KrutoHanka v OKTAGONu? Ondřej Novotný reaguje na zvěsti o lasu pro bojovnici Clash of the Stars

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 1 000 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Hanka Gelnarová se zařadila mezi ty bojovníky Clash of the Stars, co dělají bojovým sportům dobré jméno. Může se stát, že Hanku uvidíme někdy v profi organizaci? A mohla by to být dokonce ta nejznámější?

Hanka Gelnarová Foto: Clash of the Stars

Laso z OKTAGONu

Hanku Gelnarovou čeká koncem června zápas s Míšou Dostálovou, který byl už jednou odložen. Jde o jeden z mála duelů na kartě, od kterého se čeká kvalitní sportovní výkon, a není pochyb o tom, že Hanka Gelnarová na zápas maká stejně tvrdě jako mnozí profesionálové.

Zaregistruj se online a vsaď si u SYNOT TIP

Hančiny dřiny, šikovnosti a atraktivního stylu boje si podle všeho začínají všímat i za hranicemi Clash of the Stars a všímají si i ti nejpovolanější. Hanka Gelnarová v podcastu Willyho Cao prozradila, že dostala laso od nejznámější tuzemské profi organizace.

„Dostala, jenom se to nedomluvilo,“ odpověděla Hanka na otázku, zda někdy dostala nabídku od OKTAGONu. „Soupeřka nechtěla nakonec, protože nechtěla být spojovaná s někým, kdo je v Clashi, a tak se to potom nějak shodilo ze stolu a já si potom říkala zpětně, že se stejně potřebuju vyzápasit, ať vím, co jsou to tři kola,“ vysvětlila Hanka.

„Potom jsem si říkala, že je mi trochu blbé, že se tam dostanou lidi, co fakt makaj patnáct roků a já bych se tam dostala takhle. Takže kdybych tam šla, tak chci mít za sebou určitě amatérské zápasy a vědět, že na to mám,“ dodala.

Co na to promotér OKTAGONu?

Je známo, že promotér OKTAGONu Ondřej Novotný Clash of the Stars zrovna moc nefandí, a tak se zdá zpráva o angažování Hanky přinejmenším překvapivá. Vypadá to ale, že u Hanky by organizace přimhouřila oči.

„Někdo, kdo chce zápasit normální MMA, tak ano,“ odpověděl Novotný ve svém vysílání MMA letem světem na otázku, zda by byl v míru s tím, že by v OKTAGONu zápasil někdo z Clashe.

Hanku ocenil i bojovník OKTAGONu Andrej Kalašnik„Ona byla šikovná. Když jsem se díval, když byla v Clashi, tak je i pohybově nadaná, takový tank, co hodně tlačí dopředu. Když zatrénuje pořádně, tak by se mohla prosadit. Je šikovná,“ okomentoval Hančiny kvality AK-47.

Přestupu z Clashe do OKTAGONu se asi hned tak nedočkáme, jelikož Hanka se chce zdokonalovat a případné místo v žluto-černé organizaci si zasloužit. Už teď ale zápasnici Clashe musí hřát u srdce, že o ni projevila zájem právě tato organizace. Uvidíme tedy, co Hance přinese budoucnost.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři SYNOT TIP

SYNOT TIP - získej skvělé bonusy

Zaregistruj se online u SYNOT TIPu a získej zdarma 500,-, bonus až 10 000 Kč ke vkladu a "sázku bez rizika" 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u SYNOT TIP

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jakub Jíra

Jakub Speaker Jíra – životopis moderátora Clash of the Stars, producenta, manažera

Většina lidí ho zná jako moderátora organizace bizarních zápasů Clash of the Stars.🔥👇 Kdo je Jakub Jíra a jak se vyvíjela jeho kariéra před...

Karlos Vémola promluvil o výplatě za odvetu s Attilou Véghem

Karlos Vémola přibližuje výplatu za odvetu století s Attilou Véghem. Na kolik si přijde?

Oktagon 58: Vémola vs. Végh 2 bude největší událostí na tuzemské MMA scéně v letošním roce. Podívejte se, kolik peněz vydělají za odvetný...

Tomáš Linh Le Sy

Tomáš Le Sy prozrazuje zákulisní perličku o Red Face a vysvětluje, proč v Clashi odmítli Kajínka

I Clash of the Stars má své mantinely.👌 Tomáš Le Sy prozradil, proč odmítli angažmá nejslavnějšího vězně Česka a otevřeně se vyjádřil k Red...