Zápas Sivák vs. Růžička potvrzen! Podívejte se na termín a podrobnosti milionové bitvy

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Dlouho očekávaný souboj dvou elitních českých postojářů zná svůj oficiální termín. Mawar a Sivák si to rozdají na překvapivém místě. Více se dočtete v článku.

Tadeáš Růžička vs Václav Sivák Foto: I Am Fighter

Kdy bude zápas Václav Badboy Sivák vs. Tadeáš Mawar Růžička? Datum a podrobnosti

Tenhle zápas si nikdo nenechá ujít. Souboj mezi Vaškem Sivákem a Tadeášem Růžičkou byl na stole už delší dobu, až nyní je však oficiálně potvrzen. Zápas proběhne na společném turnaji organizací I Am Fighter a Real Fight Arena 15. 2. 2025. Překvapivě se ale uskuteční mimo Prahu, konkrétně v Ostravě. Přímo v Ostravar Aréně by tak mohl mít více fanoušků právě ostravský Badboy Václav Sivák, který stále v profesionální kariéře nepoznal přemožitele.

sipka Vsaďte si na bojové sporty s bonusem 300 Kč za registraci

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Sivák vs. Mawar – titulový zápas ve váze do 70 kg

Oznámení zápasu proběhlo na tiskové konferenci v úterý 23. července a předcházelo mu zajímavé promo, kdy oba fighteři skončili v poutech. Jak se ale později ukázalo, šlo o předem připravený scénář s cílem strhnout na sebe pozornost tuzemské scény, což se do velké míry podařilo.

Sivák i Růžička už dopředu avizovali, že za zápas chtějí milion korun. To byl hlavní důvod, proč organizace dlouho váhaly, zda tento duel uskutečnit, evidentně se však podařilo mezi všemi stranami najít vzájemnou shodu.

Oba spolu kdysi trénovali, avšak v posledních letech se z nich stali rivalové a výrazné postavy domácí bojové scény. Oba za sebou mají pestrou minulost a oba jsou považováni za největší talenty, zejména v disciplíně K1.

Růžička vs. Sivák kurzy u Fortuny

Od samotného turnaje nás sice zatím dělí dost času, sázková kancelář Fortuna však už nyní zařadila kurzy na zápas Sivák – Mawar do své nabídky

Sivák vs Růžička kurzy

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Sivák vs. Růžička vstupenky

Lístky na tento galavečer už jsou v prodeji v síti ticketlive.cz a cena vstupenek začíná na 399 Kč. Podrobnosti vám postupně přineseme v tomto článku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣Kde koupit lístky na zápas Tadeáš Mawar Růžička vs. Václav Badboy Sivák?

Vstupenky na zápas Tadeáše Mawara Růžičky a Václava Siváka najdete na ticketlive.cz od 399 Kč. Další info o duelu najdete v článku.

2️⃣Kdy a kde bude zápas Tadeáš Mawar Růžička vs. Václav Badboy Sivák?

Tadeáš Mawar Růžička a Václav Sivák si to rozdají 15. 2 . 2025 v Ostravě.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Bojovník Tadeáš Mawar Růžička

Tadeáš Mawar Růžička – profil a zápasy stand-up bojovníka

Tadeáš Růžička je hvězda české postojové scény, král Oktagon Undergroundu a mistr světa v thajském boxu 🎖️. Podívejte se na kariéru velkého...

Vašek Sivák

Václav Sivák - profil a kariéra talentovaného zápasníka

Vašek Sivák je kometa ⭐ bojových sportů u nás i v zahraničí. Jako první Čech v historii 🥇 vybojoval mezi amatéry prestižní světový titul...

Tadeáš Mawar Růžička

VIDEO: Málem tekla krev! Růžička a Sivák na sebe náhodou narazili a bylo zle. Teď se přestřelují na sítích

Brzy bychom se mohli dočkat kýženého duelu Sivák vs. Růžička. Pánové si už teď ale nemůžou přijít na jméno.⚡ Dokonce jeden druhého nesnesou...