VIDEO: Starosta Pavel Novotný se už pilně připravuje na zápas s Psychopatem Alešem Bejrem

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Není na co čekat. Zápas mezi Pavlem Novotným a Alešem Bejrem na Clash of the Stars 9 byl oficiálně oznámen a na řadu přichází náročná příprava i boj s váhou. Kdo se během dvouměsíční přípravy dokáže lépe připravit?

Pavel Novotný Foto: PETR TOPIČ / MFDNES + LN / Profimedia

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný přijal zápas s Alešem Bejrem

Zápas mezi Alešem Bejrem a Pavlem Novotným by měl být největším lákadlem nadcházejícího galavečeru Clash of the Stars. Starosta městské části Praha-Řeporyje a vysoce kontroverzní postava českého showbyznysu a internetu již započala přípravu, která však v rané fázi připomíná spíše úsměvnou grotesku.

Pakliže k zápasu skutečně dojde, mělo by se jednat o prvotřídní bizár. Zápas je naplánován na 7. září 2024 v pražské Fortuna Areně. Vyzvedněte si bonus za registraci ZDE

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Známý milovník sarkastického humoru Pavel Novotný poněkud překvapivě po dlouhých vyjednáváních kývl na nabídku a na turnaji Clash of the Stars 9 změří své síly s nevyzpytatelným Alešem Bejrem v klasickém boxu.

Toho vzala organizace na milost, přestože na proběhnuvším Clashi 8 v Ostravě opět předvedl velké extempore, když v převlečení proklouzl na turnaj a napadl moderátora Jakuba Jíru. Výsledkem toho všeho ale bylo potvrzení zápasu s Pavlem Novotným, který se na místo také dostavil a tento duel naší redakci rovněž potvrdil. Videa a rozhovory najdete na našem Instagramu.

Sleduj náš profil na Instagramu

Oba se spolu měli utkat ve fackované pod organizací Red Face, jenže nakonec nasadí boxerské rukavice. Novotný začal ve skromných podmínkách své kanceláře pilovat techniku, zatímco Aleš Bejr pravděpodobně přípravu, jak je jeho dobrým zvykem, zase zřejmě odbyde.

V Česku snad není nikdo, kdo by Pavla Novotného neznal. Jen pro připomenutí jde o bývalého novináře, milovníka karetní hry poker, politika a glosátora, který si svými ostrými názory zadělává na problémy na každodenní bázi.

Aleš Bejr je ovšem podobně neřízenou střelou. V Clash of the Stars absolvoval dva zápasy a pokaždé se postaral o velký poprask. Naposledy byl v lednu letošního roku diskvalifikován v duelu s Jaromírem Soukupem. V prvním, extrémně vyhroceném, zápase mu pro změnu Filip Grznár přerazil nos a šíleným skokem na záda mu rozhodčí poranil koleno.

NEJLEPŠÍ ONLINE SÁZKOVÉ KANCELÁŘE – PŘEHLED BONUSŮ:
Tipsport Bonus ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
Fortuna Bonus ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
Betano Bonus ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
Chance Bonus ke vkladu až 2 000 Kč + 200 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
SynotTip Bonus 500,- zdarma bez nutnosti vkladu VSAĎ TEĎ
Sazkabet Bonus ke vkladu až 9 500 Kč + 500 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
MerkurXtip Bonus 50 free spinů + 200 Kč ke vkladu VSAĎ TEĎ
BetX Bonus ke vkladu až 50 000 Kč VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Podívejte se na bizarní video z dílny Pavla Novotného a dejte nám vědět do komentářů na našem facebooku, jak podle vás tento souboj dopadne.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jaroslav Kotlár je jednou z nejznámnějších postav Clash of the Stars

Organizace Clash of the Stars - aktuální info a program turnajů

Clash of the Stars stále více nabírá na popularitě ✔️. Veškeré informace i pikantní zajímavosti ze zákulisí organizace ⚡ se dočtete v tomto...

Martin Kocián

Kocián doručil bleskový knockout, Veselý šokoval nekonečnou zbabělostí, Mikulášek odešel pokořen

Máme za sebou osmý Clash of the Stars, který kromě zábavy přinesl mnoho bleskových ukončení.⚡ Některá se dala čekat, jiná byla velmi...

Jiří Procházka v souboji s Alexem Pereirou

UFC 303: Alex Pereira vs. Jiří Procházka 2 – datum a čas, kurzy, kde zápas sledovat online

Nejlepší český MMA zápasník Jiří Procházka ❤️ má před sebou titulovou odvetu s Brazilcem Alexem Pereirou. Kompletní informace vám přinášíme...