Kdy bude Clash of The Stars 9: datum, místo, karta, vstupenky a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Už tuto sobotu nás čeká další nabitý turnaj Clash of the Stars. Co nabídne v pořadí devátá akce organizace? Kde a kdy se událost bude konat, jak sledovat zápasy online a co se kolem Clashe dělo před turnajem, se dozvíte v článku.

INFOZÁPASYVSTUPENKYKURZY
LIVESTREAM – ZÁPASY A ÚČASTNÍCI
BEJR vs. NOVOTNÝ – ODCHOD FORTUNY
VYHAZOVY: SAMIR, NOVBY, BUKYS, LAUBEROVÁ

Angie Mangombe a Pavel Novotný Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje Clash of the Stars 9: 9.8/10

  • Datum: 7. září 2024
  • Místo: Sportovní hala Fortuna (Praha)

Clash of the Stars 9 (2024) Novotný vs. Bejr nebude. Proti Starostovi nastoupí Godla: datum (začátek) a místo

Organizace Clash of the Stars se znovu vrací do Sportovní haly FORTUNA, která bude už 7. září dějištěm v pořadí devátého galavečeru. K turnaji s podtitulem Skandál je opět upřená spousta pozornosti, jelikož název turnaje naprosto vystihuje, co se v poslední době kolem organizace a jejích účastníků děje. Kurzy aktuálně najdete u sázkové kanceláře Tipsport.

sipka Vsaďte si na Clash of the Stars 9 s bonusem 300 Kč za registraci

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Pavel Novotný vs. Zdeněk Godla

23:45 - Hlavní zápas turnaje Clash of the Stars 9 mezi Pavlem Novotným a Zdeňkem Godlou nabídl skvělou show. Už samotné nástupy obou zápasníků zvedly diváky ze sedadel.

Samotný zápas byl zajímavější, než se původně čekalo. Pavel Novotný byl od začátku aktivnější, ani Zdeněk Godla se ale nehodlal vzdát bez boje. Novotný ovšem zásoval soupeře tvrdými spodky na žebra, čímž postupně bral Godlovi kyslík. Nulová příprava Godly se nakonec projevila, protože populární herec v závěru prvního kola zcela fyzicky. Pavel Novotný vítězí TKO, protože Zdeněk Godla odmítl nastoupit do druhého kola.

Seaser vs. Opat

23:10 - Oba streameři vstoupili do utkání velmi svižně a zápas se dokonce dostal brzy na zem díky povedenému takedownu Opata. Přesnější byl ale v první pětiminutovce Seaser, který působil lépe po fyzické stránce. Opat ale svým výkonem určitě soupeře zaskočil.

Druhé kolo se neslo zcela v režii Opata, který dostal Seasera pod sebe a tam ho dlouhé minuty trápil. V závěru kola se Opat dokonce pokusil o techniku krucifix, ze které se ale Seaser s vypětím všech sil nakonec dostal.

Do třetí pětiminutovky se šlo za stavu 1:1 na kola. Opat znovu zkoušel zkrátit vzdálenost a dostat soupeře na zem, což se mu ale tentokrát dlouho nedařilo. Ve vyrovnaném zápase nakonec rozhodla fyzická kondice. Opat totiž se silami minutu před koncem zápasu zcela odešel a Seaser tak vítězí na TKO.

Hana KrutoHanka Gelnarová vs. Angeli Angie Mangombe

22:50 - Favoritka titulového zápasu Hanka Gelnarová nenechala v zápase nic náhodě a od prvních vteřin jasně diktovala tempo. Angie se snažila tlaku vzdorovat a několikrát přesně Hanku trefila, nakonec ale Gelnarová umlátila soupeřku TKO na zemi už v prvním kole.

Josef Tyson Škop vs. Hynek Shelby

22:40 - Neskutečná rychlost a přestřelka. Tyson Škop nedal vůbec žádnou šanci Hynkovi Shelbymu a zdemoloval ho už v prvním kole. Sám sice také inkasoval, svého soupeře ale dokázal poslat hned třikrát k zemi a potvrdil, že jeho vítězství nad Mawarem nebylo náhodné. Po zápase vyzval Václava Siváka, se kterým by se rád utkal na turnaji Clash of the Stars 10.

