem doplatil. Ruka v pohodě, to jde odboxovat a ještě vyhrát zápas dokonce, ale druhý den jsem se složil. Byl jsem doma a říkal jsem si, že je to asi nějaká chřipka,“ začal vyprávět Muradov.

„Měl jsem těžký shazování, tak jsem si myslel, že to přejde, ale nakonec ne. Lehl jsem a myslel jsem si, že chcípnu, opravdu, dva dny jsem sotva vstal z postele a co jsem snědl, to jsem hned vyzvracel,“ popsal průběh komplikací.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Tipsportu

Nakonec musel Muradov uznat, že potřebuje odbornou pomoc. „Pak jsem šel do nemocnice – nechtělo se mi, ale přítelkyně Sabina mě donutila. Přijeli jsme do nemocnice, kde zjistili, že mám nějakou infekci, zápal plic, 70 procent, takže si mě tu rovnou nechali a jsem tu třetí den,“ dodal Muradov.

sipka Čtěte také: Mach Muradov bude bojovat v polské obdobě Clash of the Stars. Co na to OKTAGON?

Makhmud Muradov hned po turnaji naskočil do tréninku, teď ho ale čeká spousta odpočinku. Debut v OKTAGONu má v každém případě úspěšně za sebou a dohodnutý má v tuto chvíli jen listopadový „sranda match“ v organizaci Fame, polské obdobě Clash of the Stars.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Mach Muradov v zápase se Scottem Askhamem

OKTAGON 61 výsledky: Muradov musel upravit taktiku, Pudilová si prošla peklem

V Brně se v sobotu uskutečnil OKTAGON galavečer s pořadovým číslem 61, který přinesl hned několik zápletek a skvělých momentů. Kdo si...

Ondřej Novotný a Makhmud Muradov

Muradov komentuje bučení fanoušků. Co bude dál? Zabojuje o miliony v dalším Tipsport Gamechangeru?

Makhmud Muradov v sobotu úspěšně vybojoval po návratu do OKTAGONu vítězství.👏 Co má někdejší UFC zápasník v plánu dál?

Jaromír Soukup se porval s Miroslavem Dopitou

Jaromír Soukup se porval s Miroslavem Dopitou, oba skončili v nemocnici. Co na to Benda?

Dva měsíce před turnajem Clash of the Stars 10 započal Jaromír Soukup ostré sparingy. Na pěstní výměnu vyzval současného manžela Agáty...