Kotalík? Uplakánek a bonzák. Zveřejním, co dělal v base, abyste si udělali obrázek, říká Cverna

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Po zápase se stal oficiálním vítězem duelu profesionálů Alex Cverna. Kotalík se však zpětně rozhodl, že podá protest. Teď není vítěze ani poraženého a Cverna má na nový výsledek jasnou odpověď.

Alex Cverna Foto: Clash of the Stars

Kotalík? Uplakánek a bonzák

Během vysílání B4THECLASH se skoro zdálo, že by mohlo mezi Michalem Kotalíkem a Alexem Cvernou vzniknout přátelství. Teď je ale jisté, že to spíš nehrozí. Ještě po zápase, z něhož původně odcházel v roli vítěze Cverna, to tak působilo, všechno ale změnilo Kotlíkovo vyjádření, v němž oznámil, že se chystá proti výsledku podat protest.

Zaregistruj se online a vsaď si u Chance

A proč? Borci si to měli během sobotního galavečera rozdat v boxu, Kotalík má však za to, že rozhodující ránu dostal ve chvíli, kdy byl na zemi. Názory veřejnosti se na tuto záležitost liší. Je tábor těch, kdo to vidí stejně jako Kotalík, a na druhé straně i tábor těch, kdo tvrdí, že už bylo tou dobou dávno rozhodnuto a že zmíněná rána neměla na výsledek zápasu vliv.

sipka Vsaďte si na bojové sporty a získejte bonus za registraci.

„Jenom chci říct, že mistr Kotalík je velký uplakánek. Jsem si myslel, že to je lepší frajer a bojovník. Nepobral tu porážku, i když jsem ho sice škrtnul na zemi, ale tomu se nikdo nemůže divit, je to v nějakým afektu, byl jsem nahajpovanej. Nic to neměnilo na tom, že mistr Kotalík byl dávno out,“ řekl na úvod Cverna ve svém vyjádření.

„Měli podezření na krvácení do mozku, že má prasklou lebku, má otřes mozku ještě teď. Že ten zápas zrušili, nebo dali no contest, mi nevadí, protože vy lidi si uděláte sami obrázek, jak by to dopadlo. On by se stejně nezved.

Bylo mi ho líto, ale od toho vyjádření už mi ho líto není. Je to prostě uplakánek a hotovo. Nepřijmul tu porážku jako chlap. Taky jsem prohrál a jdu dál, nebrečim u toho, nedělám u toho scénu,“ dodal Cverna.

sipka Detaily o Kotalíkově protestu čtěte zde: Kotalík podává protest proti výsledku zápasu v Clashi. Co Cverna předvedl, byla prasárna! říká

Organizace se v každém rozhodla výsledek přehodnotit a dnes zveřejnila změnu na „no contest“. Alex Cverna se sice ve svém videu vyjádřil, že ho to nijak nerozhazuje, avšak kromě toho že na svém soupeři nenechal nit suchou, hrozí mu také zveřejněním jakýchsi materiálů, které prý mají dosvědčit Kotalíkův přinejmenším pochybný charakter.

„Za chvilku dám na internet, jakej byl bonzák v base. Mám tady dopisy, všechno ofocený. (...) Dám do příběhu dopisy, které mám teď tady od kluků naposílaný, jak tam bonzoval na ty kluky a dělal věci, který by se v base dělat neměly,“ řekl na závěr Cverna.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Chance

CHANCE – získej 200 Kč ZDARMA

Využij skvělé nabídky sázkových příležitostí – zaregistruj se snadno online a získej bonus 200 Kč zadarmo.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Chance

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Benda vydal velké prohlášení

Karlos Benda přibližuje velké plány po zápase se Soukupem: „Tuhle bitvu chtějí všichni“

Oblíbený kulturista Karlos Benda rozhodně nemá o práci nouzi. Po Jaromíru Soukupovi ho čeká nejtěžší sportovní výzva dosavadní kariéry....

Aleš Bejr a Tomáš Linh Le Sy

Tři facky a dámské šaty? Aleš Bejr si určuje podmínky souboje s Tomášem Le Sym, a to dost bizarní

Aleš Bejr ze souboje devátého turnaje odstoupil, ale možná se místo toho představí na tom dalším.🔟 Nebude to ale jen tak, Bejr má zvláštní...

Bojovník Clash of the Stars Karlos Benda

Kdy a kde bude Clash of the Stars 10: datum, místo, zápasy, vstupenky a live stream

Jubilejní turnaj Clash of the Stars 10 ✔️ již zná svůj termín a místo konání. V tomto článku najdete datum i aktuální informace o...