Pavel Novotný trénuje u známého pražského trenéra profesionálů. „Všechno mě bolí!“ skučí starosta

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Starostu a kontroverzní postavu českého showbyznysu Pavla Novotného čeká co nevidět zápas. Svého soupeře, kterým není nikdo jiný než Aleš Bejr, prý nepodceňuje, a tak se připravuje pod taktovkou velmi známého trenéra.

Pavel Novotný Foto: Profimedia

Pavel Novotný naskočil do plné přípravy

Pavla Novotného čeká co nevidět souboj v kleci populární organizace Clash of the Stars. Soupeřem mu nebude nikdo jiný než „Psychopat“ Aleš Bejr, který si od promotérství v Red Face odskočí do klece své domácí organizace.

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Zpráva o tomto duelu zazněla na posledním galavečeru a šokovala nejednoho fanouška, není ale pochyb, že o něj bude velký zájem. Jak se na zápasy připravuje Aleš Bejr, už fanoušci Clashe povědomí mají a je pravděpodobné, že jinak tomu nebude ani v případě nadcházejícího turnaje Clash of the Stars 9.

Jak bude mít ale natrénováno kontroverzní starosta, se můžeme jen domnívat, Pavel Novotný však zásobuje své fanoušky na sociálních sítích videy, kde informuje o průběhu své přípravy. V tuto chvíli už má trenéra, kterého zná každý fanda bojových sportů, a příprava je podle všeho krušná.

„Já si jenom rychle popláču a půjdu zase dál. Fňukna se přihlásila,“ zahájil své vysílání na instagramu Novotný. „Já si potřebuju postěžovat. Mě všechno bolí,“ připustil starosta Řeporyjí.

„Já jsem strašně vděčnej Spejblovi, že mě vzal. Spejbl mě u sebe tak jako přivítal v tom gymu a byl na mě hrozně hodnej ten první trénink, ale celej den chodim jak důchodce, strašně mě bolej lejtka,“ přiznal Novotný.

sipka Více o nadcházejícím turnaji se dozvíte zde: Kdy bude Clash of The Stars 9: datum, místo a vstupenky

„Já jsem jak senior, dcera mě chtěla pustit sednout v metru. Všechno mě bolí. (...) Obdivuju všechny boxery a fightery. Všechno mě bolí a přitom jsem nic nedělal. (...) Ale tohle patří k vrcholovýmu sportu a já vim, že o co víc natrénuju, o to míň dostanu do držky,“ dodal Novotný.

Jak se Pavlovi Novotnému tvrdý trénink vyplatí, se dozvíme už 7. září, kdy proběhne v pořadí již devátý turnaj Clash of the Stars. Doufejme, že bude mít starosta Řeporyjí narozdíl od Jaromíra Soukupa prostor ukázat, co v něm je.

Na celé vysílání Pavla Novotného se můžete podívat zde:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pavel Novotný

VIDEO: Starosta Pavel Novotný se už pilně připravuje na zápas s Psychopatem Alešem Bejrem

Není na co čekat. Zápas mezi Pavlem Novotným a Alešem Bejrem na Clash of the Stars 9 byl oficiálně oznámen ☝ a na řadu přichází náročná...

Angie Mangombe a Pavel Novotný

Kdy bude Clash of The Stars 9: datum, místo, karta, vstupenky a livestream

Co nevidět nás čeká další nabitý turnaj Clash of the Stars.⭐ Co nabídne v pořadí devátá akce organizace?9️⃣ Veškeré info najdete v článku.

Patrik Žralok Hübler

Patrik Žralok o vztazích v Clashi i prohře s Datlem: „Trénoval jsem na Amsterodam, ne na zápas,“ říká

Patrik 🦈 Hübler v posledním zápase prohrál. Jak zpětně hodnotí svůj výkon a formu, s kým má v Clashi nejlepší vztahy a jaké má plány na...