Tomáš Le Sy přiznává své pocity z B4 s Kociánem a Snejksem. Místy mi to nepřišlo ani vtipné, připouští

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Čeká nás již osmý turnaj Clash of the Stars, se kterým je spojená obvyklá dávka bizarnosti. To se ukázalo i během B4THECLASH s Martinem Kociánem a Snejksem. Promotér Tomáš Le Sy připustil, že to místy přece jen bylo trochu moc.

B4THECLASH Snejks, Martin Kocián, Tomáš Le Sy Foto: Clash of the Stars

Tomáš Le Sy: trošku jsem se trápil

V pořadu B4THECLASH se v podstatě pokaždé dočkáme nějakých těch brykulí, přesto dokážou někteří účastníci ještě pořád překvapit. To se stalo v případě dvojice Kocián a Snejks, kteří během svého vysílání posunuli laťku bizarnosti zase o něco výš.

Fortuna banner Clash 8

Někteří se tím bavili, jiní nad jejich počínáním nevěřícně kroutili hlavou. Že to bylo možná trochu moc, připustil i promotér Tomáš Le Sy, který i přesto po celou dobu jako obvykle zachovával chladnou, profesionální tvář. S odstupem však své pocity z večera popsal v rozhovoru pro Hype-Cast.

sipka Nejbizarnější B4THECLASH vůbec? Neukočírovatelní Snejks a Kocián se utrhli ze řetězu

„Teďka zrovna v úterý, když byl Martin Kocián se Snejksem, tak to jsem se trošku trápil, protože místy mi to nepřišlo ani vtipné. Jako ty momenty jsou většinou vtipné, já se snažím nesmát, abych neovlivňoval tu debatu, že se jednomu směju, druhému ne, a proto jsem neutrální,“ pronesl Le Sy.

„Martin Kocián mě bavil, ten si myslím, že tím, že tam byl poprvé na B4, tak to bylo takové svěží, něco nového a ten mě bavil. Snejks místy taky, ale nebyl to ten Snejks, který mě dokáže rozesmát,“ připustil promotér.

„V minulosti jsem byl – nebo jsem pořád – jeho fanouškem, ale tohle mu úplně nesedlo a možná on sám cítil velký tlak na sebe, protože lidi na něj mají velká očekávání a on se snažil, snažil, až to možná trochu přehnal a nebylo to úplně ono,“ dodal Tomáš Le Sy.

Fanoušci hodně spekulovali o stavu obou zápasníků, na jejich formě bude ale záležet především v kleci. Jaká je, uvidíme už tuto sobotu, kdy se v ostravské Ostravar Aréně odehraje Clash of the Stars 8.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos vs Blazek v Clash of the Stars 8- zapas, tip a kurz

Clash of the Stars 8 Ostrava: Benda vs. Blažek – sázkové kurzy, tip a online stream

Na turnaji Clash of the Stars 8️⃣ se představí zápasnická stálice Karlos Benda, který se v kleci utká s Tiktokerem Radkem Blažkem. Více o...

Hanka Gelnarová

ROZHOVOR s Hankou Gelnarovou: Těším se, až bude shazování za mnou, říká bojovnice Clash of the Stars

Hanku Gelnarovou už co nevidět čeká další zápas v kleci Clash of the Stars.⭐ Jak jde Hance příprava na zápas a shazování a jak vidí svou...

Martin Kocián vs. Snejks

Clash of the Stars 8: Martin Kocián vs. Snejks – info, kurzy a sázkový tip

V rámci osmého turnaje Clash of the Stars se poprvé představí Martin Kocián, jenž se utká se zkušeným Snejksem.🐍Kdo z nich má větší šance...