VIDEO: Pekáč buchet v trapu a tvář obřích rozměrů. Paddy Pimblett byl pouhý týden od výhry k nepoznání

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Paddy Pimblett sbírá jednu výhru za druhou, avšak stejně jako miluje vítězství, miluje také jídlo. Pokud jde o váhové výkyvy, patří nepochybně k největším extrémům. Sotva týden po posledním zápase by si mohl střihnout fight o dvě váhové kategorie výš.

Paddy Pimblett Foto: Bradley Collyer / PA Images / Profimedia

Za týden o desítky kil? To umí jen Pimblett

Proces shazování zná většina zápasníků velmi dobře, jsou ale tací, co jsou v téhle disciplíně více než kovaní. V českých vodách je drastickým shazováním nejznámější Karlos Vémola, který je schopen ze dne na den na vodě shodit přes deset kil. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus zdarma.

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Někteří zápasníci ale dávají přednost postupnému shazování a váhu takzvaně dělají i celé měsíce, aby pak na vodě shazovali už jen pár posledních kil. Do speciální škatulky pak ale patří anglický zápasník UFC Paddy Pimblett.

Bijec s bilancí 22-3 umí kromě bleskového shazování také bleskově nabírat. Ve váhových výkyvech pravděpodobně nemá na celém světě konkurenci. Nejde totiž jen o pár kil, které zápasníci mimo přípravu naberou, protože lehce popustí uzdu svým chuťovým buňkám, ale i o desítky kil. Přesto Pimblett bojuje v lehké váze a nikdy nemá problém před zápasem navážit.

Od posledního zápasu s Bobbym Greenem uběhlo sotva čtrnáct dnů a známý Liverpoolan už je znovu k nepoznání. Své vítězství v prvním kole, kdy Greena utáhl na submisi, Pimblett okamžitě začal slavit doslova hordami jídla a během týdne nabral téměř celých dvacet kilo.

Zatímco v zápase měl 70 Kg, sotva týden po něm už měl necelých 90 Kg. Pimblett tak dokázal během pouhých sedmi dnů přeskočit další dvě váhové kategorie a zanedlouho směle pokoří kolegy z polotěžké divize.

Paddy Pimblett si je svého „umu“ velmi dobře vědom. Dokonce přiznal, že ho lidé přezdívají Chris Griffin podle animované postavičky ze seriálu Griffinovi. Někteří fanoušci prý Pimbletta lákají do vyšší váhové kategorie, to ale zatím anglický bijec nejspíš nezvažuje. V lehké váze se mu totiž daří na výbornou, o čemž svědčí vedle jeho bilance i fakt, že se po šesti zápasech v UFC probojoval do první patnáctky žebříčku lehké váhy.

Svou týdenní transformaci z vysekaného zápasníka se sbírkou pověstných šesti buchet na břiše v korpulentního jedlíka zdokumentoval Pimblett ve svém novém vlogu:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola

Karlos Vémola prozrazuje, kolik dostane za trilogii. „Nedalo se to odmítnout,“ připouští Terminátor

Karlos Vémola mnohé svým bleskovým návratem z důchodu překvapil. V exkluzivním rozhovoru odpověděl na nejčastější otázky fanoušků.👆💪

vclav-sivk.jpg

„Do milionového fightu chceme nominovat Záděru,“ říká Spejbl. Sivák má ale jinou představu o soupeři

Zatímco mnozí by rád viděli Vaška Siváka v odvetě s Patrikem Záděrou, Sivák to ale vidí jinak.🔥 Do milonového fightu by si představoval...

Lucie Pudilová řeši, kde bude dále působit

Kam povedou kroky Lucie Pudilové po konci v UFC? Česká bojovnice má jasný požadavek

Ani druhá štace Lucie Pudilové ve slavné UFC nedopadla podle představ. 30letá fighterka nyní řeší zásadní otázku, kde bude dále působit....