Vémola se chystá ukázat divákům víc. Připravuje se dokumentární série Karel vs. Karlos

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Dokumentem Karlos, který měl premiéru letos v lednu, to nekončí. Nejslavnější český MMA zápasník je podle všeho opět pod drobnohledem kamer. Fanoušci se mohou těšit ne celou dokumentární sérii.

Karlos Vémola Foto: OKTAGON MMA

Karel vs. Karlos

Není to tak dávno, co se v kinech promítal dokument se stručným a výstižným názvem Karlos, a fanoušci už se mohou těšit na přídavek. Jak sám Karlos řekl, je stále o čem točit, a totéž si myslí i televize Prima a tvůrci, kteří mají na kontě například dokumentární sérii PORNO!, kterou bylo možné vidět právě na obrazovkách Primy.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Série nese název Karel vs. Karlos a měla by proti sobě stavět Terminátorův soukromý život a kariéru. Vzhledem k tomu, že půjde o celkem šestidílnou sérii, dá se předpokládat, že se tvůrci dostanou zase o něco víc do hloubky.

Karlos uvedl, že by rád ukázal více ze svého sportovního života – kromě faktů o nejdůležitějších momentech jeho kariéry se ale dozvíme například i to, čím si Terminátor před, po zápasech i během nich procházel uvnitř.

Jak již bylo řečeno, Karlosova kariéra se bude v dokumentární sérii prolínat s osobním životem a v pořadu bychom měli poznat i Karlosovi rodiče. „Rodina si tu cestu nevybrala, médiím se straní, nechtějí se fotit, ale podporují mě. Táta mě vedl k disciplíně a jsou to moji největší fanoušci,“ uvedl Karlos pro TV Prima.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Tipsportu

Karlos Vémola připustil, že štáb to s ním nemá jednoduché. „Já nezastavuju, mám neustále zpoždění. Musí se mnou točit za chodu. Co stihnou, to mají, když ne, bohužel. Nejsem herec, nic neopakuji dvakrát. Je to se mnou asi těžké, ale mám toho hodně. Pořád se něco děje, a konec tak není jistý,“ nechal se slyšet.

Výsledek ale jistě bude stát za to a fanoušci Karlose Vémoly bezpochyby tenhle hlubší vhled do života nejslavnějšího zápasníka v Čechách ocení. Série bychom se měli dočkat v příštím roce, o přesném datu ale bude diváky informovat televize Prima.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola

Karlos Vémola prozrazuje, kolik dostane za trilogii. „Nedalo se to odmítnout,“ připouští Terminátor

Karlos Vémola mnohé svým bleskovým návratem z důchodu překvapil. V exkluzivním rozhovoru odpověděl na nejčastější otázky fanoušků.👆💪

Patrik Kincl

Patrik Kincl má datum další obhajoby. Na velkolepém turnaji ho prověří neporažená dvojka žebříčku

Patrika Kincla jsme na velkolepém Edenu nakonec neviděli, teď už má ale šampion stanovený opravný termín.💪 Přečtěte si, kde, kdy a s kým si...

Dana White

Dana White se vysmívá Jakeu Paulovi a jeho výzvě směrem k Pereirovi. Může na tenhle duel někdy dojít?

Jake Paul kosí jednoho MMA zápasníka za druhým a po svém posledním vítězství vyzval Alexe Pereiru.💪 Dana White se Paulově výzvě vysmál.