Alex Cverna vs. Michal Kotalík

22:25 - Dámy a pánové tak tohle bylo výstavní KO! Alex Cverminátor Cverna knockoutoval už v první minutě Michala Kotalíka. Zápas rozhodl výpad téměř 50letého těžkotonážníka, během kterého neuvěřitelně tvrdě trefil levým hákem přesnou bradu.

Deathmatch: MaxGreen vs. Matouš Kaluba vs. Kukismen vs. Lucky Seven vs. Danny z TVTwixx

21:30 - Popsat průběh tohoto šíleného zápasu je opravdu těžká disciplína. Na začátku jsme mohli vidět náznaky určité taktiky, kdy Matouš Kaluba zůstával u pletiva mimo centrum dění a Kukisman se spolu s Lucky Seven pokusili přeprat Dannyho z TVTwixx.

Jako první šel z kola MaxGreen, který inkasoval tvrdé KO od Dannyho. Následně ukončil svou pouť zápasem Matouš Kaluba, kterého bez žádného obdrženého úderů musela křísit záchranka.

V poslední trojici se Lucky Seven spojil s Kukismanem a šli proti Dannymu. Tempo ale postupně upadávalo, protože spolupráce nefungovala ideálně. Nejaktivnější z této trojice byl jednoznačně Kukisman, naopak Lucky Seven byl pro svou neaktivitu po 10 minutách zápasu diskvalifikován.

Ve finále Deathmatche, který neměl časové omezení, si to rozdali Danny a Kukisman. Oba již byli značně vyčerpaní, nakonec ale rozhodl neuvěřitelný kop na játra v podání Kukismana a ten tak slaví své velké vítězství!

Martin Kocián vs. Jack Hamid

21:00 - Martinu Kociánovi dala pořádně fyzicky zabrat už show v rámci nástupu do klece, kdy zazpíval jeden ze svých hitů. Zápas ovšem začal v pořádně ostrém tempu. První minuty se nesly v režii Martina Kociána, jenže právě on se po jednom z přesných úderů Jacka Hamida ocitl v počítání.

Kocián ovšem pokračoval ve velkém tlaku i ve druhém kole a zasypával Hamida tvrdými údery. Jack Hamid ukázal obrovské srdce, když vydržel opravdu nesmysl tvrdých ran, avšak nakonec ani jeho srdnatý výkon nestačil a Martin Kocián ho ukončil na KO. V nejlepším zápase večera tak slaví vítězství Martin Kocián, který navázal na svou první výhru proti Snejksovi.

Rendys Blahovský vs. Syrský kazatel

20:40 - Zápas dvou těžkých chlapů se překvapivě hned po necelé minutě dostal na zem. Rendys Blahovský dokázal Syrského kazatele dostat pod sebe, přestože mu chvíli dobře vzdoroval.

Rendys ovšem ukázal, že výživné tréninky s Karlosem Vémolou se vyplácí. Blahovský si totiž velice zkušeně postupně vylepšoval svou pozici na zemi, až si nachystal škrcení Arm Triangle Choke, který uspal Syrského kazatele, protože ten včas tuto čistě nasazenouz techniku neodklepal.

Clash of the Stars 9 aktuální info

Organizace už zveřejnila všechny zápasy, které nepochybně přitáhnou jak stávající příznivce, tak nové fanoušky. Předprodej lístků započal – jak je tomu již zvykem – během předchozího turnaje.

Ve vyostřeném souboji se proti sobě nakonec nepostaví dvě kontroverzní postavy – Aleš „Psychopat“ Bejr a „Král bulváru“ Pavel Novotný. Aleš Bejr totiž dostal na závěrečné tiskové konferenci facky od Alexe Cverny a na základě toho se rozhodl do zápasu nenastoupit. Novým soupeřem Pavla Novotného je herec Zdeněk Godla, který přijal nabídku pouhé dva dny před galavečerem.

