Karlos Benda přibližuje velké plány po zápase se Soukupem: „Tuhle bitvu chtějí všichni“

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Oblíbený kulturista Karlos Benda rozhodně nemá o práci nouzi. Po Jaromíru Soukupovi ho čeká nejtěžší sportovní výzva dosavadní kariéry. Více v článku.

Karlos Benda vydal velké prohlášení Foto: ČTK / David Apple

Karlos Benda v zápase o titul? Hvězda Clashe dala nahlédnout do zákulisního jednání

Pod hlavičkou organizace Clash of the Stars by v blízké budoucnosti mělo dojít na hodně pikantní duel. Tohoto soupeře snad Bendovi nebude nikdo vyčítat. Jestli je něco jedné z nejvýraznějších tváří Clashe něco opakovaně připomínáno, pak je to právě výběr protivníků s cílem co nejzajímavějšího finančního výdělku. I na toto téma se Karlos Benda ve svém nejnovějším videu vyjádřil.

sipka Vyzvedněte si bonus 300 Kč za jednoduchou online registraci ZDE

Karlos Benda pro svůj nadcházející zápas kývl na poměrně kontroverzní nabídku. Fanoušci by ho totiž nejraději viděli v ostrém zápase proti soupeři podobných sportovních kvalit. To se ale letos určitě nestane a má to své důvody.

Od oznámení hlavního zápasu jubilejního turnaje Clash of the Stars 10 uběhlo teprve pár dní, během kterých je Benda častován názory z obou táborů. Snad i proto bývalý profesionální kulturista vydal prohlášení, ve které odtajnil následující plány.

Po Soukupovi by totiž měla přijít dosud největší kariérní výzva. Zápas o titul polotěžké váhy s Filipem Grznárem, kterému jsou údajně všechny strany nakloněny a jednání se schyluje k podpisu smlouvy.

„Zápas o titul s Filipem Grznárem bude. Ať už v Clash of the Stars, nebo něco takovýho. Už je domluvené to, že Filip to na 100 % chce, já to na 100 % chci. Promotéři, ať už Clashe, nebo cekově, také.

Nic není ještě podepsané. Nic není ještě na papíře, černé na bílém, ale ten zápas chci já, chce ho Filip a chce ho vedení. I kdyby to nemělo být v Clashi, tak bude. Jestli to bude pokračovat, bude to tam, když ne, tak někde jinde. Potom, co, doufám, zbiju Jaromíra Soukupa, bude zápas o titul s Filipem Grznárem v těžké váze. Takže tak.“

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Tomáš Le Sy na galavečeru Clash of the Stars 9 v Praze oznámil, že desátý turnaj bude pro Clash tím posledním. Je tedy otázkou a předmětem mnoha spekulací, jak to s organizací bude dále. Je nepravděpodobné, že by organizace za současného zájmu zcela ukončila svou činnost. Spíše se nabízí přejmenování, nebo spojení s jinou organizací. To ale samozřejmě ukáže až čas.

Kritikům zápasu s Jaromírem Soukupem po pravidly boxu poslal Benda jasné stanovisko:

„Moje nejupřímnější odpověď, proč do toho jdu je ta, že je to Jaromír Soukup. Je to hlavní zápas Clash of the Stars 10. Dostanu za to nejvíc zaplaceno. Ty kecy o sportovní výzvě... vy všichni, co tyhle kecy píšete, sáhněte si do svědomí, jestli byste to za tyto prachy nevzali. Jasně, že vzaly.

Kupuju nový dům, oprav sice není moc, ale peníze se samozřejmě hodí. Kdo by tohle nepřijal? Všichni to budete chtít vidět. I vy, co píšete tyhle kecy, proč peníze na prvním místě... Já jsem za ten zápas hrozně rád, všude mi skáčou čísla, vydělám si díky tomu všude.“

Celé video o nejbližších zápasech Karlose Bendy si můžete pustit zde:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jaroslav Kotlár je jednou z nejznámnějších postav Clash of the Stars

Organizace Clash of the Stars - aktuální info a program turnajů

Clash of the Stars stále více nabírá na popularitě ✔️. Veškeré informace i pikantní zajímavosti ze zákulisí organizace ⚡ se dočtete v tomto...

Aleš Bejr a Tomáš Linh Le Sy

Tři facky a dámské šaty? Aleš Bejr si určuje podmínky souboje s Tomášem Le Sym, a to dost bizarní

Aleš Bejr ze souboje devátého turnaje odstoupil, ale možná se místo toho představí na tom dalším.🔟 Nebude to ale jen tak, Bejr má zvláštní...

Alex Cverna vs. Michal Kotalík

Kotalík podává protest proti výsledku zápasu v Clashi. Co Cverna předvedl, byla prasárna! říká

Alex Cverna během sobotního Clashe oficiálně porazil Michala Kotalíka.💪 Ten ale se výsledkem nesouhlasí a podle něj si Cverna zaslouží...