VIDEO: Málem tekla krev! Růžička a Sivák na sebe náhodou narazili a bylo zle. Teď se přestřelují na sítích

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Brzy bychom se mohli dočkat kýženého duelu Sivák vs. Růžička. Pánové si už teď ale nemůžou přijít na jméno. Jeden druhého ani nesnesou ve stejné místnosti. To je zřejmé z videa, které se objevilo na sociálních sítích a z kterého je evidentní, že borci neměli k fightu daleko i mimo klec.

Tadeáš Mawar Růžička Foto: RFA

Mawar a Sivák by si to nejraději rozdali už teď

Souboj Růžička vs. Sivák vyhlíží fanoušci bojových sportů už dlouho a je paradoxní, že se ho možná nakonec dočkáme přičiněním organizace Clash of the Stars. Ta se sice zaměřuje hlavně na bizarní zápasy, ale sem tam doručí i nějaký zajímavý sportovní duel. To by měl být i případ potenciálního zápasu mezi Sivákem a Růžičkou, pokud na něj dojde.

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Od chvíle, kdy se o případném zápasu pod střechou Clashe začalo mluvit, to mezi borci pořádně vře, o čemž svědčí i video (viz níže), které se objevilo na sociálních sítích. Bojovníci se zřejmě někde náhodně potkali a okamžitě se do sebe pustili.

Na záznamu je jednoznačně Tadeáš Mawar Růžička, který chrlí nadávky a očividně se vrhá na Vaška Siváka. Ten sice není na videu vidět, je ale v příspěvku označen. Oba rozzuřené bojovníky se snaží očividně zadržet všichni, kdo jsou po ruce, avšak nebýt jich, přítomní by jistojistě byli svědky bitky, jakou noční Praha ještě nezažila.

Spekulace o tom, zda jde skutečně o tyhle dva zápasníky, potvrdily i příspěvky obou aktérů na instagramu, ze kterých je evidentní, že situace se ani zdaleka nezklidnila. Tadeáš Růžička vyslal jasný vzkaz:

Mawar a jeho reakce

Foto: instagram/tadyonee

Bad Boye tahle situace také nenechala v klidu. Ani většinou zdánlivě ledový Václav Sivák si neodpustil reakci na celou nepříjemnou záležitost a na svém instagramu zveřejnil velmi stručný komentář:

Sivákova reakce

Foto: instagram/badsivak777

Ať už je tomu jakkoli, pro případný fight v Clash of the Stars je celá tahle nepříjemnost výbornou reklamou, byť jde o duel, o který je už tak enormní zájem. Jestli a kdy se dočkáme vyústění tohoto sporu v kleci, je zatím ve hvězdách. Může se ale klidně stát, že se ho dočkáme už v rámci příštího turnaje Clash of the Stars 9.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Angie Mangombe a Pavel Novotný

Kdy bude Clash of The Stars 9: datum, místo, karta, vstupenky a livestream

Co nevidět nás čeká další nabitý turnaj Clash of the Stars.⭐ Co nabídne v pořadí devátá akce organizace?9️⃣ Veškeré info najdete v článku.

Pavel Novotný je v tvrdé přípravě

VIDEO: Pavel Novotný dostává ve Spejbl Gymu pořádně do těla. „Lidi jsou tu milí, ale ta činnost...“ stýská si

Pavla Novotného na podzim čeká zápas v kleci a starosta Řeporyjí se rozhodl pro svůj výkon udělat maximum.💪 Jak mu chutná tvrdá příprava?

Bojovník Michal Kotalík

Bývalý bojovník Oktagonu se upsal Clash of the Stars. Podpis smlouvy má jasné důvody

Hotovo, podepsáno. Kontroverzní bijec domácí MMA scény hlásí nové působiště. Podrobnosti a důvody uvedl ve svém videu na sociálních sítích.