Tomáš Le Sy promluvil o velké výzvě pro Babu Jagu. Když to klapne, v Clashi uvidíme veterána UFC

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Clash of the Stars 8 byl pro mnohé zápasníky smolný, to byl případ i Vaška Mikuláška, kterého potrápilo už shazování a příprava. Baba Jaga si přeje s Jandejskem odvetu, podle promotéra Le Syho ho však v budoucnu čeká větší výzva.

Václav Baba Jaga Mikulášek Foto: Clash of the Stars

Velká sportovní výzva pro Babu Jagu

Mikuláškův poslední zápas v Clash of the Stars nedopadl podle jeho představ, organizace přesto bývalému zápasníkovi OKTAGONu domlouvá velkou výzvu v podobě někdejšího zápasníka UFC. Pokud se zadaří, mohli bychom být v budoucnu svědky epické štípané. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus zdarma.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

„Vašek se musí dát do kupy fyzicky, uzdravit se a do další přípravy jít na sto procent, a byť je to zápas v Clashi, tak to vzít vážně a připravit se, protože tam máme velkou výzvu. Už na YouTube proběhla výzva směrem k Normanu Parkeovi (32-7-1),“ prozradil v A-Castu promotér Clash of the Stars Tomáš Linh Le Sy.

„Norman Parke je anglický bojovník, který bojoval poslední roky ve Fameu, v Polsku, v polské obdobě Clashe, ale hlavně je známý ze svého angažmá v UFC, on byl dlouhé roky v UFC, ve velteru, v 77, teď už má kolem 90 kilo,“ vysvětlil Le Sy.

„Je to skvělý fighter, divočák, horká hlava anglická, tak jak vidíme teď v Oktagonu Shema Rocka a toho, co ho teď porazil Legierski, Wanlisse, to jsou divočáci, tak on je stejný a je to stálice na té MMA scéně.

Tenhle zápas chceme Vaškovi domluvit, velkou sportovní výzvu a na to se bude muset Vašek připravit možná do životní formy. Jsme v jednáních, uvidíme, co druhá strana, ale je možné, že se dočkáme ještě letos,“ dodal Tomáš Le Sy.

Mikuláškova zakletá příprava

Z posledního zápasu se Sandrem Jandejskem si Vašek odnesl prohru, byť těsnou. Bezpochyby šlo o jeden z nejnapínavějších duelů večera. Ještě v prvním kole se zdálo, že výhra půjde za Babou Jagou, Jandejsek ale v závěru kola o fous unikl třetímu počítání a do druhého kola se vrátil plný odhodlání a nové energie. Mikulášek se pak dopustil dvou nepovolených strhů a zápas skončil diskvalifikací ve prospěch Jandejska.

sipka Podívejte se na informace k nadcházejícímu turnaji Clash of the Stars 9

„Vašek do toho zápasu nešel v dobré formě, trápilo ho to shazování, byl nemocný během přípravy, měl antibiotika a nemohl mít tu dietu delší, aby si to rozhodil v čase to shazování, pak se to snažil dohnat poslední dny, zkolaboval, omdlel před váhou. Zkrátka smolná příprava a nakonec i ten výsledek,“ vysvětlil Tomáš Le Sy.

I přesto na Vaška zřejmě čeká velká sportovní výzva. Zda se dočkáme nejprve odvety s Jandejskem či zatím jen potenciálního duelu s Parkem, nejspíš záleží na výsledku jednání a samozřejmě také na Mikuláškovi. S kým Babu Jagu uvidíme v kleci příště (a zda to bude už v rámci nadcházejícího turnaje Clash of the Stars 9 ), tedy v tuto chvíli ještě není jisté.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.