Nejbizarnější B4THECLASH vůbec? Neukočírovatelní Snejks a Kocián se utrhli ze řetězu

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 1 000 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tentokrát se během pořadu B4THECLASH, který jako už tradičně předchází turnaji v Ostravě, představili Martin Kocián a Snejks. Že jde o velmi bizarní dvojici, není pochyb, přesto dokázali překvapit...

B4THECLASH Kocián vs. Snejks Foto: Clash of the Stars

Kocián a Snejks se utrhli ze řetězu

Nečekané výpady proti soupeři byly v případě této dvojice skoro samozřejmostí a lidé od těchto akvizic Clash of the Stars asi čekali leccos. Přesto bývalý člen skupiny Lunetic Martin Kocián a jeho soupeř Snejks dokázali překvapit.

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

U jednoho stolu zvládli vydržet sotva pár minut, a jakmile se od něj zvedli, už je nikdo nedokázal dostat zpátky na židle – dokonce ani jako obvykle ledově klidný promotér Tomáš Linh Le Sy.

Zatímco Martin Kocián volal po jakékoli fyzické aktivitě a chtěl divákům nabídnout show v podobě společné páky či souboje, Snejks celým svým já zakrýval obrazovku a povídal „o nesmrtelnosti chrousta“.

„Dej mi aspoň facku,“ prohlásil pak už zoufalý Kocián, na kterého Snejks nijak zvlášť nereagoval, natož pak aby jakkoli spolupracoval. Snejks si zkrátka po celou dobu vysílání takzvaně jel svoje a dal nový význam slovům „co na srdci, to na jazyku“.

Martin Kocián se během Snejksova zapáleného monologu nudil tak moc, že si dokázal v průběhu přímého přenosu vytvořit z běžného tílka populární crop top. Zbyla mu tak ale aspoň energie na odpovědi divákům a také na soupeřovy obligátní výpady během staredownu.

Oba pánové tedy nezklamali a předvedli show, ačkoli trochu jinou, než lidé asi očekávali. Snejksův kotrmelec, který předvedl během svého předchozího B4THECLASH, jde pravda jen těžko trumfnout, oba borci ale v tomto dílu dosáhli nejspíš zcela nového rekordu, a to v počtu vyřčených slov.

sipka Čtěte také: Martin Kocián ukazuje boxerské dovednosti a popisuje toxickou psychózu. Běhal jsem nahej po lese, přiznává

Dalo by se říct, že v tomhle ohledu byli oba soupeři více než ve formě, v jaké fyzické formě ale nastoupí do zápasu, se teprve uvidí. Martin Kocián přiznal, že začal „trénovat teprve včera“ a Snejks se odpovědi na tuto otázku raději vyhnul. Tipovat tedy výsledek tohoto duelu lze jen velmi těžko, jak to dopadne, se dozvíme už 22. června v turnaji Clash of the Stars 8.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Martin Kocián

Martin Kocián ukazuje boxerské dovednosti a popisuje toxickou psychózu. Běhal jsem nahej po lese, přiznává

Martina Kociána co nevidět čeká zápas v kleci a prý pilně trénuje.💪 Ukázal své boxerské dovednosti 🥊 a otevřeně promluvil o své minulosti.

Hanka Gelnarová

KrutoHanka v OKTAGONu? Ondřej Novotný reaguje na zvěsti o lasu pro bojovnici Clash of the Stars

Hanka Gelnarová se zařadila mezi bojovníky Clash of the Stars, co dělají bojovým sportům dobré jméno.💪 Je možné, že Hanku uvidíme někdy v...

Jakub Jíra

Jakub Speaker Jíra – životopis moderátora Clash of the Stars, producenta, manažera

Většina lidí ho zná jako moderátora organizace bizarních zápasů Clash of the Stars.🔥👇 Kdo je Jakub Jíra a jak se vyvíjela jeho kariéra před...