„Pájo, já jsem tvůj řezník!“ hrozil Psychopat Bejr Novotnému. První tiskovka odhalila i další mega zápasy

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Clash of the Stars 9 je za dveřmi a za sebou už máme první tiskovku. Aleš Psychopat Bejr a další opět předvedli bizarní show a karta bude nabitá mega zápasy. Uvidíme profíky, amatéry i nevídané koncepty.

Aleš Bejr a Jakub Jíra Foto: YouTube/Clash of the Stars

Bejr opět nezklamal

Karta turnaje Clash of the Stars 9 vypadá opravdu slibně a nezklamal ani aktér hlavního zápasu a pravděpodobně nejšílenější kůň stáje Clash of the Stars Aleš Psychopat Bejr. Ten na první tiskovku v pořadí devátého turnaje přišel ve zkrvavené řeznické zástěře. A není překvapením, že opět zaměstnal všechny členy ochranky. Vsaďte si na zápasy Clash of the Stars 9 a získejte registrační bonus zdarma.

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Ještě než se na pódium v závěru tiskové konference Aleš Bejr vyvolal, Tomáše Le Syho nahradil na moment influencer Jenys, i tak byl ale Psychopat jako obvykle nezvladatelný. První, na koho zaměřil svou agresi, byl jako už tradičně speaker Jakub Jíra, který si také nebral servítky.

„To je pro tebe, vole,“ řekl hned na úvod Bejr Jírovi a poté ho zahrnul sprchou mnohem peprnějších slov. „Tamhle vidim nějaké prasátko, který už je docela ve výkrmu,“ obrátil po nějaké chvíli pozornost ke svému soupeři Pavlovi Novotnému. „Zdravím Pájo, já jsem tvůj řezník,“ dodal.

Aleš Bejr Pavla Novotného konfrontoval, například zmínil kauzu s Aničkou Slováčkovou. Poté se Psychopat na starostu Řeporyjí vrhnul hlava nehlava a zapojit se museli, jak už je u něho zvykem, všichni členové security. Novotný ale nijak zvlášť nereagoval a poté prohlásil, že dře a je odhodlaný Bejra v září na Clash of the Stars 9 zničit.

Clash of the Stars 9 a karta zápasů: Cverna, Kotalík, Kocián a další

První tisková konference ale přinesla i spoustu dalšího. V září nás v pražské hale nemine zápas Michala Kotalíka a Alexe Cverny nebo Martina Kociána, kterého tentokrát prověří nováček organizace, kontroverzní účastník reality show Survivor Jack Hamid, anebo první ženský titulový souboj Hanky Gelnarové a Angely Mangombe.

Jak už je tomu u Clash of the Stars zvykem, galavečer nabídne vedle MMA i netradiční formáty. Cverna s Kotalíkem například svedou souboj pod stejnými pravidly jako v předchozím turnaji Mikulášek s Jandejskem. V prvním kole je tedy čeká box, ve druhém pravidla K-1 a teprve ve třetím dojde na MMA. Budeme moci ale také sledovat Deathmatch pěti bojovníků.

sipka Na kompletní kartu a další info se můžete podívat zde: Kdy bude Clash of The Stars 9: datum, místo, karta a vstupenky

Redakce Fight-Live.cz zásadně odsuzuje jakékoliv rasistické, homofobní nebo xenofobní chování. Distancujeme se od všech takových výroků, které zazněly na úvodní tiskové konferenci před turnajem Clash of the Stars 9.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pavel Novotný je v tvrdé přípravě

VIDEO: Pavel Novotný dostává ve Spejbl Gymu pořádně do těla. „Lidi jsou tu milí, ale ta činnost...“ stýská si

Pavla Novotného na podzim čeká zápas v kleci a starosta Řeporyjí se rozhodl pro svůj výkon udělat maximum.💪 Jak mu chutná tvrdá příprava?

Bojovník Michal Kotalík

Bývalý bojovník Oktagonu se upsal Clash of the Stars. Podpis smlouvy má jasné důvody

Hotovo, podepsáno. Kontroverzní bijec domácí MMA scény hlásí nové působiště. Podrobnosti a důvody uvedl ve svém videu na sociálních sítích.

Patrik Žralok Hübler

Patrik Žralok o vztazích v Clashi i prohře s Datlem: „Trénoval jsem na Amsterodam, ne na zápas,“ říká

Patrik 🦈 Hübler v posledním zápase prohrál. Jak zpětně hodnotí svůj výkon a formu, s kým má v Clashi nejlepší vztahy a jaké má plány na...