Už se to peče! Další profi fighter v kleci Clash of the Stars. Kdo nastoupí proti elitnímu postojáři?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

I organizace bizarních zápasů sem tam angažuje nějakého toho profesionála. Zdá se, že co nevidět představí další hvězdu české bojové scény. S kým ale elitní postojář nastoupí?

Václav Sivák Foto: Clash of the Stars

S kým nastoupí elitní bojovník?

V organizaci Clash of the Stars, která se zaměřuje především na nesportovní duely, se sem tam objeví nějaký ten profesionál. V kleci organizace jsme už viděli Lukáše Fajka, Lea Brichtu, Tadeáše Růžičku a Václava Mikuláška, kterého tu nejspíš budeme vídat pravidelně. Teď zřejmě do stáje profi fighterů Clashe přibude další elitní bojovník. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus.

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

O případném zápasu tohohle bojovníka se mluvilo už na předchozím turnaji Clash of the Stars 8, kde se Václav Sivák objevil v roli hosta. V tu chvíli se však o jeho zápasu v kleci Clashe mluvilo jen v teoretické rovině, byť Vašek dal najevo, že za určitou částku by se fightu v organizaci bizarních zápasů nebránil.

„Kdo nabídne nejlepší podmínky, tam to bude,“ prohlásil bez skrupulí Sivák. „Nevidím důvod, proč se tu neukázat. Já rád ukazuju to, co umím,“ připustil jeden z nejlepších současných českých postojářů.

sipka Kdy bude Clash of The Stars 9: datum, místo a vstupenky

A zdá se, že Sivák svá slova myslel vážně. Vypadá to totiž, že se začíná skutečně domlouvat reálný zápas, jelikož Clash of the Stars si k výběru jeho soupeře přizvala fanoušky. „V jakém zápase byste chtěli Vaška vidět, v jaké hale a HLAVNĚ S KÝM?!“ vyzývá organizace na svých sociálních sítích.

Možností je více a jednou z nejčastějších odpovědí byl samozřejmě Tadeáš „Mawar“ Růžička. O tomhle duelu už se mluví dlouho a fanoušci by ho nepochybně viděli rádi, v komentářích padají ale i další návrhy.

Další častou odpovědí je Josef Škop, který nedávno přejel právě Růžičku v boxerském zápase. Fanoušci si také říkají o duel Sivák vs. Keita, tahle varianta je ale vzhledem ke Keitově smlouvě v OKTAGONu velmi nepravděpodobná.

Čistě v rámci organizace sem tam zaznělo i jméno Vaška Mikuláška, Karlose Bendy či Filipa Roubíčka. Možností jsou také oblíbené zápasy tři na jednoho a další podobné koncepty.

Pro co se nakonec organizace se Sivákem rozhodnou, se nejspíš už brzy dozvíme. Ať už ale zvítězí jakákoli varianta, vypadá to, že bychom se toho měli dočkat už v rámci příštího turnaje Clash of the Stars 9.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Detailní záběr na karfiol

Karfiolové (květákové) uši zápasníků: jaká je příčina?

Možná jste si už někdy položili otázku,☝ proč mají zápasníci různých bojových odvětví na první pohled zdeformované a nehezky vypadající...

Pavel Novotný

Pavel Novotný trénuje u známého pražského trenéra profesionálů. „Všechno mě bolí!“ skučí starosta

Starostu a kontroverzní postavu českého showbyznysu Pavla Novotného čeká zápas.💪 Bejra prý nepodceňuje, a tak se připravuje u velmi známého...

Angie Mangombe a Pavel Novotný

Kdy bude Clash of The Stars 9: datum, místo, karta, vstupenky a livestream

Co nevidět nás čeká další nabitý turnaj Clash of the Stars.⭐ Co nabídne v pořadí devátá akce organizace?9️⃣ Veškeré info najdete v článku.