Kotalík podává protest proti výsledku zápasu v Clashi. Co Cverna předvedl, byla prasárna! říká

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Alex Cverna během sobotního turnaje Clashe oficiálně porazil Michala Kotalíka. Ten ale se způsobem soupeřovy výhry nesouhlasí a podle něj si Cverna zaslouží diskvalifikaci. Co bylo podle Kotalíka špatně?

Alex Cverna vs. Michal Kotalík Foto: Clash of the Stars

Kotalík: Bylo to proti pravidlům

Alex Cverna a Michal Kotalík si to spolu v sobotu večer rozdali v rámci devátého turnaje Clash of the Stars v boxu. Druhý zmíněný ze zápasu odcházel coby poražený, když od Cverny inkasoval tvrdé KO údery. Rozhodčí zápas ukončil a pozvedl právě Cvernovu ruku, kterého tak označil za vítěze zápasu.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

V první chvíli se zdálo, že je Kotalík s výsledkem zápasu smířený, teď, s odstupem několika hodin, se rozhodl proti němu podat protest, jelikož dle jeho slov bylo ukončení zápasu proti pravidlům boxu.

„Divim se tomu rozhodčímu, že dokázal Alexe vyhlásit jako vítěze. Myslím si, že ten rozhodčí by si měl sáhnout do svědomí nebo by měl bejt vyměněnej. To samý si myslím, že Le Sy musí vyhovět tomuhle protestu,“ řekl Kotalík ve svém vyjádření na Youtube.

„Když se řekne, že je to pod pravidly boxu a dostanete bombu v momentě, kdy se zvedáte po tom, co jste strčení na zem, tak tohle vítězství v boxu není. Chceme, aby byl Alex diskvalifikovanej, protože to byla prasárna,“ vysvětlil Kotalík důvod protestu.

„Nejsem to já, kdo podává protest, ale Zdeněk Chládek, olympijská legenda a můj trenér, kterej ten záznam viděl, byl se mnou v nemocnici a ten záznam viděl desetkrát, až se začal rozčilovat. V tom šoku, přímo tam v tý hale, si to neuvědomil, ale teď podává protest přímo Le Symu, že tohle to ku*va přece do pravidel boxu nepatří.“

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Tipsportu

„Všichni tomu musí dát za pravdu, a co jsem četl komentáře, drtivá většina z vás mi za pravdu dává. I ti, co mě nemaj rádi,“ dodal Kotalík. Pravdou je, že i na stránkách Clashe se u videí z Alexova a Michalova zápasu objevuje celá řada komentářů, která volá po Cvernově diskvalifikaci, názory se ale i přesto různí.

Druhý tábor tvrdí, že rána na zemi byla sice mimo pravidla, celý zápas podle nich ale ukončil úder, který padl v postoji. Na kterou stranu se po podání protestu nakloní Tomáš Linh Le Sy a organizace, se pravděpodobně dozvíme v příštích dnech.

Na celé Kotalíkovo video se můžete podívat zde:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Bojovník Clash of the Stars Karlos Benda

Kdy a kde bude Clash of the Stars 10: datum, místo, zápasy, vstupenky a live stream

Jubilejní turnaj Clash of the Stars 10 ✔️ již zná svůj termín a místo konání. V tomto článku najdete datum i aktuální informace o...

Ondřej Novotný

Ondřej Novotný vysvětluje, jak to bylo s jeho údajným zájmem o místo mezi investory Clash of the Stars

Usiloval promotér OKTAGONu o místo mezi investory Clash of the Stars?⭐ Ondřej Novotný prozradil, jak si rozhovor na toto téma pamatuje on.

Alex Cverna posílá vzkaz Kinclovi

Těžkotonážník Alex Cverna posílá ostrý vzkaz Patrikovi Kinclovi. Co se Cverminátora dotklo?

Oheň na střeše a výzva na zápas. Alexandr Cverminátor Cverna zaznamenal vyjádření OKTAGON šampiona Patrika Kincla a rozhodl se reagovat....