Karlos Vémola nabízí objektivní názor na duel Kincl vs. Engizek. Koho Terminátor favorizuje a proč?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Na tom, že jsou Patrik Kincl a Karlos Vémola rivalové, se nejspíš nic nemění. Terminátor ale zná schopnosti svého někdejšího soupeře z první ruky a dokáže je objektivně posoudit. Prozradil, koho z dvojice Kincl Engizek favorizuje a proč.

Karlos Vémola tipuje duel Kincl vs. Engizek Foto: OKTAGON MMA

Papírově je vítěz jasný

Karlos Vémola na vlastní kůži poznal, co jeho rival Patrik Kincl dokáže, a přestože mezi oběma borci stále vládne rivalita, Terminátor dokáže uznat Kinclovy kvality. Inspektora co nevidět čeká superfight před šedesátitisícovým publikem a Karlos nabídl svůj tip, jak by mohl hlavní zápas velkolepého frankfurtského turnaje dopadnout. Vsaďte si na bojové sporty a získejte bonus za registraci.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

„Já si myslim, že Engizek ještě nikdy v životě neměl – když se podíváte na jeho sherdog – tak těžkýho soupeře, jako je Kincl,“ prohlásil v rozhovoru pro Deník Sport český Terminátor.

„Papírově by měl Kincl jasně vyhrát. Engizek je ale houževnatej a tvrdej a bude ho tam hnát dopředu šedesát tisíc fanoušků a to může ten zápas změnit, takže uvidíme. Kdybych měl vsadit prachy, tak by měl vyhrát Kincl,“ prozradil svůj tip Karlos Vémola.

„Ta atmosféra může udělat svoje. Nevim, já před šedesáti tisíci lidma nikdy nezápasil, zápasil jsem před třiceti a ta atmosféra byla neuvěřitelná, takže uvidíme, k čemu ho budou schopní domácí fanoušci vyburcovat,“ dodal Karlos.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Tipsportu

Kerim Engizek se může chlubit bilancí 20-4. V OKTAGONu si naposledy v listopadu minulého roku podal maďarského bijce Adama Horvatha (11-8), kterého ukončil v úvodních dvou minutách zápasu TKO.

Podobně si poradil i s předchozím soupeřem, s nímž se utkal pod střechou žluto-černé organizace – Argentincem Matiasem Juarezem (15-10). Toho Engizek knockoutoval v druhé půlce prvního kola.

sipka Čtěte také: Patrik Kincl se vyjadřuje k Peňázově reakci na Engizeka. Musí tušit, proč to tak dopadlo, říká šampion

V žebříčku Fight Matrix se Patrik Kincl nachází na 34. místě, Kerim Engizek aktuálně zastává 88. místo. Umístění a seznam poražených soupeřů obou borců potvrzují Terminátorova slova. Jak to celé nakonec dopadne, uvidíme už 12. října.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Oktagon pojede na podzim bomby

Po měsíčním půstu to OKTAGON v září rozbalí ve velkém stylu. Na co se můžete těšit?

Zasloužená letní dovolená je minulostí.☀️ OKTAGON MMA je zpátky se svým nabitým programem, který v září nabídne hned dvě parádní akce....

Ivan Buchinger

Buchinger se kvůli soupeři vzdal pokračování v milionové pyramidě. Co je vlastně Lom-Ali Eskiev zač?

Buki se chystá znovu zazářit na velkém turnaji v Oberhausenu.💪 Kvůli tomuto zápasu se dobrovolně vzdal účasti v hlasování o tzv. Lucky...

Karlos Vémola

Karlos Vémola prozrazuje, kolik dostane za trilogii. „Nedalo se to odmítnout,“ připouští Terminátor

Karlos Vémola mnohé svým bleskovým návratem z důchodu překvapil. V exkluzivním rozhovoru odpověděl na nejčastější otázky fanoušků.👆💪