Patrik Žralok o vztazích v Clashi i prohře s Datlem: „Trénoval jsem na Amsterodam, ne na zápas,“ říká

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Patrik Hübler aka Žralok si v posledním zápase Clashe připsal prohru, duel s Datlem ale odvážně přijal na short notice. V jaké kondici byl před zápasem, stál by o odvetu, co říká na Mikuláškovu porážku a s kým v Clashi má nejlepší vztahy? To a mnohem více se dozvíte v exkluzivním rozhovoru.

Patrik Žralok Hübler Foto: FightLive.cz

Bylo v zápase v Ostravě něco, čím tě Datel překvapil?

Asi ani nepřekvapil. Možná jsem čekal, že ty jeho údery budou trochu tvrdší, ale tvrdý rozhodně nebyly. Spíš se očekávalo, že když by mě měl nějakým způsobem ukončit, tak to bude přes nějaký škrcení, protože i ten největší netvor na světě potřebuje dejchat.

Všichni jsme věděli, že nejsem v dobré fyzické kondici, protože holduju – nebo holdoval – různým požitkům a trénoval jsem na Amsterodam, a ne na zápas, takže fyzička mi docházela hodně rychle.

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Měl jsem i tu čerstvou kérku, proto jsem nepoužíval tu levou ruku, docela dost mě to bolelo a byl jsem pod velkym psychickym tlakem, protože se ode mě očekávalo hodně a já jsem věděl, že nejsem připravený na tři kola, ani na dvě.

A chtěl bys s ním odvetu, nebo už máš v hledáčku jiného soupeře?

Odvetu bych chtěl určitě, s tím, že teda budu mít čas na přípravu a budu tam schopný nastoupit ve fyzicky dobré kondici, a ne jako to bylo teď. O odvetu určitě stojím, a jestliže se tý odvety dočkáme, a já věřím, že se jí dočkáme, můžu slavnostně slíbit divákům, že tam přijdu natrénovanej, připravenej na tři kola a bude to vypadat jinak.

Sledoval jsi zápas svého předešlého soupeře Vaška Mikuláška?

Koukal jsem na PPV, protože on měl zápas hned přede mnou, takže už jsem musel být nastoupenej. Co se týče toho Vaškova zápasu, tak tam to rovněž provázela mnohá úskalí, kdy on se potýkal se zdravotními problémy.

Mám za to, že snad tři dny před zápasem nějak zkolaboval, měl problémy s tou váhou, to jeho zdraví dostalo extrémně zabrat, takže Vašek je frajer za to, že vůbec nastoupil i přesto, že tím ohrozil své zdraví a podle mě nepředvedl vůbec špatný výkon a ostatně Sandro sám uznal, že v životě nedostal tvrdší granáty.

Ty jsi za ten zápas s Vaškem sklidil spoustu slov chvály. Kolik času jsi věnoval té přípravě, dal jsi do toho lednového zápasu skutečně všechno, nebo si myslíš, že kdybys do toho dal víc, mohlo to dopadnout jinak?

Nemyslím si, že by to mohlo dopadnout jinak, protože ty jeho kvality jsou nesrovnatelné, on je prostě profík, já jsem blbej hobbík, možná ani to ne, protože mě to ve výsledku zase tolik nebaví.

Je pravda, že tam jsem se té přípravě věnoval trošku víc, dělal jsem fyzičku, chodil jsem pravidelně na tréninky, nehulil jsem, nechodil jsem na party, nedělal jsem veškerý ty věci, co dělám v běžném životě, a ten zápas jsem sice nevzal na short notice, ale protože ho víceméně nikdo jinej nechtěl a na ten zápas jsem měl delší čas.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Tam sehrála roli spousta jiných aspektů, jako třeba když mi při nástupu pan Fajk, profesionální boxer, plivnul vodku do očí, a ten tlak, lidi ode mě očekávali hrozně moc. Musíš ho sundat, říkali, a když mi někdo říká, že něco musím, o to víc se ve mně vytvoří takovej pomyslnej blok, ne, já nemusím, já musím jenom umřít a platit daně, nic jinýho nemusím.

Nemyslím si, že by ten výsledek byl jinej, ale myslím si, že kdyby mohla ta příprava trvat ještě o něco dýl, tak bych možná předvedl něco trochu víc, protože já byl v tom zápase takovej víceméně defenzivní, k té ofenzivě jsem se dostal jen občas, ale nemyslím si, že by to mělo zásadní vliv na ten výsledek, protože Vašek určitě v tom zápase mohl předvést ještě víc, buďme trochu realisti, buďme kritičtí a soudní.

