Tomáš Le Sy potvrzuje konec Clash of the Stars. K rozhodnutí prý přispěly skandály kolem deváté akce

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Desátý turnaj Clash of the Stars dostal matoucí podtitul The End. Bude mít tenhle název stejnou sílu jako předchozí Skandál? Znamená to skutečně konec organizace? Co jiného by se mohlo za názvem skrývat?

Clash of the Stars 10 The End Foto: Clash of the Stars

Konec Clashe v Čechách?

Kolem devátého turnaje vznikla řada skandálů, které organizace neplánovala. Název deváté akce měl odkazovat ke skandálnímu Králi bulváru Pavlu Novotnému, ale také k šokujícímu oznámení o konci Clash of the Stars. Ten by měl dle tvrzení promotéra Tomáše Le Syho přijít spolu s desátým turnajem. Vsaďte si na bojové sporty a získejte bonus za registraci.

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

„Všechny zajímá, proč poslední Clash nebo co to má znamenat. Bylo už delší dobu v plánu udělat deset galavečerů Clash of the Stars a ukončit to. Váhali jsme, jestli to udělat nebo ne, ale i vzhledem k tomu, co se dělo před tím devátým galavečerem, jak to bylo celé vyhrocené a divoké, jsme se rozhodli Clash of the Stars ukončit desátým galavečerem,“ pronesl Le Sy v podcastu Willyho Caa.

Většina fanoušků má ale jasno: Clash nekončí, jen chystá nějakou větší změnu. Jejich slova jako by některými svými výroky potvrzoval i samotný Tomáš Le Sy, když mluví o plánech, které by do jednoho galavečera jen těžko vecpali.

„Máme v rukávu spoustu dalších možností, jak vychytávat ty nástupy. Postupně to dávkujeme a postupně zvedáme tu laťku tak, ať si nevystřílíme ty možnosti moc brzo. Ale pořád je tam co přidávat,“ prohlásil například Tomáš Le Sy ve stejném rozhovoru.

Tento a mnoho dalších výroků naznačují, že se skutečně definitivní konec nechystá. Projde tedy organizace nějakou větší proměnou? Názory se různí: světem internetu zarezonovala například teorie, že se Clash chystá představit novou divizi profesionálů, nejvíce se ale fanoušci kloní k tomu, že Clash chystá rebranding a že by se mohl stát českou odnoží polské organizace bizarních zápasů Fame.

„Tome, je jasné, že organizace nekončí, na to je příliš úspěšná a populární. Můžeš potvrdit, že chystáte nový rebrand, budete lépe prověřovat bojovníky, budete dělat více high profile fightů, čímž se zčásti stanete pro Ondru tou obávanou konkurencí?“ vznesl v podcastu dotaz jeden z fanoušků.

Jak Tomáš Le Sy řekl, téma desátého turnaje do určité míry formovaly průšvihy kolem toho devátého. Je možné, že se jedná o konec Clash of the Stars jen tak, jak jsme ho doteď znali? Bude konec spočívat v nových a přísnějších pravidlech a nově nastavených hranicích, nebo Clash projde velkým zemětřesením? To se pravděpodobně dozvíme až v listopadu během samotného turnaje Clash of the Stars 10.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Bojovník Clash of the Stars Karlos Benda

Kdy a kde bude Clash of the Stars 10: datum, místo, zápasy, vstupenky a live stream

Jubilejní turnaj Clash of the Stars 10 ✔️ již zná svůj termín a místo konání. V tomto článku najdete datum i aktuální informace o...

Rendys obdržel modrý pás v BJJ (Zápasník Clash of the Stars)

VIDEO: Kulturista a zápasník Clash of the Stars obdržel modrý pás v BJJ

Zápasník organizace Clash of the Stars dostal po vyhraném zápase modrý pás v BJJ od svého trenéra. Podívejte se, jak páskování probíhalo!

Aleš Bejr a Tomáš Linh Le Sy

Tři facky a dámské šaty? Aleš Bejr si určuje podmínky souboje s Tomášem Le Sym, a to dost bizarní

Aleš Bejr ze souboje devátého turnaje odstoupil, ale možná se místo toho představí na tom dalším.🔟 Nebude to ale jen tak, Bejr má zvláštní...