VIDEO: Kulturista a zápasník Clash of the Stars obdržel modrý pás v BJJ

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Zápasník organizace Clash of the Stars dostal po vyhraném zápase modrý pás v BJJ od svého trenéra. Podívejte se, jak páskování probíhalo.

Rendys obdržel modrý pás v BJJ (Zápasník Clash of the Stars) Foto: Profimedia

Kulturista Rendys uspal soupeře a získal modrý pás v BJJ

Kulturista René Blahovský má za sebou druhý zápas v organizaci Clash of the Stars, ve kterém uškrtil soupeře Syrského kazatele v prvním kole zápasu. Kromě výhry získal Rendys modrý pás v BJJ od svého trenéra Eldara „Yakuzy“ Rafigaeva. Rendys trénuje jak s jedním z nejlepších BJJ zápasníků na světě, Rafigaevem, tak i s Karlosem Vémolou, který přišel po zápase Blahovskému gratulovat do klece.

sipka Získejte bonus 300 Kč za online registraci ZDE

René měl první fight v organizaci Clash of the Stars na šestém turnaji s youtuberem Patrikem „Žralokem“ Hüblerem. Rendys byl ve svém prvním zápase favoritem, avšak k překvapení všech Žralok knokautoval Blahovského v prvním kole zápasu.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Rendys zveřejnil na svém instagramu video, ve kterém se vyjádřil k přípravě i samotnému zápasu se Syrským kazatelem.

„Týden nebo pár dní před zápasem jsem na sebe cítil takový tlak, že si to nedokážete představit. Poté mé první prohře jsem si teď nemohl dovolit prohrát. To, co jsem cítil tady (pozn.: v hlavě), to bylo něco neskutečného. Jsem rád, že jsem se s tím porval a povedlo se mi zvítězit. Strašně ze mě spadl balvan a teď zase mé sebevědomí o nějaké to patro vyrostlo a věřím, že do dalšího zápasu budu sebevědomější a hladovější,“ uvedl Blahovský.

Blahovský zúročil náročné tréninky s Jiu-Jitsu kapacitou Yakuzou i Karlosem Vémolou ve svém druhém zápase v organizaci Clash of the Stars. Zápas se Syrským kazatelem se přesunul po první minutě na zem, na té Rendys ukázal perfektní práci a soupeře dostal pod sebe.

Postupně si velice šikovně připravil pozici na škrcení a Syrského kazatele uspal Arm Triangle Chokem, což je v posledních letech silná zbraň právě Karlose Vémoly. Ve videu na svých sociálních sítích sdělil, jakou techniku měl na zápas připravenou.

„K zápasu. Taktika od nás byla jasná, prostě ho házet na zem. Na zemi submise, arm triangle, americana, kimura, nejaký rear naked choke nasadit. Tohle to furt trénujeme s Yakuzou, s mým trenérem na Jiu-Jitsu. Yakuzu všichni znáte, je to největší špička, jak v Český republice, tak v Evropě i ve světě. Strašně moc děkuji, že mám takovou kapacitu v rohu,“ doplnil Blahovský.

Bude jubilejní turnaj Clash of the Stars 10 poslední?

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Rony Paradeiser a Losene Keita

Oktagon 61 Paradeiser vs. Duque: info, datum, karta, kurzy a livestream

Co nevidět v Brně vybuchne bomba v podobě dalšího turnaje OKTAGONu MMA.💣 Čeká nás tu návrat Macha Muradova a fantastická karta zápasů.💪

Alex Cverna

Kotalík? Uplakánek a bonzák. Zveřejním, co dělal v base, abyste si udělali obrázek, říká Cverna

Po zápase s Alexem Cvernou se Kotalík rozhodl podat protest, teď není vítěze ani poraženého. Cverna má na nový výsledek jasnou odpověď.⚡

Aleš Bejr a Tomáš Linh Le Sy

Tři facky a dámské šaty? Aleš Bejr si určuje podmínky souboje s Tomášem Le Sym, a to dost bizarní

Aleš Bejr ze souboje devátého turnaje odstoupil, ale možná se místo toho představí na tom dalším.🔟 Nebude to ale jen tak, Bejr má zvláštní...