O první ženský titul Clash of the Stars si to rozdá Hanka Gelnarová a Angie Mangombe. V akci uvidíme i streamery Opata proti Seaserovi, nebo Deathmatch, kdy proti sobě najednou nastoupí pětice bojovníků ve složení MaxGreen, Jan Brunclík, Matouš Kaluba, Lucky Seven a Danny z TVTwixx.

CLASH OF THE STARS 9
📌 KDE Sportovní hala FORTUNA, Praha
✏️ KDY 7. září 2024 (18:00)
🃏 KARTA Program zde
KURZY Prohlédnout zde
🎫 VSTUPENKY info najdete ZDE
🎟️ SOUTĚŽ O LÍSTKY sledujte Instagram FightLive ZDE

Vsaďte si na dnešní Clash 9 u Tipsportu

Kdy bude závěrečná tiskovka Clash of the Stars 9?

Poslední tisková konference před turnajem Clash of the Stars se uskutečnila v neděli 1. září na tradičním místě – v pražském klubu Duplex na Václavském náměstí. Livestream bylo možné sledovat na YouTube kanále Clashe, kde najdete i záznam vysílání. Více o dění na závěrečné tiskové konferenci se dozvíte zde: Skandální tiskovka Clash of the Stars. Duplex opět zamořen exkrementy, Cverna napadl Bejra

Clash of the Stars 9 karta: Aleš Bejr odstoupil. Nově Zdeněk Godla vs. Pavel Novotný box

Jedním z největších taháků devátého turnaje je zápas mezi Alešem Bejrem a Pavlem Novotným. O tomhle duelu jsme se dozvěděli během předchozího turnaje Clash of the Stars 8, kam se Aleš Bejr vkradl v paruce, a jakmile přišla jeho chvíle, překonal zábrany (pro které se Clash of the Stars rozhodlo po zkušenosti s napadením Tadeáše Veselého) a vrhnul se na moderátora Jakuba Jíru.

Když Bejra od Jíry odtrhli a vyvedli z haly, svěřil se v rozhovoru pro Extra.cz, že očekával setkání s řeporyjským starostou Pavlem Novotným. „Mělo tady být to prase řeporyjský. Víš, kdo to je, ne? Ten zku*****n, ta hyena. Kdyby řekl o mé dceře to, co řekl o Slováčkové, tak bych normálně udělal legální oběšení živě na náměstí. Co si to dovoluje?!“ pronesl rozčileně.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Tipsportu

Pavel Novotný se nicméně na akci nacházel a později se dokonce objevil na pódiu, aby k celé situaci kolem Aleše Bejra promluvil a potvrdil tak, co už nějakou chvíli viselo ve vzduchu„Já s Bejrem v Praze vytřu podlahu stylem, na který tady ta show nikdy nezapomene. Nezapomene!“ prohlásil starosta Řeporyjí.

Starosta svým nasazením mile překvapil. Trénoval ve slavném pražském Spejbl Gymu a pravidelně informoval fanoušky o tvrdé přípravě. Více o tom, jak Pavel Novotný trénuje, se dozvíte zde: Pavel Novotný trénuje u známého pražského trenéra profesionálů. „Všechno mě bolí!“ skučí starosta

Aleš Bejr se měl před závěrečnou tiskovou konferencí střetnout s Alexem Cvernou, který mu měl uštědřit několik úderů, kvůli nimž Psychopat musel prý do nemocnice. Po incidentu Aleš Bejr prohlásil, že v Clashi nenastoupí. Organizace však zatím nic takového oficiálně nepotvrdila.

Clash of the Stars 9 fight card: program, karta, zápasy a výsledky

Kompletní karta turnaje Clash of the Stars 9 byla fanouškům odhalena během tradiční první tiskové konference. Jak už je u organizace zvykem, už tiskovka přinesla spoustu zábavy. Původní aktér hlavního zápasu Aleš Bejr například přišel v řeznické zástěře a vrhal se nejen na svého soupeře (více najdete tady). Na kompletní kartu se podívejte zde:

