Titul v OKTAGONu už není cíl, říká Matěj Peňáz. Jak moc se od situace kolem Edenu změnily jeho plány?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Matěj Peňáz hrozil ještě nedávno odchodem z OKTAGONu. Tak dramatickou dohru nakonec situace kolem Edenu mít nebude, ale plány se přece jen změnily. Jak to vidí Money se svou budoucností?

Matěj Peňáz Foto: OKTAGON MMA

Peňáz: Na titul tlačit nechci

Velkolepý turnaj v Edenu se neobešel bez dramatu, když musel šampion Patrik Kincl kvůli zdravotním komplikacím zrušit zápas s vyzyvatelem Matějem Peňázem. Money po titulové šanci volal dlouho a hlasitě a Eden měl představovat vrchol jeho dosavadní neposkvrněné bilance v OKTAGONu. Ovšem člověk míní a pánbůh mění a očekávaný duel o šampionský pás musel být chtě nechtě zrušen.

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Organizace navrhovala jako náhradu několikrát odložený souboj s Vlastem Čepem, jenž byl ochotný na short notice nastoupit, Peňáz ale trval na tom, že chce jít aspoň o interim titul, s čímž jeho potenciální soupeř nesouhlasil. A tak byl problém na světě a nakonec to vypadalo, že se cesty Peňáze a OKTAGONu rozdělí.

Emoce se ale za posledních pár měsíců uklidnily a po společné debatě se OKTAGON s Peňázem dohodli, že Money dodrží podmínky smlouvy a zůstane přinejmenším do konce její platnosti. Tenhle spor ale přece jenom něco změnil. Matěj Peňáz už po titulu v OKTAGONu zase tolik netouží.

„Reálně jsme neřešili moji titulovou šanci (s Ondřejem Novotným) a teďka na to ani nemyslim. Bavili jsme se o tom, že chci zůstat hlavně aktivní. Smlouvu mám myslim cca na rok, takže bych chtěl stihnout ještě třeba tři zápasy, a jestli budou titulový nebo nebudou, je vlastně úplně jedno, nijak na to netlačim a tlačit nechci, jsem s tím v pohodě, budou stačit zápasy teď,“ vysvětlil Money v rozhovoru pro iSport.cz.

sipka Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus zdarma

„Skrz ty situace nemám teď důvod se do toho hrnout a ani se mi do toho hrnout nechce. Když budu právoplatnej podle všech a super vyzyvatel, tak já s tim zápasem problém mít nebudu, ale jak říkám, já už se nechci do žádný takovýhle role pasovat, ani se nechci tlačit,“ připustil.

„Jak jsem předtím říkal, že chci titul a je to to nejdůležitější, tak reálně vlastně není. Nejdůležitější je pro mě být aktivní, dělat to, co mě baví, což je zápasit,“ dodal Matěj Peňáz.

Money přiznal, že svého dalšího soupeře zatím netuší ani on sám, ale s Ondřejem Novotným se prý dohodli, že zápasit bude v každém případě brzy. Koho si Matěj podá přiště, bychom se tedy mohli dozvědět už co nevidět.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola

Vémola se chystá ukázat divákům víc. Připravuje se dokumentární série Karel vs. Karlos

Dokumentem Karlos, který měl premiéru letos v lednu, to nekončí.👏 Nejslavnější český MMA zápasník je podle všeho opět pod drobnohledem...

Karlos Vémola

Karlos Vémola prozrazuje, kolik dostane za trilogii. „Nedalo se to odmítnout,“ připouští Terminátor

Karlos Vémola mnohé svým bleskovým návratem z důchodu překvapil. V exkluzivním rozhovoru odpověděl na nejčastější otázky fanoušků.👆💪

Patrik Kincl

Patrik Kincl má datum další obhajoby. Na velkolepém turnaji ho prověří neporažená dvojka žebříčku

Patrika Kincla jsme na velkolepém Edenu nakonec neviděli, teď už má ale šampion stanovený opravný termín.💪 Přečtěte si, kde, kdy a s kým si...