Kam povedou kroky Lucie Pudilové po konci v UFC? Česká bojovnice má jasný požadavek

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Ani druhá štace Lucie Pudilové ve slavné UFC nedopadla podle představ. 30letá fighterka nyní řeší zásadní otázku, kde bude dále působit. Podrobnosti najdete v článku.

Lucie Pudilová řeši, kde bude dále působit Foto: ČTK / AP / Amy Kaplan/Icon Sportswire

Lucie Pudilová po konci v UFC: "Některé výsledky nebyly správné"

Nejznámější česká MMA zápasnice nebude na své druhé účinkování v nejlepší světové organizaci vzpomínat v dobrém. Tři porážky ze čtyř zápasů bohužel znamenaly neprodloužení smlouvy a hořký konec. Co na tom, že minimálně v jednom případě byla o výhru doslova okradena rozhodčími. Svou druhou misi v UFC si Lucie představovala určitě jinak.

sipka Sledujte MMA živě s bonusem 300 Kč za registraci ZDE

Už do posledního zápasu s Brazilkou Luanou Carolinou nastupovala Pudilová pod velkým tlakem. Předchozí dvě bodové porážky dávaly tušit, že v posledním duelu v rámci stávající smlouvy potřebuje nutně uspět. Nepovedlo se. Soupeřka udělala pro výhru v zápase více a smutná Pudilová se záhy s nejprestižnější organizací podruhé v kariéře rozloučila.

Trpký konec potvrzuje i fakt, že Pudilovou v kariéře dosud ukončila jediná soupeřka. V roce 2019 se to povedlo Antonině Shevchenko. Česká bojovnice ovšem podruhé v kariéře zakusila na vlastní kůži nelítostnou politiku UFC. Stejně jako v roce 2020, také tentokrát ji nebyla prodloužena smlouva.

MMA BILANCE LUCIE PUDILOVÉ
14-10
UFC (2017-2020) OKTAGON MMA (2020-2022) UFC (2022-2024)
2 výhry, 5 porážek 5 výher, 1 porážka 1 výhra, 3 porážky

Co dál? Nejblíže je návrat do OKTAGON MMA

Pudilová má ve svých 30 letech spoustu zápasů ještě před sebou. Teď ji ale čeká další velké rozhodnutí a sice, kde bude dále rozdávat radost v kleci. "Tak nějak vím, co bych chtěla, ale vyskytlo se nějaké nedorozumění. Je to spíš chyba na straně mého manažera. Napsala jsem mu po konci v UFC, co bych chtěla, ale on nebyl schopný nic udělat. Občas je to s ním těžké a musím ho pořád uhánět", vyjádřila se Pudilová pro sport.cz

"Nejvíce ze všeho bych teď chtěla do spolehlivé a velké organizace. Chci jen spravedlivé výsledky a nebýt pod tlakem, že pro výhru v zápase musím udělat nějaké nesmysly, aby mi to dali. Potřebuji té organizaci věřit.

Zatím nemám nic domluveného, ale máme se sejít s Ondřejem Novotným. Chtěla bych zápasit, klidně dva zápasy do konce roku, ale to se nejspíš nestihne. Uvidíme. Týden po posledním zápase jsem neměla vůbec jasno, ale teď už vím, kam bych chtěla. Emoce opadly a ja vím, co by měla být moje další cesta."

Lucie Pudilová zároveň oznámila několik dílčích změn. Nyní již netrénuje v Irsku, protože zdejší tréninky byly hodně zaměřené na BJJ a ona se chce věnovat MMA komplexně. Zároveň uvedla, že na základě posledních zápasů si ze všeho nejvíce potřebuje urovnat věci v hlavě, k čemuž by ji měl pomoci mentální kouč.

Comeback do organizace Oktagon MMA se v tuto chvíli jeví, jako nejpravděpodobnější scénář. V letech 2020-2022 zde rodačka z Příbrami odzápasila 6 duelů a hned 5x dokázala zvítězit. Od titulové šance v bantamové váze ji ale odstřihla porážka s Talitou Bernardo, jak jinak než na body. Uvidíme, zda se předpoklady naplní a budeme vídat Lucii zase pod černo-žlutou organizací.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sledujte MMA na Tipsport TV

Jak sledovat na TV Tipsport live stream z MMA? Podívejte se na jednoduchý návod

Na Tipsport TV můžete pravidelně sledovat MMA zápasy živě v online live streamu.💙 Jak si pustit přímý přenos online vám poradíme v tomto...

Lucie Pudilová

Lucie Pudilová – životopis, statistiky a zápasy MMA bojovnice

Lucie Pudilová se jako první česká bojovnice probojovala do slavné UFC.✔️ Po angažmá v organizaci Oktagon se do nejprestižnější organizace...

UFC bojovnice Mackenzie Dern na váze

Váhové kategorie v MMA (Mixed martial arts) - ženy a muži

Bojovníci v MMA se rozdělují do několika váhových divizí.⭐ Podívejte se na kompletní seznam mužských i ženských váhových kategorií a další...