Tadeáš Růžička se vyjadřuje ke své kauze: „Jsem na správné cestě, tohle byl jen přešlap,“ hájí se.

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

K čerstvé kauze Tadeáše Růžičky už se vyjádřil kdekdo, teprve teď ale k věci něco řekl samotný Mawar. Jakou má pro své chování omluvu a jak vnímá vyhazov z domovského gymu?

Tadeáš Mawar Růžička Foto: Clash of the Stars

Růžička: Všichni byste měli držet hubu

K čerstvé kauze Tadeáše Růžičky se vyjadřují nejen osobnosti českého bojového sportu, ale také organizace či Tadeášovi trenéři. Jak tomu ale bylo už v případě jeho první aféry, samotný Růžička si i tentokrát dával s vyjádřením načas. Teď ale Mawar konečně prolomil mlčení...

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

„Víte lidi, asi bych se měl trošku vyjádřit, co se teď kolem mě děje. Za poslední roky jsem se nechoval nejlíp, ale co chci říct, je, že jsem se držel sportu, prezentoval jsem můj rodinnej klub Spejbl Gym, byl jsem tam jednička, dělal jsem pro ně úplně všechno a oni se takhle otočili ke mně zády,“ postěžoval si Tadeáš Růžička.

„Na ně bych mohl říct tolik věcí, jak jsou to slušný kluci, jak je Spejbl Gym super a tak, ale tohle to je, jako kdyby mi bodli kudlu do zad. Jo, dělal jsem sra*ky, udělal jsem pí*oviny, ale oni moc dobře ví, že už nějakou dobu jsem na správný cestě, jenom trénuju, nedělám kraviny a tohle byl prostě přešlap, kterej se neměl nikdy stát a já si ho od*eru,“ prohlásil Tadeáš.

„Beru za to plnou svojí zodpovědnost, budu tomu čelit jako chlap samozřejmě. Co dál říct? Po*ral jsem to, ale v mým bloku jsme se rvali od jedenácti let a nikdy nic to neznamenalo, jenom to, že silnější pes m*dá a promiňte, ale když do vás neustále někdo jebe... a čím slavnější jste, tím je to těžší,“ vysvětlil Mawar.

sipka Ke kauze se obsáhle vyjádřil i Patrik Kincl: Patrik Kincl posílá vzkaz Růžičkovi: Člověk je v base úplná nula. Šampion promlouvá i k RFA a IAF.

„A jak říkám, moje kariéra vždycky byla nastavená na sto procent agrese a pak v tom osobním životě je někdy těžký některý věci ustát. Mrzí mě to, mrzí mě to celý, a rozhodně si nemyslím, že by o tom měla vědět celá Česká a Slovenská republika a dělat ze mě debila, každej máme na svym kontě tolik škraloupů, že byste měli všichni držet hubu,“ dodal Růžička.

Jak Tadeáš Růžička poznamenal v úvodu svého videa, ruce pryč od něho dali tentokrát i trenéři z jeho domovského gymu. Jakoukoli spolupráci alespoň v nejbližší době vyloučily i organizace RedFace a Clash of the Stars. I organizace RFA a IAF nakonec po zvážení oficiálně zrušily milionový zápas s Václavem Sivákem. Jak to s Tadeášem Růžičkou nakonec dopadne, ukáže až čas.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tadeáš Mawar Růžička

Tadeáš Růžička lítá v dalším průšvihu! Společně s kumpány na koupališti zaútočil na neznámého muže

Jak se zdá, Tadeáš Růžička čelí dalšímu šetření.🚨⚡ Problémový bojovník se měl tentokrát účastnit bitky na koupališti, kde poslal k zemi...

Tadeáš Růžička vs Václav Sivák

Zápas Sivák vs. Růžička potvrzen! Podívejte se na termín a podrobnosti milionové bitvy

Dlouho očekávaný souboj ⚡ dvou elitních českých postojářů zná svůj oficiální termín. Mawar a Sivák si to rozdají na překvapivém místě. Více...

Angie Mangombe a Pavel Novotný

Kdy bude Clash of The Stars 9: datum, místo, karta, vstupenky a livestream

Co nevidět nás čeká další nabitý turnaj Clash of the Stars.⭐ Co nabídne v pořadí devátá akce organizace?9️⃣ Veškeré info najdete v článku.