Kocián doručil bleskový knockout, Veselý šokoval nekonečnou zbabělostí, Mikulášek odešel pokořen

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Máme za sebou osmý Clash of the Stars, který kromě zábavy přinesl mnoho bleskových ukončení. Některá se dala čekat, jiná byla velmi překvapivá, další dokonce kontroverzní.

Martin Kocián Foto: Facebook/Clash of the Stars

Kocián předvedl bleskové vítězství

Zatímco Martin Kocián si odzpíval nástupovku a do klece vstupoval plný entuziasmu, jeho soupeř Snejks došel ke kleci s kamennou tváří a plný soustředění. To mu však v zápase nakonec nebylo nic platné.

Oba bojovníci si pro sebe chtěli ukrást střed klece, právě tam se také střetli a jeden druhého zasypali salvou úderů. Bývalému členovi populární skupiny Lunetic se však podařilo doručit tvrdou zadní, která o celém zápase po několika vteřinách prvního kola definitivně rozhodla. Martin Kocián si tak připsal své první vítězství TKO.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Tadeáš Veselý a jeho zbabělé gesto

Nejvíce šokujícím momentem celého turnaje byl nepochybně výsledek zápasu mezi Tadeášem Veselým a Miroslavem Lonerem. Fayne se těšil, že se konečně dočká souboje, na který čekal celé věky a na který v předchozím turnaji nedošlo kvůli napadení Tadeáše Veselého.

Gangstaboy tentokrát do klece došel, ovšem udělal něco, co nikdo v hale ani doma u obrazovek nečekal. Jakmile borci dostali pokyn k zahájení zápasu, Tadeáš se hbitě sehnul a zápas odklepal dřív, než stačil začít.

To pochopitelně rozlítilo nejen všechny přítomné diváky, ale především Fayneho, pro kterého vyšel veškerý trénink a shazování vniveč. Pravidla však mluví jasně, a protože se Gangstaboy rozhodl fight vzdát, souboj byl automaticky uzavřen ve prospěch Lonera.

sipka Podívejte se, kde a kdy bude Clash of the Stars 9

Jandejskovo překvapivé vítězství a pokořený Baba Jaga

Většina fanoušků očekávala, že tenhle zápas bude jasně ve prospěch profi zápasníka Václava „Baby Jagy“ Mikuláška a v prvním kole se zdálo, že mají pravdu. V úvodním dějství se mu dařilo více natrefovat, už koncem kola však byla na Vaškově straně výrazná damage a čím dál víc se na něm propisovaly Jandejskovy útoky.

Jandejsek do druhého kola nastoupil podstatně energičtější a kolo pod pravidly K-1 mu paradoxně sedlo více než to první pod pravidly boxu. Mikulášek ke konci druhého kola začal viditelně ztrácet nervy a začal zapomínat na pravidla – strhnul Jandejska dvakrát k zemi, za což mu byly strženy body. Jandejsek už pak jen využil Mikuláškova rozčilení a vyčerpání a ukončil ho.

Dívčí válka Gelnarová vs. Dostálová aneb vítězná KrutoHanka

Na jedinou dívčí bitvu se těšili všichni fanoušci Clash of the Stars a děvčata jim doručila pořádně drsnou řežbu. Míša Dostálová držela v prvním kole s KrutoHankou statečně krok, Gelnarová však byla od počátku dominantnější a Dostálová podstatně rychleji přicházela o energii.

Přestože se MissProblem rvala úctyhodně, už v úvodu druhého kola se dostala prvně do počítání. Hanka po každém přerušení vstupovala do zápasu s obrovskou vervou, kterou se jí podařilo dostat Míšu velmi rychle do počítání podruhé. V poslední minutě druhého dějství pak Hanka poslala Míšu do počítání naposled a připsala si tak svou třetí výhru.

Rychlý souboj o pás Dynamo vs. Grznár

Obecně byl turnaj Clash of the Stars 8 ve znamení mnoha zranění a to se nevyhnulo ani jednomu z aktérů hlavního zápasu o pás šampiona střední váhy Filipu Grznárovi. Ten skočil do souboje pln energie, ihned zasypal Križana údery a pokusil se o takedown, který se však podařilo Križanovi ubránit.

Souboj v postoji však neměl dlouhého trvání. Filip Grznár chtěl Dynama ochromit tvrdým low kickem, nakonec jím ale více ztratil, než získal. Poté, co se dotknul Križanovy nohy, se s bolestnou grimasou svalil k zemi, kde se držel za koleno. Grznár nebyl s to už dál pokračovat v zápasu, a tak pás střední váhy zůstává Tomáši Križanovi.

sipka Podrobný report všech zápasů najdete zde: Clash of the Stars 8 datum, účastníci, program, vstupenky, live stream a sázkové kurzy

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tadeáš Veselý na tiskovce

Tadeáš Veselý odhalil, co bylo za jeho virálním videem z nemocnice. Grznár se mu vysmál

Ve čtvrtek se na natáčení B4THECLASH, tentokrát už v Ostravě, sešla velmi zajímá čtveřice.🧨 Kromě otázek na přípravu se Tadeáš Veselý...

Hanka Gelnarová

ROZHOVOR s Hankou Gelnarovou: Těším se, až bude shazování za mnou, říká bojovnice Clash of the Stars

Hanku Gelnarovou už co nevidět čeká další zápas v kleci Clash of the Stars.⭐ Jak jde Hance příprava na zápas a shazování a jak vidí svou...

B4THECLASH Snejks, Martin Kocián, Tomáš Le Sy

Tomáš Le Sy přiznává své pocity z B4 s Kociánem a Snejksem. Místy mi to nepřišlo ani vtipné, připouští

B4THECLASH s Martinem Kociánem a Snejksem vyvolal spoustu vášnivých reakcí.⚡Že to možná přece jen bylo trochu moc, připustil i promotér...