Růžička prý dělal potíže vždycky. Hutník vypráví, jak hloupě Mawar propálil, že zatáhl veledůležitý zápas

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tadeáš Růžička byl po událostech na pražském koupališti nucen opustit svůj domovský gym. I jeho trenérům přetekl pohár trpělivosti a prozradili, že nejde ani zdaleka jen o veřejně známé kauzy. Ondřej Hutník se podělil o jednu z těch interních, nad kterou vám zůstane rozum stát.

tade-mawar-rika.jpg Foto: RFA

Pohár trpělivosti musel jednou přetéct

Poté, co spatřila světlo světa kauza „Koupaliště“, se rozhodl pro rozvázání dlouholeté spolupráce s Tadeášem Růžičkou i Spejbl Gym. Agresivní bojovník dal na sociálních sítích ihned najevo svou nelibost a krok pražského gymu považoval za zradu, jak ale prozradil Ondřej Hutník, Růžičkovy veřejně známé kauzy nejsou jedinými přešlapy, které museli v průběhu let řešit. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

„Třeba když jsme ho přihlásili do tý 8TKO pyramidy, osmičková pyramida v Holandsku, tak prostě z ničeho nic řekl, že tam nejde,“ začal Hutník vyprávět v podcastu Willyho Caa.

„Tak já si musel vymyslet, že je nemocnej, nechal jsem vypracovat levý lékařský potvrzení v angličtině, že má těžkýho streptokoka, řek jsem mu, ať aspoň čtrnáct dnů nedává žádný příspěvky a on první, co udělal, tak šel se svojí přítelkyní na večeři a pak lapoval nějaký lidi v gymu.

Takže on neposlechl ani to, a tím ze sebe udělal pořádnýho debila, protože ti Holandani to viděli, že není nemocnej, že funguje normálně,“ dodal trenér Spejbl Gymu.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Tipsportu

„Naštěstí tam jel Páťa Záděra, kterýho jsem tam pak manažerským tahem dostal místo něj, a ten ho v podstatě zachránil ve více případech,“ připustil Hutník. „Tím, že měli stejnou váhu a výkonnost.“

Oba trenéři zdůraznili, že je řeč o turnaji, který je v podstatě ekvivalentem brány do světové K-1, přesto to dopadlo, jak to dopadlo. Ze slov zástupců Spejbl Gymu je evidentní, že nešlo o ojedinělý případ, a tak bylo nejspíš jen otázkou času, kdy i tady pohár přeteče.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tadeáš Růžička

Tadeáš Růžička si stýská nad těžkými časy a znovu slibuje nápravu. Lidé se zlobí: Ryzí sebelítost! říkají

Tadeáš Růžička znovu slibuje nápravu. Jeho reakce ale spoustu lidí spíše popuzuje.⚡🔥 Co je podle nich na Růžičkově příspěvku špatně?

Tomáš Le Sy má v těchto dnech plnou hlavu starostí

Promotér Tomáš Le Sy reaguje na aktuální nepříjemnou situaci. Jaká opatření Clash chystá?

Závažnou dohru má pro organizaci Clash of the Stars úvodní tisková konference k nadcházejícímu galavečeru. Tomáš Le Sy poskytl našemu webu...

Karlos Vémola a Attila Végh se domluvili na trilogii

Potvrzeno! Karlos Vémola se potřetí utká s Attilou Véghem, oznámila organizace OKTAGON MMA

Necelé dva měsíce po odvetě zápasu století mezi Karlosem Vémolou a Attilou Véghem je jasné, že tento souboj legend napíše třetí dějství....