Dana White se vysmívá Jakeu Paulovi a jeho výzvě směrem k Pereirovi. Může na tenhle duel někdy dojít?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Jake Paul kosí jednoho MMA zápasníka za druhým a po svém posledním vítězství vyzval šampiona polotěžké váhy UFC Alexe Pereiru, který se v poslední době vyhřívá na výsluní scény bojových sportů. Dana White se Paulovu počínání vysmál...

Dana White Foto: ČTK / AP / J. Scott Applewhite

Dana White: Jake Paul jen volá po pozornosti

Jake Paul sbírá jedno vítězství v ringu za druhým, mnozí mu ale vyčítají výběr soupeřů. Místo kovaných boxerů Jake vyzývá MMA zápasníky, které pak v královské disciplíně bojových sportů snáz porazí. Naposledy si podal někdejšího zápasníka UFC a současnou hvězdu BKFC Mikea Perryho. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Bezprostředně po tomhle vítězství Jake Paul vyzval dalšího bojovníka UFC, a ne jen tak ledajakého. Vybral si šampiona polotěžké váhy Alexe Pereiru, který se teď těší obrovské popularitě a užívá si jakési aury neporazitelnosti.

Pereira na výzvu reagoval celkem okamžitě a nijak odmítavě (více čtěte zde), Dana White má ale na věc jiný pohled. „Nevím, jestli by komise vůbec dovolila, aby se ten pos*aný zápas uskutečnil,“ řekl White v pořadu FULL SEND PODCAST. „Box nebo UFC? Kopl by ho do hlavy a odletěl by na jinou planetu. Bylo by to ... Vyzývá lidi, aby na sebe upozornil. Alex je teď superhvězda. Takže Jake ho vyzve a získá si tak pozornost.“

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Tipsportu

„Jo,“ odpověděl White na otázku, zda je podle něj Pereira populárnější než Paul. „Prodá 400krát víc zas*aných pay-per-views. Zápas s Jakem Paulem, který se právě odehrál, neprodal ani jedno zku*vený pay-per-view. Na pay-per-view se prodá ho*no,“ prohlásil White.

„Kudy chodil, tudy lhal, že podepíšu s Mikem Perrym, když ho porazí... Neslyšeli jste mě říct ani h*vno o Jakeu Paulovi a o Jakeu Paulovi mluvím jen tehdy, když se mě na něj někdo zeptá,“ prohlásil White.

„Lže o tom, že jsem řekl všechny tyhle s*ačky. Myslíš si, že při všech těch sra*kách, co se dějou, a při tom všem, co děláme, myslím na Jakea Paula? Nemyslím. A nemyslím to tak, že bych chtěl toho kluka nějak s*át, tak to prostě je,“ dodal White.

V nejbližší době bychom měli Jakea Paula vidět v duelu s osmapadesátiletým legendárním boxerem Mikem Tysonem. Zápas Paul vs. Tyson je plánovaný na 15. listopadu a vysílat ho bude platforma Netflix.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Dricus du Plessis

UFC 305: Du Plessis vs. Adesanya – info, fight card, livestream a sázkový tip

Tuto sobotu proběhne v australském Perthu další, v pořadí již 3️⃣0️⃣5️⃣. turnaj UFC. Vrcholem bude válka o titul středních vah a mnoho...

Paddy Pimblett

VIDEO: Pekáč buchet v trapu a tvář obřích rozměrů. Paddy Pimblett byl pouhý týden od výhry k nepoznání

Paddy Pimblett sbírá jednu výhru za druhou, avšak stejně jako miluje také jídlo.🍕 Pokud jde o váhové výkyvy, patří nepochybně k extrémům.

Lucie Pudilová řeši, kde bude dále působit

Kam povedou kroky Lucie Pudilové po konci v UFC? Česká bojovnice má jasný požadavek

Ani druhá štace Lucie Pudilové ve slavné UFC nedopadla podle představ. 30letá fighterka nyní řeší zásadní otázku, kde bude dále působit....