Clash of the Stars 8: Martin Kocián vs. Snejks – info, kurzy a sázkový tip

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 1 000 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

V rámci osmého turnaje Clash of the Stars se poprvé představí Martin Kocián, jenž se utká se zkušeným Snejksem. Který z nich má větší šance na výhru? Kdo je aktuální kurzový favorit a náš sázkový tip najdete v článku.

Martin Kocián vs. Snejks Foto: Clash of the Stars

Clash of the Stars 8: datum, místo a další info

Další turnaj oblíbené organizace Clash of the Stars je za dveřmi a karta slibuje opět zábavnou podívanou. Kromě hlavního duelu o pás střední váhy uvidíme také nováčka organizace, někdejšího člena populární kapely Lunetic Martina Kociána, který si to v boxerském zápasu rozdá se stálou akvizicí Clashe Pavlem „Snejksem“ Měsíčkem. Vsaďte si na zápasy Clash of the Stars a získejte bonus zdarma.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Clash of the Stars 8: Martin Kocián vs. Snejks

Tento duel se na kartě řadí spíše mezi ty, které mají pobavit, Martin Kocián ale přičuchnul k bojovým sportům už v mládí. Poté, co tragickým způsobem přišel o sestru, se začal věnovat boxu a svou bolest si vybíjel na pytli.

V roce 2005 na rok odcestoval do Irska, kde dokonce absolvoval dva zápasy. Ty sice prohrál, ale zkušenost, kterou mu to dalo, jistě teď v kleci Clash of the Stars jako když najde. Martin sice už nějakou dobu neboxuje, avšak ze stínování, které ukázal během tiskovek, je jeho zkušenost s bojovými sporty znát.

Před nedávnem se Kocián objevil v podcastu známého českého zápasníka Lea Brichty, který v průběhu natáčení Martina vyzval k lapování. Kocián tak ukázal, že „to má stále v ruce“, což uznal i samotný Brichta.

sipka Čtěte také: Martin Kocián ukazuje boxerské dovednosti a popisuje toxickou psychózu. Běhal jsem nahej po lese, přiznává

Martin připustil, že účast v Clash of the Stars je pro něho novým impulzem, aby se „trochu zklidnil“, v B4THECLASH ale přiznal, že s tréninkem začal „teprve včera“, a tak těžko soudit, v jaké formě do zápasu nastoupí.

KURZY FORTUNA
Martin Kocián Snejks
1.55 2.29

Kurzy aktuální k 14. 6. 2024 (13:00)

Martina Kociána přivítá v kleci Clash of the Stars známá firma organizace Pavel „Snejks“ Měsíček. Prvně se Snejks ukázal v zápasu s Tadeášem Veselým, který Měsíčka porazil už v druhém kole TKO.

Ve svém druhém zápase si však Snejks napravil reputaci v souboji s „Králem Berouna“ Václavem Flachsou, kterého v duelu pátého turnaje ukončil TKO. Byl to právě Snejks, kdo určoval směr a tempo celého zápasu, a Král Berouna si z klece odnesl kromě prohry i zraněné rameno.

Snejks zaválel i v dalším, šestém turnaji, kde se střetnul se Šimonem „Sajmonosem“ Valentou. Ačkoli Sajmonos nenechal vítězství Snejksovi zadarmo, Měsíčkovi se podařilo ukončit debutujícího soupeře už v prvním kole.

sipka Čtěte také: Nejbizarnější B4THECLASH vůbec? Neukočírovatelní Snejks a Kocián se utrhli ze řetězu

Právě Snejksovy zkušenosti a jeho bilance stály za tím, že byl zpočátku kurzovým favoritem. To se však změnilo po vysílání B4THECLASH, kde Martin Kocián ukázal, co v něm je. V tuto chvíli sázková kancelář Fortuna favorizuje někdejší hvězdu kapely Lunetic.

TIP: Martin Kocián zvítězí v kurzu 1.55 sipka Vsaďte si na Fortuně ZDE

Fortuna tip Kocián vs. Snejks

Kde sledovat zápas Martin Kocián vs. Snejks živě?

Zápas Martina Kociána a Pavla „Snejkse“ Měsíčka a ostatní duely karty turnaje Clash of the Stars 8 bude možné sledovat skrze oficiální livestream organizace. PPV zakoupíte na stránkách clashofthestars.tv. Předprodej je vždy spuštěn několik dní před událostí, můžete si zde ale zaplatit i záznamy předchozích turnajů.

sipka Podrobnosti o live streamu turnajů Clash of the Stars najdete zde: Kde sledovat Clash of the Stars online živě? Livestream a cena PPV

Martin Kocián a Snejks se postarali o jeden z nejbizarnějších dílů B4THECLASH vůbec:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Hanka Gelnarová

KrutoHanka v OKTAGONu? Ondřej Novotný reaguje na zvěsti o lasu pro bojovnici Clash of the Stars

Hanka Gelnarová se zařadila mezi bojovníky Clash of the Stars, co dělají bojovým sportům dobré jméno.💪 Je možné, že Hanku uvidíme někdy v...

B4THECLASH Kocián vs. Snejks

Nejbizarnější B4THECLASH vůbec? Neukočírovatelní Snejks a Kocián se utrhli ze řetězu

Martin Kocián a Snejks se co nevidět utkají v kleci, už teď ale baví veřejnost.⚡ Během B4THECLASH předvedli obligátní strkanice, ale i něco...

Martin Kocián

Martin Kocián ukazuje boxerské dovednosti a popisuje toxickou psychózu. Běhal jsem nahej po lese, přiznává

Martina Kociána co nevidět čeká zápas v kleci a prý pilně trénuje.💪 Ukázal své boxerské dovednosti 🥊 a otevřeně promluvil o své minulosti.