Tadeáš Růžička si stýská nad těžkými časy a znovu slibuje nápravu. Lidé se zlobí: Ryzí sebelítost! říkají

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tadeáš Růžička znovu slibuje nápravu a stýská si nad těžkými časy. Jeho příspěvek ale nepadl zrovna na úrodnou půdu, mnohé totiž popudil. Co přesně lidé Růžičkovi vyčítají a proč mu jeho slova nevěří?

Tadeáš Růžička Foto: Clash of the Stars

Tadeáš Růžička znovu popudil veřejnost

Jak tomu bylo i v případě jeho předchozích prohřešků, Tadeáš Růžička po vypuknutí čerstvé kauzy týkající se jeho osoby, několik dní takzvaně strkal hlavu do písku. Veřejnost i média nedočkavě čekali na jeho vyjádření. Toho se nakonec dočkali, ale setkalo se s velmi rozporuplnými reakcemi. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus zdarma.

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Podobně to schytává i Tadeášův nedávný příspěvek, kde si zdánlivě sype popel na hlavu, přesto v tom mnozí vidí spíše sebelítost a výmluvy„Každej svýho štěstí strůjcem, já jsem to po*ral, jsem z místa, kde bylo postaveno všechno na jiných hodnotách,“ odkazoval se Tadeáš znovu na drsnou školu ulice.

„Miluju celej svůj blízkej okruh lidí, kteří při mně vždy stojí v těhle těžkých časech, pracuju na sobě, aby nic podobnýho se už nikdy neopakovalo, kdo zná, ví, že to není ze dne na den. Můj comeback, ať už bude kdykoliv, bude zlej,“ napsal Růžička na svých sociálních sítích.

Jakkoli dobře to Tadeáš Růžička myslel, mnoha příznivých reakcí se nedočkal. Některé z komentářů pod příspěvkem mu vyčítají odkazování na „gangsterský život na ulici“ a fakt, že celou situaci spojuje jen s vlastním příkořím. Jako by vyšetřovanému bojovníkovi bylo líto, co se děje jemu, ale už ho zase tolik netrápilo, co způsobil poškozeným.

Lidé Tadeášovi předhazují i slova o údajné nápravě, jelikož to už tu bylo v minulosti také. Jednoduše mu to nevěří. Podobně to dopadlo i s Tadeášovým prvním vyjádřením, které sdílel formou videa na instagramu a které vyvolalo podobnou vlnu kritiky. Celé jeho první vyjádření najdete zde.

I tak má Tadeáš pár zastánců, kteří pevně stojí po jeho boku, ať se děje cokoli. Mnohým ale s Tadeášovými opakovanými excesy došla trpělivost a to včetně jeho domovského Spejbl Gymu, který se ho oficiálně zřekl. Zdá se tedy, že tentokrát bude mít celá událost velký dopad přinejmenším na Růžičkovu kariéru, jestli ale nakonec skončí za mřížemi, se teprve ukáže.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sivák, Ondruš, Marhanský, Růžička

Petr Píno Ondruš vyjadřuje své zklamání. Za jakých podmínek by se Tadeáš Růžička dočkal další šance?

Organizace RFA a IAF dali Tadeáši Růžičkovi šanci v době, kdy se k němu všichni ostatní otočili zády. Přesto se to organizacím nakonec...

Václav Sivák a Tadeáš Růžička

RFA a IAF zavrhly Růžičku, teď hledají náhradu pro Siváka. Promotéři by nejraději nasadili Lea Brichtu

RFA a IAF musely vzhledem k okolnostem zrušit únorový milionový zápas.⚡ Vaška Siváka ale nechtějí připravit o zápas, a tak se hledá...

Tadeáš Mawar Růžička

Tadeáš Růžička se vyjadřuje ke své kauze: „Jsem na správné cestě, tohle byl jen přešlap,“ hájí se.

Tadeáš Růžička se konečně vyjádřil ke své čerstvé kauze.⚡ Jakou má pro své chování omluvu a jak přijal vyhazov z domovského Spejbl Gymu?