CLASH OF THE STARS 9 – karta, zápasy a výsledky
Box Pavel Novotný (TKO, 1. kolo) vs. Zdeněk Godla
MMA Seaser (TKO, 3. kolo) Opat
MMA title fight Angeli Angie Mangombe vs. Hana KrutoHanka Gelnarová (TKO, 1. kolo)
Box v mma rukavicích Josef Tyson Škop (TKO, 1. kolo) vs. Hynek Shelby
Box + K1 + MMA Michal Kotalík vs. Alex Cverna (KO, 1. kolo)
Deathmatch MaxGreen vs. Matouš Kaluba vs. Kukisman (KO) vs. Lucky Seven vs. Danny z TVTwixx
K-1 Jack Hamid vs. Martin Kocián (KO, 2. kolo)
MMA Syrský kazatel vs. René Rendys Blahovský (submise, 1. kolo)
Bare Knuckle Pavla Kladivová (KO, 1. kolo) vs. Natálie Vacková
MMA Fryhow vs. Fidorkus (submise)
MMA Kevin Dužda vs. Alex Zach (submise, 1. kolo)
MMA Michal Frolík (TKO, 1. kolo) vs. Psycho Michal
MMA Král z montáže (TKO, 1. kolo) vs. Kokaino

Clash of the Stars 9 účastníci: Gelnarová vs. Angie o titul

Organizace Clash of the Stars se rozhodla završit kartu devátého turnaje prvním ženským titulovým soubojem. O vítěznou KrutoHanku si bezprostředně po její poslední výhře řekla influencerka Angie (Angeli Mangombe), která za sebou také nějaký ten zápas v Clashi má.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

V prvním duelu, v němž jsme ji mohli vidět během druhého turnaje Clash of the Stars, Angie se soupeřkou remizovala, v tom druhém proti Kláře Havlíkové zvítězila TKO, když protivnici v úvodu druhého kola zlikvidovala přesně mířeným direktem.

Hanka Gelnarová je po sportovní stránce jednou z nejvíce ceněných účastníků Clash of the Stars a patřila bezpochyby mezi nejoblíbenější tváře organizace. Nedávno ale nečekaně i Hanka přispěla k naplnění podtitulu aktuálního turnaje, když zveřejnila video, na němž po boku přátel předvádí nechvalně známý nacistický pozdrav.

Gelnarová se veřejně omluvila a hájila se tím, že si nebyla vědoma toho, co dělá. To jí jen málokdo věřil a po celou dobu oblíbená Hanka musela čelit nemilosrdným konfrontacím nejen ze strany soupeřky a vedení Clashe, ale i fanoušků.

Více o celé kauze se dozvíte zde: Hanka Gelnarová vysvětluje svůj přešlap. Od soupeřky dostala učebnici dějepisu

Clash of the Stars 9: Martin Kocián vs. Jack Hamid

Pro velký úspěch se do devátého turnaje vrací Martin Kocián, který k předchozímu, osmému turnaji nepochybně přitáhl spoustu pozornosti. Navíc si pak se soupeřem Snejksem poradil jako nic a tak bylo jasné, že diváci budou chtít zábavného a vedle toho i šikovného Kociána vidět znovu.

Organizace se rozhodla kout železo, dokud je žhavé, a nasadit ho hned do dalšího turnaje. Tentokrát bývalého člena skupiny Lunetic prověří účastník reality show Survivor Jack Hamid, který byl prý připravený k akci už během minulého galavečera, pro případ, že by Snejks z nějakého důvodu nenastoupil.

Většina fanoušků favorizuje o jeden zápas zkušenějšího Kociána, nicméně účast v náročné reality show Survivor také budí respekt. Jack Hamid má navíc základ v karate, uvidíme tedy, jak se nováček organizace na sportovně nadaného Kociána připraví.

Clash of the Stars 9: Michal Kotalík vs. Alex Cverna

Už před první tiskovou konferencí organizace Clash of the Stars oznámila nový přírůstek z řad profesionálů. Smlouvu tu podepsal někdejší zápasník OKTAGONu Michal Kotalík, který ze žluto-černé organizace odešel s bilancí 6-8 a pěti prohrami v řadě.

