Bývalý bojovník Oktagonu se upsal Clash of the Stars. Podpis smlouvy má jasné důvody

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Hotovo, podepsáno. Kontroverzní bijec domácí MMA scény hlásí nové působiště. Podrobnosti a důvody uvedl ve svém videu na sociálních sítích.

Bojovník Michal Kotalík Foto: OKTAGON MMA

Organizace Clash of the Stars ulovila do svých řad dalšího Oktagon veterána

Tenhle podpis smlouvy budí u fanoušků velké emoce. Zápasník Michal Kotalík se po konci v OKTAGON MMA pochlubil novým angažmá. V nadcházejícím období ho totiž budeme vídat v barvách Clash of the Stars, která mu nabídla velice zajímavé finanční podmínky. Vsaďte si na bojové sporty s bonusem 300 Kč za registraci ZDE.

Právě peníze a popularita rozhodly o tom, že po Vaškovi Mikuláškovi míří do Clashe další známé jméno, které dlouhé roky působilo v Oktagonu. Kotalík totiž stál u zrodu největší česko-slovenské MMA organizace a dokonce byl i jeden z aktérů první série Oktagon Výzvy.

Kariéru mu ale na dlouhé 4 roky přerušil pobyt za mřížemi a po svém comebacku šel od porážky k porážce. Oktagon mu sice dal v roce 2022 druhou šanci, jenže svůj potenciál „Iron Man“ už naplnit nedokázal.

Kromě porážek v kleci se navíc přidaly opakované problémy se životosprávou a nedávno Kotalík veřejně přiznal svůj nelehký boj s blíže nespecifikovanými démony, se kterými se potýkal v soukromí. Teprve před pár dny ukončil Oktagon s Michalem Kotalíkem spolupráci, což 29letý tvrďák přijal s pokorou.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

V minulých týdnech zlákala do svých řad Michala Kotalíka nejprve organizace Valhalla Fighting, která v Česku pořádá zápasy v boxu bez rukavic. Šanci ovšem zavětřila i Clash of the Stars v čele s Tomášem Le Sym a také v tomto případě si obě strany nakonec plácli. Zda se Kotalík objeví už na turnaji Clash of the Stars 9 v září v Praze ale zatím není jasné.

„Čau bando, včera jsem podepsal smlouvu v Clash of the Stars. Zatím nebudu říkat, s kým budu mít první zápas, ale nejde o žádného rádoby youtubera, je to tvrdej a ostřílenej fighter. Pojďme ale k jádru věci. Hlavním důvodem jsou peníze, řekněme si to na rovinu. Konečně vydělám nějaké peníze navíc. Pošlu mamku na dovolenou, nebo ji něco koupím. Za to všechno, co si se mnou vytrpěla, si to zasloužila.

Já jsem o Clashi nikdy špatně nemluvil, byť nějaké věci se mi nelíbí. Úrovní jde ale hodně nahoru. Chápu, že se to někomu nelíbí, ale hejtovali jste a vždycky budete. Pro mě je priorita to, že si budu moci udělat hezký Vánoce a tak. Nechci špatně mluvit o Oktagonu, ale spoustě bojovníků ty peníze prostě nestačí.

Dalším důvodem je hype, protože to hned vidím na svých sítích. Pak budu mít zápas ve Valhalle, která mi taky dala velmi slušné podmínky, takže klobouk dolů. Měl jsem nabídku i od Red Face, ale to jsem hned odmítl. Jestli má dno sklep, tak je to Red Face. Ani za půl milionu bych tam nešel. Omlouvám se, jestli se tím někoho dotknu, ale tohle fakt ne.

Přišlo mi spousta zpráva a hned se to rozdělilo na dva tábory. Napsalo mi taky hodně bývalých kamarádů, který samozřejmě nikdy nezajímalo, že mám zápas v Oktagonu. Asi jsem si ani neuvědomoval, jakou má Clash sílu, takže klobouk dolů Le Sy. Kombinace Clash of the Stars a Valhally se mi líbí a jsem za to rád,“ uvedl Kotalík ve svém vyjádření na Instagramu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...