Vémola chystá zajímavý projekt. Odpovědi na výzvu by se mohl dočkat Kotlár, Enžl, Baba Jaga i Kincl

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Karlos Vémola se ještě nedávno chystal do důchodu. Teď je všechno jinak, prozradil ale, co po trilogii s Attilou chystá. A je to více než zajímavé. Své šance by se tak mohli dočkat například Kotlárovci nebo Jakub Enžl, ale i profi zápasníci jako Pešta nebo Kincl.

Karlos Vémola Foto: OKTAGON MMA

I po trilogii se bude na co těšit

Není to tak dávno, co se Karlos Vémola s fanoušky bojových sportů loučil na Edenu. Počítal s tím, že odejde do zápasnického důchodu, Attila Végh mu ale zkřížil plány. Terminátor i tak stihl přemýšlet nad tím, co bude dál, a ve svém podcastu prozradil jeden ze zajímavých plánů, jehož realizace se doufejme dřív či později dočkáme. Vsaďte si na bojové sporty a získejte bonus za registraci.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Hostem v Karlosově Osscastu byl tentokrát kulturista a influencer Jakub Enžl, který přiznal, že řešil s vedením Clash of the Stars, že by si to v budoucnu rád rozdal právě s Terminátorem. Vémola si při té příležitosti vzpomněl na projekt, který kvůli trilogii s Véghem musí na nějakou dobu uložit k ledu.

„Já jsem s tou trilogií malinko nepočítal, abych řekl pravdu. Říkal jsem si, ať to klidně zůstane jedna jedna, a lidi teď říkaj, že si se*u do huby, když jdu znova zápasit. Kdyby Attila nechtěl trilogii, já už bych fakt nezápasil a tou trilogií to skončí,“ řekl na úvod Karlos.

„Ale měl jsem v hlavě takovej projekt – já stejně chci trénovat a nechci přestat zápasit – já mám jednu takovou krásnou továrnu, tam mám postavenej ring a tam si budu točit zápasy, který jenom já chci,“ prozradil Vémola ve svém podcastu.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Tipsportu

„Tam jsem chtěl dát šanci třeba tomu Kotlárovi. On furt říká, že by se mnou chtěl, přitom si chce jenom vydělat, tak já říkám: ‚Hele, chceš ten milion? Tak já položím milion, přijď ke mně. Já už to dělám jen pro svý fanoušky, natočí se to na můj Hero, a když mě porazíš, tak si to můžeš odnýst,“‘ vysvětlil svou vizi Terminátor.

„To samý bych řekl tomu Peštovi, tomu Kinclovi nebo Baba Jagovi. Všem, co se chtěj jenom zviditelnit. Já už nepotřebuju dělat v těchhle těch velkejch halách sranda zápasy, jako jsem dělal s Babou Jagou. Baba Jaga měl velký kecy a jak to dopadlo,“ dodal Karlos Vémola.

S Terminátorem zřejmě nebude nouze o zábavu ani v důchodu. Pro své fanoušky očividně plánuje velké věci, a tak aspoň nebude po dovršení trilogie zase tolik důvod smutnit, Karlos toho má očividně v rukávu ještě dost.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola tipuje duel Kincl vs. Engizek

Karlos Vémola nabízí objektivní názor na duel Kincl vs. Engizek. Koho Terminátor favorizuje a proč?

Karlos Vémola zná schopnosti Patrika Kincla z první ruky a dokáže je objektivně posoudit.👏 Prozradil, koho z dvojice Kincl Engizek...

Oktagon pojede na podzim bomby

Po měsíčním půstu to OKTAGON v září rozbalí ve velkém stylu. Na co se můžete těšit?

Zasloužená letní dovolená je minulostí.☀️ OKTAGON MMA je zpátky se svým nabitým programem, který v září nabídne hned dvě parádní akce....

Patrik Kincl

Patrik Kincl se vyjadřuje k Peňázově reakci na Engizeka. Musí tušit, proč to tak dopadlo, říká šampion

Po oznámení duelu Kincl vs. Engizek byli překvapení nejen mnozí fanoušci, ale také Matěj Peňáz.⚡ Šampion má ale za to, že to mohl Money...