Petr Píno Ondruš vyjadřuje své zklamání. Za jakých podmínek by se Tadeáš Růžička dočkal další šance?

Organizace RFA a IAF daly Tadeáši Růžičkovi šanci v době, kdy se k němu všichni ostatní otočili zády. Přesto se to organizacím nakonec vymstilo. Promotér I Am Fighter Petr Píno Ondruš připouští, že je zklamaný a že by Mawarovi v budoucnu dal šanci jen za určitých podmínek.

Sivák, Ondruš, Marhanský, Růžička Foto: Facebook/RFA

Ondruš: Je to trouba, co to nemá v hlavě srovnaný

Když se na světlo světa dostala první kauza Tadeáše Růžičky, téměř všichni šikovného, avšak kontroverzního postojáře ihned zavrhli, někteří se ale rozhodli dát Tadeášovi ještě jednu šanci. Mezi nimi byly i organizace RFA a IAF, které pár dní před provalením Tadeášovy aktuální aféry vypustily promo na Růžičkův milionový zápas s Václavem Sivákem. To se ale organizacím nepěkně vymstilo. Petr Píno Ondruš přiznal, že se cítí z celé situace zklamaný. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus.

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

„Je to pro mě opravdu velký zklamání, protože jsem si myslel, že ten kluk si veme od nás to nejlepší a chytí se toho, protože z těch kluků on opravdu vyčuhuje o něco dál než ostatní, ale je tu i pár takových, byť o trošičku horších, co by si to zasloužili o hodně víc, takovýhle peníze a on po tom nešáh a naopak dělá ostudu,“ popsal své zklamání Petr Píno Ondruš v rozhovoru pro Deník Sport.

„Má nějakej úplně jinej set up v hlavě a nerozumim tomu, že není schopnej si to přenastavit. Takže to vyjednávání s ním... nemůžu shrnout ten rok, protože teď převažuje ta černota z tý poslední doby, takže bych řikal jen negativa,“ dodal promotér IAF.

Mohl by Růžička v budoucnu dostat další šanci?

Mnozí fanoušci bojových sportů organizacím druhou šanci pro Tadeáše Růžičku vyčítali, a vzhledem k tomu, jak to celé dopadlo a hlavně, co to organizace stálo jak po finanční, tak psychické stránce, jim teď dost možná dávají za pravdu. Existuje do budoucna možnost, že by Mawar dostal další šanci?

Pokud se napraví nějakým způsobem a bude zase jenom brutálně dobrej sportovec, tak já ho rád uvidim a rád mu dám sto zápasů za milion, když na to budeme mít peníze,“ připustil promotér.

„Já si myslím, že tohle je všechno o tom, že kdyby se opravdu dal dohromady, změnil se, přišlo tam trošičku na nějakou sebereflexi a on pak vystoupil veřejně a řekl: ‚Udělal jsem chybu, udělal jsem spoustu chyb, dal jsem se dohromady nebo dávám se dohromady, dejte mi čas, vrátím se, budu silnější a ukážu vám, že to tak neni, děkuju za pomoc...‘

Pak si dokážu představit, že se o něj můžeme postarat a dát mu nějakou další šanci, ale teď v týhle situaci to není možný, protože krom toho, že dělá ostudu sobě, dělá ostudu i nám a vlastně vůbec bojovým sportům a to je bohužel neslučitelný s tím ho zaměstnávat,“ dodal Ondruš.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tadeáš Mawar Růžička

Tadeáš Růžička lítá v dalším průšvihu! Společně s kumpány na koupališti zaútočil na neznámého muže

Jak se zdá, Tadeáš Růžička čelí dalšímu šetření.🚨⚡ Problémový bojovník se měl tentokrát účastnit bitky na koupališti, kde poslal k zemi...

Václav Sivák a Tadeáš Růžička

RFA a IAF zavrhly Růžičku, teď hledají náhradu pro Siváka. Promotéři by nejraději nasadili Lea Brichtu

RFA a IAF musely vzhledem k okolnostem zrušit únorový milionový zápas.⚡ Vaška Siváka ale nechtějí připravit o zápas, a tak se hledá...

Tadeáš Mawar Růžička

Tadeáš Růžička se vyjadřuje ke své kauze: „Jsem na správné cestě, tohle byl jen přešlap,“ hájí se.

Tadeáš Růžička se konečně vyjádřil ke své čerstvé kauze.⚡ Jakou má pro své chování omluvu a jak přijal vyhazov z domovského Spejbl Gymu?