Martin Kocián ukazuje boxerské dovednosti a popisuje toxickou psychózu. Běhal jsem nahej po lese, přiznává

Martina Kociána co nevidět čeká zápas v kleci a prý pilně trénuje. Ukázal, jak mu to jde na lapách, a otevřeně promluvil o své minulosti, o nepříjemné zkušenosti s toxickou psychózou i pobytu na psychiatrii.

Martin Kocián Foto: Clash of the Stars

Clash je důvod k uklidnění

Martin Kocián se v Clash of the Stars objevil jako blesk z čistého nebe a hned na úvodní tiskovce předvedl nevídanou show. Není pochyb, že tahle volba byla ze strany organizace trefou do černého a bývalý člen kdysi extrémně populární skupiny Lunetic stále veřejnost zajímá.

Zaregistruj se online a vsaď si u Sazkabet

Je známo, že Martin od rozpadu kapely není zrovna ukázkou poklidného života, má ale rozhodně co vyprávět a nebojí se říkat věci, tak jak jsou. To dokázal i v podcastu Lea Brichty, kde promluvil například o toxické psychóze, pobytu v léčebně a také ukázal, co dokáže na lapách.

„Já jsem tam byl dvakrát (v léčebně), jednou dvacet osm dní a jednou deset dní a vždycky mi to pomohlo. Strašně jsem se tam nudil s těma kolegama a vždycky mě to dostalo do toho, že jsem se strašně uklidnil,“ smál se Kocián v Brichtalku.

„Jednou v životě se mi stalo, že jsem měl toxickou psychózu a to bylo poprvé, co mě to vystrašilo. (...) V pátek jsem šel ‚Hanka servis‘: kokain, chlast a chlebíčky, v sobotu eskort a v neděli za dominou,“ začal Kocián vyprávět.

„My jsme se nějak s tou holkou pohádali a ona mě vykopla – to bylo na Hájích. (...) Nějak mi ujelo metro, a tak jsem šel do parku, našel jsem tam vodu, a jak jsem slavnej, tak jsem si nechtěl střelit pod lampou, tak jsem šel do tmy a neviděl jsem, kolik tam toho dávám,“ popisoval Kocián.

„Najednou jsem byl na kupě sena a jak jsem byl v tý tmě, tak jsem měl stíhu, že jsem si lehl do mraveniště, takže jak jsem si myslel, že jsem v tom mraveništi, tak jsem vyskočil, běžel jsem pod tu lampu a všude jsem ty mravence viděl. Začalo mě to štípat, takže jsem se svlíknul do naha a vyběhl z toho lesa nahej ven.

Nechal jsem tam doklady, všechno, běžel jsem skoro až na Opatov. Pak to skončilo ta psychóza a já nahatej a už se mi nechtělo do toho lesa. Tak jsem šel k popelnicím a čekal na někoho, kdo by mi půjčil telefon, abych si zavolal záchranku,“ pokračoval Martin.

„Přišel pán s takovým tlustým jezevčíkem a já mu za tou popelnicí říkám: ‚Prosím vás, nemáte telefon, já si potřebuju zavolat.‘ Tak mi ho půjčil, já si zavolal záchranku a takhle jsem se dostal na deset dní do Bohnic,“ dodal.

Martina Kociána co nevidět čeká zápas v Clash of the Stars 8 a jak sám řekl, účast v turnaji je pro něho momentálně důvodem se trochu uklidnit. Prozradil, že trénuje, a co umí, ukázal i během natáčení podcastu, kde mu Leo Brichta suploval trenéra:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online v sázkové kanceláři Sazkabet

SAZKABET - získej bonus 10 000 Kč pro nové hráče

Zaregistruj se online a ověř svůj účet přes banku. Získej bonus 100 Kč za vklad, 400 Kč za plnou registraci a ke vkladu až 9 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Sazkabetu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Hanka Gelnarová

KrutoHanka v OKTAGONu? Ondřej Novotný reaguje na zvěsti o lasu pro bojovnici Clash of the Stars

Hanka Gelnarová se zařadila mezi bojovníky Clash of the Stars, co dělají bojovým sportům dobré jméno.💪 Je možné, že Hanku uvidíme někdy v...

Jakub Jíra

Jakub Speaker Jíra – životopis moderátora Clash of the Stars, producenta, manažera

Většina lidí ho zná jako moderátora organizace bizarních zápasů Clash of the Stars.🔥👇 Kdo je Jakub Jíra a jak se vyvíjela jeho kariéra před...

Tomáš Linh Le Sy

Tomáš Le Sy prozrazuje zákulisní perličku o Red Face a vysvětluje, proč v Clashi odmítli Kajínka

I Clash of the Stars má své mantinely.👌 Tomáš Le Sy prozradil, proč odmítli angažmá nejslavnějšího vězně Česka a otevřeně se vyjádřil k Red...