„Do milionového fightu chceme nominovat Záděru,“ říká Spejbl. Sivák má ale jinou představu o soupeři

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

V milionovém fightu s Vaškem Sivákem se měl utkat Tadeáš Růžička, ten je ale ze hry a RFA s IAF hledají náhradu. Zatímco mnozí by rádi viděli odvetu s Patrikem Záděrou, Sivák to vidí jinak...

vclav-sivk.jpg Foto: RFA

Jak se Sivák se Záděrou tváří na odvetu?

V milionovém fightu pod taktovkou RFA a IAF měl reprezentovat pražský Spejbl Gym Tadeáš Mawar Růžička, tahle varianta je ale v nenávratnu. Spejbl Gym by ale přece jen rád postavil do zápasu někoho z vlastní stáje, a tak se chystá nominovat coby náhradu Patrika Záděru. Ten koneckonců nejednou Růžičku v mnoha zápasech zastoupil a podle trenérů by si to také zasloužil. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus.

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

„Do milionovýho zápasu se pokusíme nanominovat Páťu Záděru,“ řekl v podcastu Willyho Caa Ondřej Hutník. Záděru by čekalo sice shazování, tentokrát by měl ale na přípravu potřebný čas. „Uděláme to dopředu, použijeme nějaké nutriční specialisty,“ osvětlil Hutník.

„První zápas Záděra se Sivákem byl tři týdny na antibiotikách a ani jednou netrénoval. V zápase měl horečku,“ prozradil Miky Vančura. „Navíc Páťa se teď zlepšil, Vašek si myslím se trošku zhoršil, nemá navíc psychiku, neumí brát těžký zápasy,“ dodal Hutník.

Záděra se Sivákem si to prvně rozdali v prosinci 2022 v rámci turnaje RFA 7. Záděra vzal zápas na poslední chvíli a během tiskovky bylo řečeno, že se poslední tři týdny potýkal s nemocí. I přesto vydržel se Sivákem v ringu až do konce a k překvapení mnohých mu nedal vítězství ani zdaleka zadarmo.

Od té doby Záděra sbírá zkušenosti hlavně v zahraničí a bezpochyby se posouvá vpřed. Tak to vidí i mnozí fanoušci a v anketě ohledně Sivákova soupeře se Záděrovo jméno objevovalo nejčastěji. Je evidentní, že diváci by tenhle fight chtěli vidět.

Sivák to ale zřejmě vidí jinak. „Chci někoho lepšího a konečně někoho v mé váze, když to není Růžička,“ napsal Sivák ke svému příspěvku na instagramu a kromě RFA označil soupeře, kterého by si představoval.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Tím je dvaačtyřicetiletý thajský bojovník a šampión K-1 MAX z let 2004 a 2006 či titulu WBC z roku 2014 Buakaw Banchamek (dle profilu na Wikipedii má na kontě má 243 vítězství z toho 74 KO/TKO, 25 proher, 14 remíz, 2 bez výsledku). Vedle mnoha dalších organizací bojoval například v japonském Rizinu, který čeští fanoušci znají ve spojitosti s Jiřím Procházkou.

I Patrik Záděra ale nedávno prohlásil, že ho v tuhle chvíli odveta se Sivákem zase tolik netáhne. Jeho cílem jsou prý teď spíše zahraniční soupeři. Více se dozvíte v rozhovoru s Patrikem Záděrou. Ačkoli teď provází případnou odvetu trochu jiné okolnosti.

Ať už mají všechny strany jakékoli představy, vyjádřit se k oběma návrhům musí především organizace, které zatím očividně zvažují možnosti. Jakkoli je ale Banchamek působivý bojovník, pro české fanoušky by byl pravděpodobně atraktivnější Záděra.

Václav Sivák

Foto: instagram/badsivak777

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola

Karlos Vémola prozrazuje, kolik dostane za trilogii. „Nedalo se to odmítnout,“ připouští Terminátor

Karlos Vémola mnohé svým bleskovým návratem z důchodu překvapil. V exkluzivním rozhovoru odpověděl na nejčastější otázky fanoušků.👆💪

Tadeáš Mawar Růžička

Růžička prý dělal potíže vždycky. Hutník vypráví, jak hloupě Mawar propálil, že zatáhl veledůležitý zápas

Tadeáš Růžička byl nucen opustit svůj domovský gym, i jeho trenérům totiž přetekl pohár trpělivosti⚡a nejde ani zdaleka jen o veřejně známé...

Pavel Novotný

Pavel Novotný posílá řízný vzkaz Mawarovi a brání Spejbl Gym. „Ty potřebuješ do kriminálu!“ říká

Pavel Novotný byl původně jedním z mála, kdo vůči průšviháři Růžičkovi projevil lítost. Teď už s ním ale nemá slitování ani starosta...