Kdy a kde bude Clash of the Stars 10: datum, místo, zápasy, vstupenky a live stream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Jubilejní turnaj Clash of the Stars 10 již zná svůj termín a místo konání. V tomto článku najdete přesné datum i aktuální informace o oznámených zápasech. Hlavní zápas vám vyrazí dech.

Bojovník Clash of the Stars Karlos Benda Foto: Clash of the Stars

Kdy je Clash of the Stars 10 The End – konec? Aktuální informace, místo konání a termín

Clash of the Stars zřejmě končí. Alespoň takhle to oznámil promotér Tomáš Le Sy během pozvánky na další turnaj. Během devátého turnaje v Praze byl oznámen nadcházející, jubilejní galavečer Clash of the Stars 10. Ten se uskuteční ještě tento rok, 23. listopadu v Brně. Z dosud oznámených informací je jasné, že to bude opět pekelná zábava. Dá se předpokládat, že kurzy budou opět k dispozici u sázkové kanceláře Tipsport. Vyzvedněte si bonus 300 Kč za online registraci ZDE.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Zatím není jasné, do jaké míry myslel Tomáš Le Sy svá slova o konci organizace Clash of the Stars vážně. Podle jeho proslovu by ale měl být Clas 10 tím posledním. Zároveň je možné, že se jedná o dopředu promyšlené promo ve světle nedávných kauz.

CLASH OF THE STARS 10
🔍 KDE Winning Group Arena, Brno
KDY Sobota 23. listopadu 2024
✏️ KARTA Přesné složení zatím v jednání
KURZY Budou u Tipsportu
🎫 VSTUPENKY V prodeji na Ticketportal

Kdo bude zápasit na dalším turnaji Clash? Clash of the Stars 10 účastníci

Na turnaji Clash of the Stars s podtitulem "The End" bude k vidění opravdu hodně našlapaná karta a na své si přijdou fanoušci, jak prvotřídního bizáru, tak sportovních výkonů.

Níže v článku se můžete podívat, které zápasy bychom na kartě desátého turnaje mohli vidět. Oficiální oznámení zápasů ovšem bude postupné, přičemž přesnější obrysy turnaje nám dá, jako již tradičně, až úvodní tisková konference.

Hlavní zápas Clash 10 Brno: Karlos Benda vs. Jaromír Soukup

Takové složení hlavního zápasu nečekal zřejmě nikdo. Jaromír Soukup se vrací do organizace Clash of the Stars, kde se pokusí navázat na svou výhru proti Aleši Bejrovi. Tentokrát ho však čeká pořádně těžká zkouška.

Majitel TV Barrandov se v boxu utká s miláčkem fanoušků Karlosem Bendou. Uvidíme, jak se dokáže Soukup ve svém pokročilejším věku připravit, a zda dokáže Bendovi alespoň částečně vzdorovat.

Oba borci si na devítce dali úvodní staredown a dokonce mezi nimi došlo i k drobné rozmíšce. Oba si navzájem slíbili tvrdý zápas, ve kterém půjdou po ukončení.

Tyson Škop vs. Václav Sivák

Josef Tyson Škop, který ve Valhalle dokázal porazil Tadeáše Mawara Růžičku, se možná v Brně utká s fenoménem Vaškem Sivákem. Tento zápas by mohl být skutečně ozdobou celé karty, protože Tyson má rozhodně na to, aby neporaženému Sivákovi zatopil.

"V Česku máme dva nejlepší postojáře. Jednoho jsem zničil na Valhalle, to jste všichni viděli. Tím druhým je Vašek Sivák. Vašku, jestli tohle slyšíš, respektuji tě jako sportovce. Tohle ale není výzva, tohle je oznámení. Ten zápas bude. Vím, že jsi jako já hladový po výhře a penězích", vzkázal Škop Sivákovi po výhře nad Shelbym

Tomáš Le Sy vs. Aleš Bejr

Zápas, o kterém se spekuluje už delší dobu, by se měl stát skutečností. Na desátém turnaji by se proti sobě měli postavit Tomáš Le Sy a Psychopat Aleš Bejr. Spolumajitel a promotér organizace vyzval problémového Bejra přímo v kleci:

"Aleši toho kličkování a problémů s tebou už bylo dost. Chci tě na Clash of the Stars 10! Tohle bude konec Aleše Bejra a Clash of the Stars", vzkázal Le Sy Bejrovi za velkých ovací fanoušků.

