VIDEO: Pavel Novotný dostává ve Spejbl Gymu pořádně do těla. „Lidi jsou tu milí, ale ta činnost...“ stýská si

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Pavla Novotného na podzim čeká zápas v kleci a starosta Řeporyjí se rozhodl pro svůj výkon udělat maximum. Podle všeho pravidelně navštěvuje jeden z nejznámějších pražských gymů. Jak mu chutná tvrdá příprava?

Pavel Novotný je v tvrdé přípravě Foto: Profimedia

Tvrdá dřina v gymu

Pavel Novotný se upsal k zápasu v dalším turnaji Clash of the Stars a teď toho chvilkama možná trochu lituje. Prvně řešil, kdo si ho vezme jako zcela nezkušeného cvičence pod křídla, a teď při každém tréninku trpí jako nikdy.

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Starosta Řeporyjí fanoušky o své přípravě informuje ve videích na sociálních sítích a netají se tím, že se po tréninkách pod taktovkou trenérů pražského Spejbl Gymu cítí, jako by ho přejel parní válec.

A není divu, Pavel podle všeho dostává pořádně do těla. „Léto se @spejblfighter bude nevšední. Jeho @spejbl_gym_prague je plný milých lidí! Jen ta činnost:-) #vytrvam,“ napsal Novotný na svém instagramu po jednom z tréninků, který mu dal viditelně zabrat.

Byť jde nepochybně o jeden z bizarnějších duelů karty, Novotný vzal přípravu vážně a má ambice se do turnaje naučit co nejvíc„Trénuju a poctivě se připravuji. Já vím, že jsem srandamač. Ale nikdo mi nemůže zakázat nastoupit tam s tím, že toho kr***na zabiju,“ napsal k jednomu z příspěvků.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

„Spejbl se se mnou s**t nebude. A mám od něj švihadlo auuuuuu... já a švihadlo... Udělám ze sebe boxera, jak nejlépe dovedu. Bejr ať si dělá šaškárny na tiskovce. Já vidím sport. Zavřu jim tam v září všem hubu. Game on,“ dodal starosta.

Jak si nakonec Pavel Novotný povede proti Psychopatovi Bejrovi, který v této disciplíně není žádným nováčkem, uvidíme už 7. září během devátého turnaje Clash of the Stars.

Byť je v tuto chvíli zkušenějším bojovníkem právě Bejr, Novotnému by kromě techniky a strategie mohla pomoci Psychopatova výbušnost a nevyzpytatelnost, kvůli níž předčasně skončil i zápas s Jaromírem Soukupem.

Na úryvek z přípravy Pavla Novotného se podívejte v následujícím videu:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Bojovník Michal Kotalík

Bývalý bojovník Oktagonu se upsal Clash of the Stars. Podpis smlouvy má jasné důvody

Hotovo, podepsáno. Kontroverzní bijec domácí MMA scény hlásí nové působiště. Podrobnosti a důvody uvedl ve svém videu na sociálních sítích.

Václav Sivák

Už se to peče! Další profi fighter v kleci Clash of the Stars. Kdo nastoupí proti elitnímu postojáři?

I organizace bizarních zápasů sem tam angažuje nějakého toho profesionála. Zdá se, že co nevidět představí další hvězdu české bojové...

Pavel Novotný

Pavel Novotný trénuje u známého pražského trenéra profesionálů. „Všechno mě bolí!“ skučí starosta

Starostu a kontroverzní postavu českého showbyznysu Pavla Novotného čeká zápas.💪 Bejra prý nepodceňuje, a tak se připravuje u velmi známého...