Muradov komentuje bučení fanoušků. Co bude dál? Zabojuje o miliony v dalším Tipsport Gamechangeru?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Chance

Ke vkladu až 2 000 Kč + 200 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Makhmud Muradov v sobotu úspěšně vybojoval po návratu do OKTAGONu vítězství. Co má někdejší UFC zápasník v plánu dál? Chystá se zabojovat o milionové odměny v nadcházejícím Tipsport Gamechangeru?

Ondřej Novotný a Makhmud Muradov Foto: OKTAGON MMA

Jaké jsou s Muradovem plány?

Makhmud Muradov se ze zámořské UFC vrátil do své srdcové organizace OKTAGON MMA a už má za sebou první úspěšný zápas. Mach si po plných třech kolech odnesl jednoznačné vítězství na body. Jaké jsou s Muradovem plány dál? Vsaďte si na bojové sporty a získejte bonus za registraci zdarma.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Ondřej Novotný určitou vizi má, ta se ale zatím úplně neshoduje s tou Makhmuda Muradova. Promotér OKTAGONu by navrátilce rád viděl v další sérii projektu Tipsport Gamechanger, Muradov si takový zápřah ale v tuhle chvíli nedovede představit.

„Já nejsem blázen, abych se každé dva měsíce připravoval a hubnul,“ řekl k tomuto nápadu Muradov na pozápasové tiskové konferenci. „Respekt těm klukům, ale já bych to nezvládl. Já si chci užívat rodinu, děcko, přítelkyni, a každé dva měsíce nezvládnu. Může se stát všechno, ale na devadesát procent ne,“ dodal Muradov.

Ondřej Novotný však v poslední bojovníkově větě vidí určitou naději: „Takže je tam šance,“ reagoval se smíchem. Tahle nabídka ze strany OKTAGONu směrem k Muradovovi ještě asi zazní, uvidíme tedy, jak se rozhodne s odstupem času.

A kdy se můžeme těšit na Makhmudův další zápas? Dočkáme se ještě do konce roku? „Stejně jako jsem říkal u Tipsport Gamechangeru, na devadesát devět procent ne, ale to jedno procento tam je, tak uvidíme,“ smál se Muradov.

Muradov: Bučení fanoušků? Nevnímám

Tuto sobotu si Mach v brněnské Winning Group Areně podal Angličana Scotta Askhama, s nímž navzdory všem očekáváním začal hned wrestlit a místo boje v postoji se konalo přetlačování na zemi. Přestože si Makhmud Muradov odnesl jasnou výhru, z některých částí publika zaznívalo halou nesouhlasné bučení. Jak na Macha překvapivá reakce některých diváků působila?

„Já nevnímám nic než své trenéry, dělám svou práci. (...) On taky není zahradník, je to kluk ze sto padesátky, ale jako že bučej, to se občas stává. Ale hlavně neležel jsem na něm, vyhrál jsem zápas, celá tři kola, byly zranění, ale jsem rád, že jsem tady a vyhrál jsem,“ řekl k tomu Muradov.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Mach Muradov v zápase se Scottem Askhamem

OKTAGON 61 výsledky: Muradov musel upravit taktiku, Pudilová si prošla peklem

V Brně se v sobotu uskutečnil OKTAGON galavečer s pořadovým číslem 61, který přinesl hned několik zápletek a skvělých momentů. Kdo si...

Hanka Gelnarová míří do KSW

Potvrzeno! Hvězda Clashe se chystá zazářit v KSW. „Je to motivace, i odpovědnost,“ říká Gelnarová

Je to potvrzené, hvězda Clash of the Stars Hanka Gelnarová se chystá blýsknout v KSW.💪 KrutoHanka nám prozradila své pocity i plány do...

Joshua ve Wembley tvrdě narazil

VIDEO: Anthony Joshua brutálně knokautován Danielem Duboisem! Ve Wembley se zrodila senzace

Korunovace nového krále organizace IBF v těžké váze světového boxu se nekoná. Úřadující šampion Daniel Dubois se postaral o prvotřídní...