Buchinger se kvůli soupeři vzdal pokračování v milionové pyramidě. Co je vlastně Lom-Ali Eskiev zač?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Buki se chystá znovu zazářit na turnaji v Oberhausenu. Kvůli tomuto zápasu se dobrovolně vzdal i vítězství v anketě Luck Loser a tím pádem i případných pohádkových odměn. Kdo je Lom-Ali „Leon“ Eskiev, zápasník, kvůli němuž se Buchinger rozhodl neusilovat o další postup v Tipsport Gamechangeru?

Ivan Buchinger Foto: OKTAGON MMA

Kvůli komu se Buki vzdal Gamechangeru?

Ivan Buchinger měl šanci zabojovat o pohádkové peníze v druhé sérii unikátního projektu Tipsport Gamechanger. Místo toho se ale rozhodl svého vítězství v anketě Lucky Loser vzdát pro hlavní zápas na kartě v Oberhausenu, kde se utká s bojovníkem polské KSW Lom-Alim Eskievem. Co je Bukiho soupeř zač?

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Komplexní zápasník, ukončovatel vítězných sérií, vyzyvatel o titul v KSW, majitel úspěšné německé restaurace, kam lidé chodí na výborné burgery. I takhle by se dal velmi stručně popsat příští soupeř Ivana Buchingera.

Ne vždy se ale Lom-Alimu Eskievovi dařilo. Eskiev pochází totiž z velmi chudých poměrů. Narodil se v Čečensku, kde tou dobou probíhala válka. Jeho rodina se později rozhodla před věčným životem ve strachu utéct a usadit se v Moskvě.

Právě tady prvně Eskiev přičuchnul k bojovým sportům, konkrétně wrestlingu. Ve svých pouhých deseti letech se ale spolu se sourozenci rozhodl přesunout do Německa. I tady bojovali o každou korunu a občas prý nebylo ani na suchý chleba.

Dnes už je ale všechno jinak a borec s bilancí 21-7 se svou pílí a vytrvalostí probojoval až k titulové šanci v polské KSW. Ačkoli ho Robert Ruchala v titulovém duelu nakonec v pátém kole ukončil, Eskiev platí za komplexního a extrémně nebezpečného zápasníka.

Své by o tom mohli vyprávět i ti, kterým Eskiev nemilosrdně utnul vítěznou sérii: Saba Bolaghi, jehož Leon porazil po šesti výhrách v řadě, Dmytro Parubchenko, který si do setkání s Eskievem jel na vítězné vlně po čtrnáct zápasů, a v neposlední řadě Dawid Smielowski, jemuž Eskiev zničil do té doby neposkvrněnou bilanci 10-0.

Eskiev dokáže ukončovat jak postoji, tak na zemi. Na kontě má 10 ukončení KO/TKO, 3 submise a celkem 8 vítězství na body. Nebezpečný je tenhle borec skutečně všude, Buki se ale bude muset mít na pozoru hlavně před jeho tvrdými pěstmi a lokty, kterými Eskiev své tanečky ukončuje nejčastěji.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Tipsportu

Pro fanouška žluto-černé organizace může být zajímavý i fakt, že Eskiev v roce 2014 v rámci turnaje GMC porazil na body účastníka letošního Tipsport Gamechanger Attilu Korkmaze.

Pětikolový hlavní zápas Buchinger vs. Eskiev uvidíme už 7. září v Oberhausenu. Vyplatí se Bukimu odstup z milionové pyramidy, nebo bude spolu s německým publikem jásat Eskiev?

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Matěj Peňáz

Titul v OKTAGONu už není cíl, říká Matěj Peňáz. Jak moc se od situace kolem Edenu změnily jeho plány?

Matěj Peňáz hrozil ještě nedávno odchodem z OKTAGONu, ten se ale nakonec naštěstí nekoná.👏 Jak to vidí Money se svou budoucností teď?

Karlos Vémola

Vémola se chystá ukázat divákům víc. Připravuje se dokumentární série Karel vs. Karlos

Dokumentem Karlos, který měl premiéru letos v lednu, to nekončí.👏 Nejslavnější český MMA zápasník je podle všeho opět pod drobnohledem...

Karlos Vémola

Karlos Vémola prozrazuje, kolik dostane za trilogii. „Nedalo se to odmítnout,“ připouští Terminátor

Karlos Vémola mnohé svým bleskovým návratem z důchodu překvapil. V exkluzivním rozhovoru odpověděl na nejčastější otázky fanoušků.👆💪