Vsaďte si u Tipsportu s bonusem 300 Kč

Marek Podnikatel vs. Snejks

Jedním ze zápasů na turnaji Clash of the Stars 10 by mohl být souboj Marka Podnikatele se Snejksem, mezi kterými se už dříve rozhořel osobní spor. Snejks je známá tvář organizace Clash of the Stars, v kleci zde absolvoval už čtyři zápasy.

Rendys Blahovský vs. Sandro

Další pěkný matchup a tahák turnaje Clash of the Stars 10. Rendys Blahovský porazil na Clashi 9 Syrského kazatele na submisi v 1. kole (Arm Triangle Choke) a po zápase si střihl staredown se Sandrem Jandejskem. Tento duel zřejmě proběhne pod pravidly boxu nebo K1.

Youtuber Jan Liška alias Lišák

Mezi úvodními hosty turnaje Clash of the Stars 9 byl populární YouTuber Lišák, který má k bojovým sportům velmi blízko. Svou účast na turnaji Clash 10 ovšem v rozhovoru s Jakubem Jírou nepotvrdil, ale ani nevyvrátil. Pravděpodobnější je ale spíše jeho účast na některých z dalších galavečerů.

Fidorkus vs. Samir

Poté, co původní člen "Kočkokluků" Fidorkus porazil na Clashi 9 YouTubera Fryhowa na submisi, vyzval Samira Marginu, který proti němu a jeho kolegům vedl velice ostrý útok na úvodní tiskové konferenci, který odstartoval problémy Clash of the Stars. I tento duel bychom tak mohli teoreticky vidět na desátém turnaji, protože hala tento návrh ocenila hlasitým potleskem.

Clash of the Stars 10 vstupenky

Lístky na Clash of the Stars 9 jsou tradičně v prodeji již od turnaje Clash 9. Veškeré informace najdete na ticketportal.cz. Dá se ovšem čekat, že po vstupenkách bude opět velká poptávka.

Clash of the Stars 10 listky vyprodány během pár hodin

Clashi se znovu povedl husarský kousek. První vlna vstupenek se totiž vyprodala během několika hodin po spuštění prodeje. Opět by ale v rámci tiskových konferencí měly být uvolněny do prodeje i další lístky.

Kde koupit Clash 10 PPV? Live stream

Clash of the Stars 10 samozřejmě opět půjde sledovat skrze online livestream. Ten tradičně nebude k dispozici zdarma, ale za poplatek na clashofthestars.tv. Také tentokrát by měla platit zvýhodněná cena v rámci předprodeje, který se spustí pár týdnů před akcí.

 

Hodnocení turnaje Clash of the Stars 10: 9,8/10

  • Datum a místo konání: Sobota 23. listopadu 2024, Winning Group Arena, Brno
  • Nabídka sázek: Pravděpodobně budou na Tipsportu / Chanci

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Jaké má turnaj Clash of the Stars datum?

Poslední Clash of the Stars 10 se koná 23. listopadu 2024 v Brně. V moravské metropoli by měla být k vidění mimořádně atraktivní karta. Přesvědčte se sami uvnitř článku.

2️⃣ Kdo bude mít na Clash 10 zápasy?

Na jubilejním galavečeru Clash of the Stars se vrací do akce Jaromír Soukup, který se v boxu poměří s velkým oblíbencem fanoušků. Do klece se chystá i promotér Tomáš Le Sy, který si brousí zuby na Aleše Bejra. Podrobnosti o zápasech se dočtete v článku.

3️⃣ Proč Clash končí?

Myslí organizace Clash of the Stars konec vážně? Tahle otázka jistě zajímá spoustu příznivců i širokou veřejnost. Podle oficiálních vyjádření by desátý turnaj měl být skutečně tím posledním pod hlavičkou Clash of the Stars.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jaroslav Kotlár je jednou z nejznámnějších postav Clash of the Stars

Organizace Clash of the Stars - aktuální info a program turnajů

Clash of the Stars stále více nabírá na popularitě ✔️. Veškeré informace i pikantní zajímavosti ze zákulisí organizace ⚡ se dočtete v tomto...

Průběh zápasu Clash of the Stars

Kde sledovat Clash of the Stars online živě? Livestream a cena PPV

Online live stream Clash of the Stars ▶️ vyhledává před každým turnajem obrovské množství fanoušků. V tomto článku se dozvíte zásadní...

Karlos Benda

Karlos Benda profil: MMA v Clash of the Stars, fitness a kulturistika

Karlose Bendu dnes většina z nás zná jako přemožitele dvou Kotlárů v organizaci bizarních zápasů Clash of the Stars.🤼 Seznamte se s...