Tadeáš Růžička lítá v dalším průšvihu! Společně s kumpány na koupališti zaútočil na neznámého muže

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Jak se zdá, Tadeáš Růžička čelí dalšímu stíhání. Problémový bojovník se měl tentokrát účastnit bitky na koupališti, kde měl společně s dalšími napadnout neznámého muže. Teď Mawara čekají následky.

Tadeáš Mawar Růžička Foto: RFA

Tadeáš Růžička řeší další průšvih

Když se naposledy zdálo, že Tadeáš Mawar Růžička lítá v dalším průšvihu, ukázalo se, že jde o součást dobře promyšleného proma k zápasu s Václavem Sivákem, který by se měl odehrát v únoru příštího roku.

Ovšem pár dní po oznámení tohoto doslova milionového fightu se ukazuje, že Růžička opět řádil v ulicích – tentokrát na koupališti, kde se mě podle informací CNN Prima News společně s dalšími dvěma kumpány pustit do muže, jenž se měl zastat dívky, kterou trojice údajně obtěžovala.

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Situace měla nastat během minulého čtvrtka na koupališti v Břevnově a její průběh pro CNN Prima News potvrdil i policejní mluvčí Richard Hrdina. Nejdříve prý trojice po neznámém muži plivala, pak ale došlo i k fyzickému násilí.

Dva z trojlístku měli v bojovém postoji muži uštědřit několik facek a úderů pěstí, nakonec se do konfliktu vložil právě Tadeáš Mawar Růžička, který měl během pár vteřin napadeného muže knockdownovat.

Růžička poté prý z místa utekl a schoval se, zatímco jeho kumpáni pobalili všechny věci a poté nabrali skrývajícího se Růžičku do auta. Problém ale nastal u výjezdu, kde trojici nechtěl pustit parkovací automat, a tak od jednoho z aktérů schytal také pár úderů pěstí. Chvíli trvalo, než se automat umoudřil a spěchající a zřejmě nervózní skupinku pustil z parkoviště, ale Růžičkovi a spol. se z místa nakonec podařilo odjet.

Napadený muž mezitím zamířil ke smůle agresivní trojice rovnou do nemocnice, kde se ukázalo, že má hned několik zlomenin v obličeji.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Trojice následkům neunikala dlouho a brzy se ocitli na policejní stanici: „Tam jim sdělili obvinění ze spáchání trestného činu výtržnictví a ublížení na zdraví, za což mohou strávit za mřížemi až tři roky, a to proto, že se toho jednání dopouštěli opakovaně,“ prozradil policejní mluvčí.

Růžičkovi teď tedy vzhledem k jeho předešlým činům hrozí vězení. Naposledy si od soudu za podobný prohřešek odnesl podmínku. Mawar měl sekat latinu minimálně něco přes tři roky, aby se vyhnul cele, to ale zdá se není v jeho silách.

Ačkoli to chvíli vypadalo, že se Tadeáš Růžička jakž takž uklidnil a že dostojí svých slov a bude se plně soustředit na zápasnickou kariéru. V tomto duchu alespoň Mawar mluvil na veřejnosti a podtrhnout to měl nedávno ohlášený duel Růžička vs. Sivák, který by měl proběhnout v únoru 2025, teď je ale dost možná tahle akce v ohrožení.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tadeáš Mawar Růžička

VIDEO: Málem tekla krev! Růžička a Sivák na sebe náhodou narazili a bylo zle. Teď se přestřelují na sítích

Brzy bychom se mohli dočkat kýženého duelu Sivák vs. Růžička. Pánové si už teď ale nemůžou přijít na jméno.⚡ Dokonce jeden druhého nesnesou...

Tadeáš Růžička vs Václav Sivák

Zápas Sivák vs. Růžička potvrzen! Podívejte se na termín a podrobnosti milionové bitvy

Dlouho očekávaný souboj ⚡ dvou elitních českých postojářů zná svůj oficiální termín. Mawar a Sivák si to rozdají na překvapivém místě. Více...

Patrik Rytmus Vrbovský v rozhovoru

“Nechci skončit sám se svými zlatými deskami a úspěchy,” říká Patrik Rytmus Vrbovský

Slovenský rapper a 🥊 hobby boxer Rytmus alias Patrik Vrbovský v rozhovoru s Ondřejem Němcem zavzpomínal na zápas s Petrem Monstrem...