“Nechci skončit sám se svými zlatými deskami a úspěchy,” říká Patrik Rytmus Vrbovský

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Slovenský rapper a hobby boxer Rytmus alias Patrik Vrbovský v rozhovoru zavzpomínal na zápas s Petrem Monstrem Knížetem, prozradil víc o svém koncertu v O2 areně, ale i o rodině, tvorbě a náhledu na život.

Patrik Rytmus Vrbovský v rozhovoru Foto: Profimedia

Patrik Rytmus Vrbovský v rozhovoru o jeho tvorbě, rodině, životě i boxu

Matador slovenské hudební scény, táta, podnikatel i hobby boxer. Jak Rytmus vzpomíná na zápas s Monstrem Knížetem a Marpem, jestli se chystá na další zápas v boxu a jak ho změnila rodina, popsal v rozhovoru.

sipka Vsaďte si na bojové sporty s bonusem 300 Kč za registraci

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

„Je to asi dost logické, že trojka bude," říká o třetím zápase Attily s Karlosem slovenský rapper Rytmus

„Jak jsem řekl, kdyby náhodou vyhrál Karlos, tak bychom tady měli největší příběh, nebo jeden z největších sportovních příběhů obou národů. Protože je to Česko proti Slovensku, jeden legendární fighter, druhý legendární fighter, teď je to 1–1 a je logické, že všichni chtějí vědět, jak dopadne trilogie. Samozřejmě teď je to na nich, jak se asi domluví, ale je to asi dost logické, že ta trojka bude,“ prozradil v rozhovoru s Ondřejem Němcem pro CNN Prima News Rytmus.

V rámci Fight Night Challenge 4 se Patrik Vrbovský utkal v ringu s ostříleným matadorem Petrem Knížetem. Jak na zápas Rytmus vzpomíná?

„Byl to nejvíc pekelný soupeř, dělal MMA tlak v boxu. To nebyl, že boxerský postoj a jde pomalu k tobě, snaží se tě oklamat a nabodovat. Jsem za to velmi rád, že jsem mohl být v takovém nepohodlí, s takovým člověkem, že jsem měl možnost dostat od něho údery, a že mi vytvořil to, co jsem chtěl, tu challenge. Když jsem ho viděl v tom rohu, řekli gong a šli jsme si dát (pozn. pozdrav) a on mi rovnou napálil zadní," vzpomíná Patrik.

Mezi jeden z prvních zápasů influencerů a známých osobností na domácí půdě patří fight dvou rapperů, Rytmuse s Marpem, který se konal v prosinci 2018. Jaké má na fight Patrik Vrbovský vzpomínky?

„Super. Žádný influencer ani rapper neboxoval a po tomto zápase do roka, do dvou začali všichni boxovat a dneska je úplně běžné, že je to nová forma zábavy, kde lidi, co neměli nic společného s bojovými sporty, tak boxují a dávají si zápasy," popsal Rytmus.

Rytmus v rozhovoru uvedl, že po zápase s Monstrem pořád cvičí, ale od boxu si musel na chvíli odpočinout a teď se k němu opět vrací. Další zápas ale v plánu zatím nemá.

Jaký vidí slovenský rapper rozdíl mezi Rytmusem a Patrikem?

„Je to rozdíl v tom, že když byl Rytmus naplno, tak se to točilo jenom kolem něj. Takže tam byla ta šoubyznysová sebestřednost, že jsem žil tou postavou. Svým způsobem to byla taková schizofrenie, že jsem si vytvořil nějakou bublinu, nějaký svět, kde je Rytmus postava, která si ráda plní sny, je disciplinovaná, co se týče hudby."

„Tam jsem byl extrémně disciplinovaný a pracovitý, a řekl bych dost takový bezpáteřní, orientovaný na úspěch. Takže jsem si uměl splnit úplně všechno, co jsem si řekl.  A jak jsem potkal manželku, tak mi řekla, že doma a v manželství nechce slyšet nic o práci, takže přišel prostor pro Patrika Vrbovského, který na sobě pracuje, jak má žít ve vztahu, do toho se narodil syn a už se to netočí kolem mě, ale kolem mé rodiny," uvedl známý rapper.

„Od té doby, co mám rodinu, tak normálně pracuji extrémně na Patriku Vrbovském, protože nechci skončit sám se svými zlatými deskami a úspěchy, ale snažím se teď všechno odevzdat rodině," řekl Patrik Vrbovský.

Rytmus se snaží být ve své tvorbě autentický a popisovat to, co aktuálně žije, díky tomu jeho tvorba funguje i jako kronika jeho života.

„Kdybych teď dělal album, ve kterém bych byl hrozně naštvaný a drsný, a moc sebestřední, tak bych to už svým způsobem nebyl já. Já jsem se snažil vždy v každé době být autentický v tom rapu, takže je to pro mě, řekl bych, taková terapie. Vlastně jsem i řekl, že Bengorem to vše začalo a skončí," uvedl v rozhovoru.

„V nějakém rozhovoru jsem i řekl, že Bengoro budu vydávat dokud tady budu, to znamená, že první album Bengoro vyšel v roce 2006, druhý 2023, takže ten první byl, že jsem byl mladý kluk, teď jsem zralý a když to bude s tímto odstupem času 15 až 16 let, tak to budu mít po šedesátce a to může být taky zajímavé. Protože mentálně budu úplně někde jinde, a když to dám autenticky, tak po mně zůstanou alba, ve kterých jsem popsal každé období svého života," uzavřel Patrik Vrbovský.

Rytmuse čeká 14. září 2024 největší sólo koncert kariéry, který se uskuteční v O2 areně, v rámci koncertu se představí řada hvězd jako je Dara Rolins, Tina, Viktor Sheen, nebo spoluzakladatel Kontrafaktu Ego.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tadeáš Růžička vs Václav Sivák

Zápas Sivák vs. Růžička potvrzen! Podívejte se na termín a podrobnosti milionové bitvy

Dlouho očekávaný souboj ⚡ dvou elitních českých postojářů zná svůj oficiální termín. Mawar a Sivák si to rozdají na překvapivém místě. Více...

Lukáš Krpálek a David Klammert

Judo: Letní olympijské hry 2024 – Kdy zápasí Krpálek, Klammert a Zachová? Program a výsledky

Na LOH 2024 ve Francii se pozornost českých fanoušků hodně upíná k judu 🥋, kde o cenné kovy zabojuje trojlístek českých reprezentantů ve...

Viktor Šebák a Karlos Vémola

Viktor Šebák, trenér Karlose Vémoly a dalších: S mentálními kouči se roztrhl pytel, ale je to důležité

Viktor Šebák trénuje hokejisty, golfisty, ale také MMA zápasníky.💪 Přečtěte si rozhovor se silově kondičním trenérem Karlose Vémoly a...