Tadeáš Veselý odhalil, co bylo za jeho virálním videem z nemocnice. Grznár se mu vysmál

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Ve čtvrtek se na natáčení B4THECLASH, tentokrát už v Ostravě, sešla velmi zajímá čtveřice. Kromě otázek okolo přípravy se Tadeáš Veselý vrátil k videu z nemocnice, které před pár týdny kolovalo na sociálních sítích.

Tadeáš Veselý na tiskovce Foto: Clash of the Stars

Clash of the Stars B4THECLASH Veselý, Grznár, Križan, Fayne

Dnešní ochutnávka na sobotní Clash 8 byla pořádně výživná. V Ostravě se v podvečer sešli Tadeáš Veselý se svým soupeřem, YouTuberem Fayneme, a také šampioni Filip Grznár a Tomáš Križan. Jedno z nejočekávanějších natáčení před samotným galavečerem se opět neobešlo bez třaskavých momentů a vyjádření.

sipka Podívejte se na kurzy Clash 8 u Fortuny ZDE

Hned ze startu nejočekávanějšího B4THECLASH došlo na hodně pikantní téma. Z úst Tomáše Le Syho totiž zazněla zmínka o virálním videu, které nedávno obletělo český internet. Na něm Tadeáš Veselý svíjel v nepřirozené pozici na invalidním vozíku v nemocnici a jeho grimasy v obličeji zapříčinily, že se spoustu fanoušků shodlo na tom, že byl v daný okamžik Gangstaboy pod vlivem návykových látek.

"Dal jsem si plato tramalu a zapil to vodkou. Museli mi vyplachovat žaludek, protože jsem se přiotrávil. Řešil jsem tím zranění nohy, ale můžu říct, že za tím nebyly žádné drogy, což jsem Faynemu nahrával i do hlasové zprávy," popsal situaci Tadeáš Veselý.

"Kámo po tramalu by si nebyl takhle zkroucenej, ten by tě uspal," zareagoval okamžitě znalec všemožných zakázaných látek, Filip Grznár. On sám bude v sobotu na turnaji Clash of the Stars 8 usilovat v hlavním zápase o šampionský pás ve váze do 84 kilogramů, který drží právě Tomáš "Dynamo" Križan.

Fanoušci Clashe kromě životosprávy Veselého pochybují i nad jeho tréninkovou docházkou. "Chodil jsem do gymu dvakrát týdně, hlavně kvůli tomu abych si nezhoršil zranění," kontroval neoblíbený bojovník.

Tadeáš Veselý teprve před pár týdny absolvoval zápas v Anglii, který mu ale vůbec nevyšel a prohrál TKO v 1. kole. Za jeho nepovedeným vystoupením bylo údajně vykloubené rameno, které si přivodil po pár vteřinách zápasu. V anglické organizaci, která funguje na podobném principu jak Clash of the Stars – zápasy influencerů, si tím ale dobré jméno rozhodně neudělal. Pochybnosti nad tímto způsobem ukončení zápasu vyjádřil i jeho aktuální protivník Fayne.

Kurzy Clash of the Stars 8 u Fortuny

Promotér Tomáš Le Sy během natáčení oficiálně oznámil, kdo se utká s Markem "Datlem" Valáškem. Za zraněného Čonnyho zaskočí žralok Patrik, který přijal výzvu pouhých pár dnů před turnajem.

Použije Tadeáš Veselý proti Faynemu i napotřetí pepřák? Právě tato otázka rezonovala před natáčením dnešní tiskovky B4THECLASH asi nejvíce. Tentokrát si ale členové ochranky splnili povinnosti na výbornou a žádná taková situace se nekonala.

O poměrně překvapivý názor se postaral Filip Grznár, který vyjádřil pochopení pro kontroverzní tetování Tadeáše Veselého. Hodně vypjatý moment i přes zdánlivě přátelskou atmosféru během povídání nakonec nabídl staredown mezi Faynem a Veselým.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Martin Kocián vs. Snejks

Clash of the Stars 8: Martin Kocián vs. Snejks – info, kurzy a sázkový tip

V rámci osmého turnaje Clash of the Stars se poprvé představí Martin Kocián, jenž se utká se zkušeným Snejksem.🐍Kdo z nich má větší šance...

Vsaďte si na Clash 8 s bonusem za registraci

Sázky na CLASH 8: Využijte navýšený bonus 1300 Kč u Fortuny pro nové hráče

U sázkové kanceláře Fortuna momentálně probíhá skvělá promo akce 🎁 pro všechny nově zaregistrované sázkaře. Více se dočtete v tomto článku.

Clash of the Stars 8 - Mikulasek vs Jandejsek

Clash of the Stars 8: Mikulášek vs. Jandejsek – kurz, tip a livestream online

Na turnaji COTS 8 nebude chybět ani profesionální MMA zápasník Vašek Mikulášek, který se popere se Sandrem Jandejskem. Každé kolo nabídne...