Michal Kotalík trval na tom, že chce do klece Clashe profesionála, a tak vyfasoval Alexe Cvernu. Ten je po dohadech s Václavem „Babou Jagou“ Mikuláškem rád, že Kotalík bez vytáček zápas s ním přijal. Uvidíme tedy, který ze svalovců to nakonec urve.

sipka Čtěte také: Karlos Benda to psychicky nevydržel a konfrontoval Cvernu s Kotalíkem v přímém přenosu. A nešetřil je

Konec spolupráce Clash of the Stars a Fortuny

Partnerem Clash of the Stars byla skoro od začátku sázková kancelář Fortuna. Toto spojenectví je už ovšem minulostí. Vedení Fortuny se rozhodlo na základě skandálních výroků Samira Marginy na úvodní tiskové konferenci před Clash of the Stars 9 ukončit s oblíbenou organizací spolupráci a kurzy na nadcházející galavečer stáhla z nabídky.

V redakci Fight-Live.cz zásadně odsuzujeme jakékoliv rasistické, homofobní nebo xenofobní chování. Distancujeme se od všech takových výroků, které zazněly na úvodní tiskové konferenci před turnajem Clash of the Stars 9. Celou situaci řešíme s vedením organizace Clash of the Stars a požadujeme, aby se podobné situace nikdy neopakovaly.

sipka Vyjádření promotéra Tomáše Le Syho najdete tady

Clash of the Stars 9: Josef „Tyson“ Škop vs. Hynek Shelby (náhrada za Mawara)

První tisková konference odhalila duel bojovníků, které znají fanoušci bare knuckle zápasů a turnajů Valhalla Fighting, pod kterou oba borci zápasí nejčastěji. Josef „Tyson“ Škop se právě v rámci téhle organizace proslavil tím, že pokořil Tadeáše „Mawara“ Růžičku.

V deváté sérii Clashe měla proběhnout jejich odveta, záměry organizace ale překazila Mawarova nejnovější kauza, kvůli níž bylo nutné zápas zrušit. Josef „Tyson“ Škop si ale v kleci Clashe přece jenom zabojuje, výzvu na poslední chvíli přijal jeho kolega z Valhally Hynek „Shelby“ Hospodářský.

Clash of the Stars 9 deathmatch: MaxGreen, Kaluba, Lucky Seven, Jan Brunclík, Danny z TVTwixx

Pro velký úspěch konceptu deathmatch se organizace rozhodla zápas tohoto formátu zopakovat i v devátém turnaji. Tohoto souboje se opět účastní MaxGreen, Matouš Kaluba, Lucky Seven, Jan Brunclík a Danny z TVTwixx, kteří si to v kleci rozdají jeden na jednoho.

Clash of the Stars 9: Opat, Kladivová, Rendys a další zápasníci

Na turnaji uvidíme i známé tváře, jako je například René Rendys Blahovský, který si to ve svém třetím zápase rozdá se Syrským Kazatelem. Novou akvizicí v Clash of the Stars je MMA zápasnice, vzpěračka a trenérka Pavla Kladivová (3-1), která si to v souboji na holé pěsti rozdá s o něco méně zkušenou Natálií Vackovou.

Představí se tu i youtuber Opat, který měl původně nastoupit proti rivalovi Novbymu, ten byl ale z organizace náhle vyhozen (o důvodech čtěte zde). Opata tedy nakonec v organizaci přivítá Seaser, kterého fanoušci Clashe dobře znají.

Clash of the Stars 9 a vyhození účastníci Samir, Novby, Bukys a Lauberová

V rámci devátého turnaje jsme měli vidět i duel Opata a Novbyho. Druhý jmenovaný byl však z události i organizace odejit poté, co se ukázalo, že měl oplétačky se zákonem. Novby byl v minulosti souzený za obtěžování nezletilé dívky a její následné vydírání a za to si měl od soudu odnést dvouletou podmínku.

Organizace se na základě oficiálního dokumentu od soudu rozhodla tohoto účastníka vyhodit. K tomu oficiálně došlo během vysílání B4THECLASH, více zde: Clash se s Novbym rozloučil v přímém přenosu. Reakce fanoušků jsou rozporuplné. Z obdobných důvodů byl vyhozený i další účastník Bukys.

Představit se měla i průšvihářka Nikol Lauberová. Zdálo se, že se ze svých chyb před minulým turnajem poučila a že by tentokrát mohla dojít až do klece. To se ale změnilo během závěrečné tiskové konference, kde neponaučitelná pornoherečka opět vytáhla páchnoucí tekutý obsah.