O tobě je známo, že jsi showman a spousta lidí to oceňuje, ale pro tebe osobně je ten Clash spíš o tom ukázat sportovní výkon nebo víc o té show?

Pro mě osobně je to o obojím. Věřím tomu, že není jedno bez druhého. Ten koncept Clashe je postavenej na té show, ty tiskovky, ten B4, trailer, Kdo s koho, všechny tyhle věci okolo, na které se ten divák rád dívá, a následně to vyeskaluje až v ten konflikt v kleci, kterej by teda za mě – protože jsem odmalička sportoval – měl být po sportovní stránce aspoň nějakej.

Sleduj náš profil na Instagramu

Byť teda já nejsem žádnej profík, nejsem žádnej zápasník, vždycky jsem byl takovej pouliční rváč, a dokud mi Clash nedá zápas bez pravidel, tak já nemám šanci předvést svůj stoprocentní potenciál, toho se asi nedočkáme.

Ale určitě si myslím, že by tam měl vyvažovat nějaký sportovní výkon a myslím si, že mám potenciál, aby ten můj sportovní výkon byl ekvivalentní té show.

S kým z Clashe máš nejlepší vztahy?

Pomineme-li vedení, tak nejlepší vztah z Clashe si dovolím říct, že mám s Matoušem Kalubou, Honzou Rybkou, se Samirem. Můžu si dovolit říct, že teď s Vencou máme výbornej vztah, že se tím zápasem rozptýlilo napětí, pak jsme si zavolali a pokecali.

S Rendysem si dovolím říct, že mám výbornej vztah. Opravdu jsou to lidi, kterých si moc vážím, kterých si cením a jsem rád, že tam jsou, protože bez nich by to nebylo ono.

Co tě na sobě nejvíc štve? Máš nějaký zlozvyk nebo špatnou vlastnost, kterou bys rád změnil?

Určitě bych chtěl přestat žvýkat ty nikotinové polštářky, protože to mě fakt štve, to je takovej zlozvyk. Pak co mě na mně štve, je, že bych do toho mohl dávat víc, na druhou stránku jsem člověk, který je v pracovním procesu.

Jsem v neskutečným tempu, a kdybych to teď všechno měl nechat s tím, že budu jen trénovat a zápasit, tak si nepřilepším, účty mi to nezaplatí. Ale věřím tomu, že kdybych opravdu chtěl, tak tu hodinu, hodinu a půl, dvě denně si na to najdu. Spíš je to možná taková pohodlnost a lenost, buďme objektivní.

Jaké máš plány na léto, čeká tě nějaká zábava, nebo už skočíš do přípravy?

Teď se rozhodně na žádnou party nechystám, protože teď o víkendu jsem se vrátil z Defqonu, což byla taková pomyslná meta, kterou jsem si vytyčil. Teďka oficiálně nesu titul Weekend Warrior, mám dokonce Weekend Warrior flag, a byl to poslední festival až do listopadu.

Nemůžu prozrazovat, jaké má se mnou organizace plány, ale můžu říct, že až do dalšího zápasu teď nebudu hulit, nebudu chodit na party, budu se snažit víc trénovat, budu dělat víc fyzičku, aby skutečně ten divák dostal i ten fyzickej výkon, aby nedostal jen tu show a tu omáčku okolo.

Na celý rozhovor se můžete podívat zde:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Rendys Blahovský

Rozhovor s Rendysem Blahovským: "Chci zápasit a posouvat se čím dál výše"

Bývalý kulturista Rendys Blahovský by si do konce roku rád střihl další zápas v organizaci Clash of the Stars. S kým to bude, se dočtete v...

Václav Baba Jaga Mikulášek

Tomáš Le Sy promluvil o velké výzvě pro Babu Jagu. Když to klapne, v Clashi uvidíme veterána UFC

Clash of the Stars 8 byl pro mnohé zápasníky smolný jako například pro Vaška Mikuláška.🤡 Toho podle promotéra Le Syho čeká v budoucnu velká...

Pavel Novotný

VIDEO: Starosta Pavel Novotný se už pilně připravuje na zápas s Psychopatem Alešem Bejrem

Není na co čekat. Zápas mezi Pavlem Novotným a Alešem Bejrem na Clash of the Stars 9 byl oficiálně oznámen ☝ a na řadu přichází náročná...