Potvrzeno! Hvězda Clashe se chystá zazářit v KSW. „Je to motivace, i odpovědnost,“ říká Gelnarová

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Chance

Ke vkladu až 2 000 Kč + 200 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Je to oficiální, hvězda Clash of the Stars Hanka Gelnarová se chystá blýsknout v KSW. Jaké má KrutoHanka z prestižního angažmá pocity a co plánuje do budoucna?

Hanka Gelnarová míří do KSW Foto: Clash of the Stars

Potvrzeno! Hanku uvidíme v KSW

Polská organizace KSW potvrdila podpis smlouvy s hvězdou Clash of the Stars a odnedávna také vůbec první šampionkou organizace Hankou Gelnarovou. „Hanka je velmi zajímavá bojovnice. To, jak se zlepšuje v tréninku, nás přesvědčilo, že si zaslouží šanci v KSW,“ prozradil sportovní ředitel KSW Wojsław Rysiewski.

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

„Navíc před domácím ostravským publikem to pro ni bude velká výzva dokázat všem, že má kvality uspět i mezi elitními evropskými MMA zápasnicemi,“ dodal Rysiewski. Hanka nám prozradila, jak tuhle příležitost vnímá ona sama, a kam to v KSW hodlá dotáhnout.

Gratuluji k podpisu v KSW, co to pro tebe znamená?

Děkuji moc! Je to pro mě obrovská čest, že mohu zápasit v KSW, a mám velkou radost, že budu mít zápas přímo v mém rodném městě. Vnímám to jako obrovskou motivaci, ale zároveň i odpovědnost.

Vím, že teď musím makat ještě víc než předtím, abych se neustále zlepšovala a předvedla kvalitní výkon v tak velké organizaci. Chci předvést výkon, na který budu hrdá nejen já, ale i moje rodina, trenér a fanoušci.

Oslovila tě největší evropská MMA organizace. Jaké pocity to v tobě vyvolává?

Je pro mě obrovskou ctí, že mě oslovila největší evropská MMA organizace. Jsem nadšená, že mohu být součástí tak prestižní scény, kde bojují výborní bojovníci. Jsem ráda, že i tahle organizace vidí moji tvrdou práci a odhodlání se zlepšovat. Těším se na nové výzvy, které mě posunou ještě dál v tomhle sportu. Tato příležitost je pro mě motivací k dalšímu růstu a šancí ukázat, co ve mně je.

Ty děláš MMA dva roky, ale už teď máš před sebou obrovskou výzvu a to je zapas v KSW, a navíc v domácí Ostravě! Rozmýšlela ses dlouho, jestli do toho jít?

Ano, nějakou dobu jsem se rozmýšlela. Přece jenom ten sport dělám opravdu chvilinku a mám odzápasených jen pár minut v kleci. Ale nakonec jsem si řekla, že takové nabídky nejsou na stole každý den a prostě musím ještě více makat jak do teď a ukázat hezký výkon. Ten sport mě baví, chci se mu věnovat naplno a mít zápas v KSW je ještě větší motivace na tréninky.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Jaké máš v KSW do budoucna plány?

Teď se soustředím na svůj první zápas v KSW a mým cílem je samozřejmě zvítězit. Když se mi to podaří, ráda bych si určitě dala další zápas s novou soupeřkou. Celkově chci v tomto sportu pokračovat a co nejvíc zápasit, protože právě to mi dá nejvíc, abych se v MMA posunula.

Znamená to tedy, že i v budoucnu se chceš věnovat profesionálně MMA?

Určitě bych se chtěla MMA věnovat profesionálně i v budoucnu, ale všechno ukáže čas a hlavně ten nadcházející zápas. Teď se plně soustředím na trénink a přípravu, abych v zápase zvítězila a zjistila, co všechno to opravdu obnáší. Nebude to procházka růžovou zahradou, ale jsem připravena tomu čelit.

Hanka Gelnarová se chystá zazářit v KSW Foto: KSW

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Hanka Gelnarová

Populární stálice Clash of the Stars v KSW? Hvězda bizarní stáje podle všeho dostala cenné laso

Clash of the Stars je sice organizace bizarních zápasů, i tak se tam ale pár talentů najde.⭐ A toho si všímají i profesionální organizace.

Bojovník Clash of the Stars Karlos Benda

Kdy a kde bude Clash of the Stars 10: datum, místo, zápasy, vstupenky a live stream

Jubilejní turnaj Clash of the Stars 10 ✔️ již zná svůj termín a místo konání. V tomto článku najdete datum i aktuální informace o...

Clash of the Stars 10 The End

Tomáš Le Sy potvrzuje konec Clash of the Stars. K rozhodnutí prý přispěly skandály kolem deváté akce

Desátý turnaj Clash of the Stars dostal matoucí podtitul The End. Znamená to skutečně konec organizace?💣 Co jiného by se mohlo za názvem...