Ondřej Novotný vysvětluje, jak to bylo s jeho údajným zájmem o místo mezi investory Clash of the Stars

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Ondřej Novotný je bezpochyby jedním z největších odpůrců organizací bizarních zápasů. O to překvapivější byla spekulace, že se chtěl přidat k investorům Clash of the Stars. Novotný teď vysvětluje, jak to celé z jeho pohledu bylo.

Ondřej Novotný Foto: OKTAGON MMA

Jak to teda bylo?

V podcastu zápasníka OKTAGONu Matěje Peňáze zazněla poněkud překvapivá informace. Ondřej Novotný, jeden z největších odpůrců organizací bizarních zápasů, se měl zajímat o investování do Clash of the Stars. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus.

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Na tohle téma narazil ve svém podcastu sám Peňáz a Tomáš Linh Le Sy zareagoval velmi zaskočeně: „Ty vo*e, jak to víš takové věci? Nechci to moc rozebírat,“ pronesl neurčitě promotér Clash of the Stars, čímž ponechal prostor mnoha spekulacím.

Vzhledem k tomu, jak se promotér OKTAGONu vymezuje vůči organizacím, jako je Clash of the Stars, byla tahle zpráva přinejmenším překvapivá. Ondřej Novotný se rozhodl na informaci ve svém vysílání reagovat a vše uvést na pravou míru.

„Bylo to tak, že seděl tady v kanclu, za tímhle stolem Tomáš, myslím, že to bylo po trojce, a já jsem měl člověka, kterýho to zajímalo, a zeptal jsem se Tomáše, jestli by je zajímalo, kdyby chtěl vstoupit,“ řekl na úvod Novotný.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

„Myslím si, že on ví, že jsem se neptal pro sebe. Nepřehraju ten rozhovor samozřejmě věrně a taky už je to nějaký pátek, ale myslim si, že mu bylo jasný, že to nebyla nabídka, jako že Ondra Novotný by vstoupil do Clashe,“ vysvětlil promotér OKTAGONu.

„Takže asi takhle to bylo. On řekl, že ne, že jsou spokojení a tím ten celej příběh jako by skončil. A kluk, kterej do toho chtěl vstoupit, dostal ode mě odpověď, že o to nemusí usilovat,“ dodal.

Něco v podobném duchu v rozhovoru pro Extra.cz naznačil koneckonců i samotný promotér Clash of the Stars Tomáš Linh Le Sy, který připustil, že se mohl Ondřej Novotný ptát kvůli někomu třetímu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola

Vémola chystá zajímavý projekt. Odpovědi na výzvu by se mohl dočkat Kotlár, Enžl, Baba Jaga i Kincl

Karlos Vémola se ještě nedávno chystal do důchodu. Teď je všechno jinak, prozradil ale, co po trilogii s Attilou chystá.💪 A je to hodně...

Aleš Bejr

Bude zápas Bejr vs. Novotný na Clash of the Stars 9? Bejr, Cverna i Le Sy se vyjadřují k situaci

Závěrečná tiskovka Clash of the Stars byla opět plná kotrmelců.⚡ Aktéry jednoho z nich byli i Aleš Bejr a Alex Cverna. Jaké bude mít...

Karlos Vémola tipuje duel Kincl vs. Engizek

Karlos Vémola nabízí objektivní názor na duel Kincl vs. Engizek. Koho Terminátor favorizuje a proč?

Karlos Vémola zná schopnosti Patrika Kincla z první ruky a dokáže je objektivně posoudit.👏 Prozradil, koho z dvojice Kincl Engizek...