OKTAGON 61 výsledky: Muradov musel upravit taktiku, Pudilová si prošla peklem

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Chance

Ke vkladu až 2 000 Kč + 200 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

V Brně se v sobotu uskutečnil OKTAGON galavečer s pořadovým číslem 61, který přinesl hned několik zápletek a skvělých momentů. Kdo si odnesl bonus večera?

Mach Muradov v zápase se Scottem Askhamem Foto: OKTAGON MMA

Výhry brněnských patriotů Stanovského, Roušala, Hrona, Lengála i Kalašnika

Brněnský turnaj Oktagon 61 si podmanili domácí borci. Všichni se ale na vítězství pořádně nadřeli. Na úvod celé fight card se představil v Oktagonu debutující Jan Stanovský, který proti Shadrinovi ukázal svou komplexnost a dovedl duel do vítězného bodového konce.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Tipsportu

Radek Ruchy Roušal, byl proti Francouzovi Bahajimu téměř celý zápas v defenzivě, blýsknul se ale skvělým wrestlingem i obranou proti takedownům, a zároveň sám rozdával na pletivu údery, čímž si po porážce s Marco Novákem připsal důležité vítězství.

Brněnská legenda Tomáš Hron nedal v zápase vůbec žádnou šanci Holanďanovi Sikkingovi a už během prvního kola ho poslal třikrát do počítání. Soupeři navíc po jednom z calfkicků způsobil tržnou ránu na noze a souboj tak po prvním kole předčasně skončil ve prospěch krotitele hadů.

Parádní štípanou nabídl souboj Vlada Lengála s Coreym Fryem. Až do třetí minuty druhého kola měl navrch anglický šampion, jenže pak Vlado opět vytáhl jedno ze svých es v rukávu. Skvěle načasovaným naskočeným kolenem poslal Frye k zemi a tam ho ukončil sérii tvrdých úderů. Zápasové highlighty najdete na našem instagramu.

Sleduj náš profil na Instagramu

Diváci se museli bavit i u zápasu Lucie Pudilové s Cecilii Bolander. Tvrdá přestřelka doručila jeden z nejlepších duelů večera a na jejím konci se radovala Lucie Pudilová díky výhře split decision. Díky těsnému vítězství si česká fighterka zajistila titulovou šanci v bantamové váze proti Lucii Szabové. Tento duel bude na programu 29. prosince v O2 Aréně. Totálně vyčerpaná Pudilová zamířila bezprostředně po zápase na kontrolní vyšetření do nemocnice, podle dostupných informací by ale měl být v pořádku.

Brněnský Vagabund Andrej Kalašnik udělal v zápase proti Ioannisovi Palaiologosovi radost početnému zástupu svých příznivců. Řeckého tvrďáka totiž dokázal soustředěným výkonem nabodovat, čímž si zajistil jeden z nejcennějších skalpů kariéry.

sipka Podívejte se na kompletní výsledky OKTAGON 61 ZDE

Ve finále pyramidy Tipsport Gamechanger se utká Losene Keita a Rony Paradeiser

Ze semifinálových zápasů projektu Tipsport Gamechanger vzešli finalisté letošního ročníků. O celkového vítěze si to na konci roku ve vzájemné odvetě rozdají Ronald Paradeiser, který ukončil už v prvním kole Acoidana Duqueho a Losene Keita, který porazil Mateusze Legierskiho, kterého do 4. kola nepustilo zranění pravého lokte. Rony si navíc za svoje KO odnesl Tipsport bonus za výkon večera v hodnotě 5 000 EUR.

Makhmud Muradov se v zápase se Scottem Askhamem prezentoval na své poměry netradičním stylem. Zkušeného anglického bojovníka totiž po většinu zápasu kontroloval na zemi a vůbec k ničemu ho nepustil. Silový wrestling ale slavil úspěch.

Mach po zápase přiznal zdravotní komplikace, konkrétně problémy s rukou, kvůli kterým musel pro tento souboj upravit taktiku. Svůj návrat do organizace OKTAGON MMA oslavil přesvědčivou výhrou na body a je pravděpodobné, že bychom ho v kleci měli vidět ještě do konce letošního roku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.