Terčem byl tentokrát soupeř Martina Kociána Jack Hamid, nesnesitelný zápach ale cítili všichni přítomní. Organizace se poté vyjádřila, že Lauberová má definitivní ban, a tak ji v kleci opět neuvidíme.

Úplně prvním, kdo odstartoval sérii průšvihů kolem devátého turnaje, byl Samir Margina. Ten svým chováním během úvodní tiskovky způsobil Clashi odchod mnoha sponzorů. Extrémně nenávistný a výhrůžný monolog směrem k soupeřům Marginovi vynesl vyhazov z Clashe.

Clash si během úvodní tiskovky pořádně zavařil, protože někteří účastníci, zejména Samir Margina, dostali až příliš prostoru pro svoje emocionální výlevy:

Václav Sivák na Clash of the Stars 9

Na turnaji Clash of the Stars 8 se v roli hosta objevil známý český bojovník Václav Sivák. Elitní fighter překvapil, když přiznal, že by se zápasu v Clashi nebránil. Ty, kdo pochybovali, že by se Vašek skutečně účastnil galavečera amatérských zápasů, vyvedla organizace z omylu, když na svých sociálních sítích vyzvala fanoušky, aby hlasovali, s kým by Vaška chtěli v Clashi vidět. Je zřejmé, že během devátého turnaje Vaška v kleci Clashe neuvidíme, možná se ale dočkáme v budoucnu.

sipka Podrobnosti si můžete přečíst zde: Už se to peče! Další profi fighter v kleci Clash of the Stars. Kdo nastoupí proti elitnímu postojáři?

Clash of the Stars 9: Soukup vs. Benda?

Některé zdroje ještě před turnajem Clash of the Stars 8 uváděly, že by se v devátém turnaji Clashe měl znovu představit Jaromír Soukup, to potvrdila i organizace, neprozradila však, s kým by se měl Jaromír utkat.

Média začala velmi rychle spekulovat, že by mohlo jít o svalovce Clash of the Stars Karlose Bendu, ten to však v rozhovoru pro Super.cz vyvrátil. Věci jsou prý stále v řešení.

Benda však nevyloučil, že se nakonec tento duel dohodne, ačkoli Soukup by šel rád opět v boxu, který Benda považuje za svou slabinu. První tiskovka ukázala, že v rámci devátého turnaje se tohoto duelu určitě nedočkáme. Tak možná tenhle souboj uvidíme v rámci desítky.

Kde vsadit na Clash 9? Clash of the Stars kurzy a sázky

Poté, co kurzy stáhly velké sázkové kanceláře, byla možnost si vsadit u české sázkové kanceláře MerkurXtip. To v tuto chvíli ale neplatí, protože tato sázkovka sice kurzy vypsala, později je ale z nabídky stáhla. U této sázkové kanceláře nicméně dostanete za vklad 500 Kč, který stačí jednou protočit, bonus za registraci 200 Kč.

Zaregistruj se online a vsaď si u MerkurXtip

Aktuálně si na turnaj Clash of the Stars 9 můžete vsadit u Tipsportu, kde se v den konání akce objevily sázkové kurzy.

Tipsport 300 Kč za registraci
Založit účet ZDE
Chance 200 Kč za registraci Založit účet ZDE
MerkurXtip 200 Kč za registraci Založit účet ZDE

Clash of the Stars 9 vstupenky na Ticketportal. Kde sehnat lístky na Clash 9?

Předprodej vstupenek byl znovu spuštěn během galavečera a lístky byly téměř vyprodané ještě rychleji, než tomu bylo v případě předchozího turnaje. Nějaké vstupenky ale prozatím k mání jsou, ačkoli zřejmě nebude trvat dlouho a bude beznadějně vyprodáno.

Organizace nicméně někdy pro velký zájem uvolňuje ještě další vstupenky, pokud to kapacita haly dovoluje. Další možností, jak získat lístky, jsou soutěže. Jedna taková probíhá pravidelně na instagramu FightLive.cz, kde se obvykle soutěží o pět vstupenek.

Sleduj náš profil na Instagramu

Clash of the Stars 9 PPV. Kde sledovat Clash of the Stars 9?

Ti, kdo nestihnou pořídit lístky přímo na místo dění, se mohou spolehnout přinejmenším na online livestream organizace. Pro sledování přímého přenosu stačí jen pořídit oficiální pay-per-view, které je již v tuto chvíli k zakoupení na stránkách clashofthestars.tv. Zvolit si můžete buď kvalitnější verzi Premium (1080 p + 7D VOD)  od 324 Kč, nebo Basic (720 p + 24H VOD) v hodnotě od 269 Kč.

Novinky Clash of the Stars na instagramu

Veškeré novinky týkající se devátého turnaje Clashe, samotné organizace nebo jejích účastníků se dozvíte na oficiálním instagramovém účtu Clash of the Stars. Tady najdete i všechny informace k programu či videa a fotografie ze všech vysílání organizace.

Clash of the Stars 9 vstupenky na afterparty v klubu Mecca

Ke každému turnaji Clash of the Stars patří také afterpárty. Vstupné na večírek s hvězdami Clashe obvykle stojí pár stovek korun, ale dostanou se na ni jen ti nejrychlejší, akce mívá totiž značně omezenou kapacitu.

Jestliže si chcete zápasníků organizace užít ještě po turnaji, vyplatí se sledovat předprodej lístků na sociálních sítích Clashe nebo na serveru Ticketportal.cz. Tentokrát se poturnajový večírek odehraje v pražském klubu Mecca.

Redakce FightLive.cz se v žádném případě neztotožňuje s chováním a výroky Samira Marginy během první tiskové konference k turnaji Clash of the Stars 9.

Clash of the Stars 9 Foto: Clash of the Stars

Aleš Bejr nakonec do boxerského zápasu s Pavlem Novotným nenastoupí poté, co na závěrečné tiskové konferenci schytal několik facek od Alexe Cverny.

Aleš Bejr bude v Clash of the Stars 9 Foto: Clash of the Stars

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣Kdy a kde bude další Clash of the Stars?

Další turnaj Clash of the Stars 9 proběhne 7. 9. 2024 ve Sportovní hale Fortuna v Praze.

2️⃣Kde koupit na Clash of the Stars 9 vstupenky?

Vstupenky na Clash of the Stars 9 zakoupíte na stránkách Ticketportal.cz, už teď jsou však lístky téměř vyprodané. O dalších možnostech, jak získat lístky, se dozvíte v článku.

3️⃣Kdo bude v Clash 9?

Na devátém turnaji se představí dvojice Aleš Bejr vs. Pavel Novotný. Další duely turnaje najdete v článku.

4️⃣Bude na Clash 9 Bejr?

Aleš Bejr se představí na turnaji Clash of the Stars 9, kde se utká se starostou Pavlem Novotným v boxu. Podrobnosti se dočtete uvnitř článku.

5️⃣Kolik stojí vstup na Clash?

Vstupenky na turnaj Clash of the Stars 9 jsou téměř vyprodané a k mání je už skutečně jen několik málo míst. Lístky nicméně pořídíte od 599 Kč.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Aleš Bejr a Jakub Jíra

„Pájo, já jsem tvůj řezník!“ hrozil Psychopat Bejr Novotnému. První tiskovka odhalila i další mega zápasy

Clash of the Stars 9 je za dveřmi a za sebou už máme první tiskovku.💪 Psychopat Bejr a další opět předvedli bizarní show a karta bude...

Jakub Jíra a Tomáš Le Sy

Clash of the Stars 8 datum, účastníci, program, vstupenky, live stream a sázkové kurzy

Turnaj Clash of the Stars 8 se premiérově koná v Ostravě.☝ Podívejte se na sázkové kurzy, a kde sledovat zápasy Clash 8 živě online v...

Průběh zápasu Clash of the Stars

Kde sledovat Clash of the Stars online živě? Livestream a cena PPV

Online live stream Clash of the Stars ▶️ vyhledává před každým turnajem obrovské množství fanoušků. V tomto článku se dozvíte zásadní...