Judo: Letní olympijské hry 2024 – Kdy zápasí Krpálek, Klammert a Zachová? Program a výsledky

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Na LOH 2024 ve Francii se pozornost českých fanoušků hodně upíná k judu, kde o cenné kovy zabojuje trojlístek českých reprezentantů ve složení Lukáš Krpálek, David Klammert a Renata Zachová. Více informací najdete v tomto článku.

KRPÁLEK VÝSLEDKY
KLAMMERT VÝSLEDKYZACHOVÁ VÝSLEDKY

Lukáš Krpálek a David Klammert Foto: ČTK / Šimánek Vít

Hodnocení olympijského turnaje v judu: 9,9/10

Judo na LOH 2024 ve Francii – Češi: Lukáš Krpálek, David Klammert, Renata Zachová

Judista Lukáš Krpálek se pokusí potřetí v kariéře dobýt olympijský vrchol. Po zlatu z Rio de Janeira (2016) a Tokia (2020) je právě on jednou z největších českých nadějí na zisk nejcennějšího kovu na Letních hrách v Paříži. Kurzy na Hry ve Francii najdete u sázkové kanceláře Fortuna. Klikněte ZDE a získejte bonus na sázení za jednoduchou online registraci

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Letní olympijské hry 2024 v Paříži jsou na programu od 26. července – 11. srpna 2024 a metropole Francie je druhým městem v historii, které pořádá hry již potřetí. V tomto článku se zaměříme na program a výsledky českých judistů.

JUDO NA LOH 2024
📆 Kdy: 27. 7. – 3. 8. 2024
📌 Kde: Grand Palais Éphémère, Paříž, Francie
🧡 Češi: Krpálek, Klammert, Zachová
▶️ Přímý přenos ČT Sport, Eurosport, Max

Krpálek judo olympiáda Paříž 2024 (těžká váha: nad 100 kg) – 2. 8. 2024

33 letého Lukáše Krpálka čeká ve Francii těžký úkol v podobě obhajoby olympijského zlata ve váhové kategorii nad 100 kilogramů. Generálka jihlavskému rodákovi nevyšla podle představ. Na květnovém mistrovství světa v Abú Dhabí skončil pátý a nenavázal tak na minulý rok, kdy ve váze do 100 kg získal stříbrnou medaili.

Jeden z nejúspěšnějších českých sportovců novodobé historie ovšem dopředu avizoval, že přípravu během roku ladil právě na Olympijské hry ve Francii. Krátce před MS absolvoval náročný kemp v Japonsku, kde si v průběhu let vytvořil skvělé kontakty a přátelské vztahy.

Fyzickou dřinu a drily v zemi vycházejícího slunce bude chtít zúročit na tatami v aréně Grand Palais Éphémère. Podle papírových předpokladů je Lukáš Krpálek, pro kterého jde už o 4. olympiádu, jedním z největších adeptů na zisk cenného kovu.

VÝSLEDKY – LUKÁŠ KRPÁLEK LOH 2024
1. kolo výhra s J. Snippe (wazari)
2. kolo vyřazen (vs. Tatsuru Saito)

Dvojnásobný olympijský šampion Lukáš Krpálek právě v Paříži získal svou první velkou medaili, když v roce 2011 slavil bronz na mistrovství světa. Podaří se mu bohatou sbírku rozšířit o další placku?

Už před samotným startem LOH 2024 se Krpálek objevil ve vášnivých diskuzích. Mohla za to extravagantní olympijská kolekce oblečení návrháře Jana Černého, jejíž tváří se stal mimo jiné právě „Krpoš“. Jeho výkony na žíněnce tohle ale zajisté nikterak neovlivní. Krpálek by mě do prvního kola nastoupit 2. srpna kolem desáté hodiny ranní.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

David Klammert na LOH 2024 v Paříži (váha do 90 kg) – 31. 7. 2024

Svou druhou olympijskou účast v kariéře si David Klammert definitivně zajistil 2. místem na letošním MS v Abú Dhabí, kde po vyrovnaném finálovém zápase těsně prohrál s Nemanjou Majdovem ze Srbska.

Bývalý mistr světa a Evropy Majdov mu tím oplatil porážku z letošního Grand Slamu v Dušanbe, kde na něj Klammert vyzrál ve čtvrtfinále a nakonec padl až ve finále. Druhé místo ovšem pro Klammerta znamenalo životní úspěch a od té doby si 30letý judista udržuje skvělou výkonnost, což je před olympijských turnajem skvělá zpráva. V roce 2020 v Tokiu Klammert neprošel přes první kolo, tentokrát jsou jeho ambice daleko vyšší.

VÝSLEDKY – DAVID KLAMMERT LOH 2024
1. kolo vyřazen (vs. Ngayap Hambou, 3 Shido)

Judo Renata Zachová Letní Hry Francie (váha do 63 kg) – 30. 7. 2024

Renata Zachová je první ženskou judistkou, která se dokázala kvalifikovat na letní olympijské hry po 20 letech. Účast na Hrách v Paříži si Zachová zajistila ziskem titulu Mistryně Evropy v dubnu letošního roku. Teprve 24letá Renata Zachová porazila ve finále ME Joanne van Lieshout a vylepšila své do té doby nejlepší umístění, kterým bylo 5. místo z ME v roce 2022.

Na MS v Abú Dhabí se Zachové už tolik nedařilo a se světovou jedničkou Catherine Beauchemin-Picard z Kanady vypadla ve 2. kole. Úřadující mistryně Evropy mezi seniory Renata Zachová ale v Paříži při své olympijské premiéře rozhodně může překvapit. Podle vlastních slov bude chtít hlavně motivovat mladé sportovkyně.

VÝSLEDKY – RENATA ZACHOVÁ LOH 2024
1. kolo vyřazena (vs. Szofi Ozbas)

Kdy a kde sledovat judo na LOH Francie 2024? Přímý přenos judo ČT Sport, Krpálek live stream

Zápasy českých judistů na olympiádě v Paříži by neměly chybět v programu živého vysílání veřejnoprávní stanice ČT Sport. Jednotlivé dny jsou vždy určeny pro konkrétní váhovou kategorii. Lukáše Krpálka tedy uvidíme na olympijském tatami v pátek 2. 8. David Klammert se představí ve středu 31. 7. a Renata Zachová zasáhne do bojů ve čtvrtek 30. 7. Více informací o přímých přenosech na judo se dozvíte v tomto článku.

Livestream judo LOH 2024 budete v rámci sázkových kanceláří hledat marně, ovšem kurzy pravděpodobně nabídnou všechny sázkovky. Někde dokonce najdete i rozšířenou nabídku kurzů, proto doporučujeme sledovat aktuální nabídku. Skvělou možností je online registrace u vámi vybrané sázkové kanceláře, díky čemuž si přijdete na pěkný bonus, za který si lze rovnou vsadit třeba na Čechy.

NEJLEPŠÍ ONLINE SÁZKOVÉ KANCELÁŘE – PŘEHLED BONUSŮ:
Tipsport Bonus ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
Fortuna Bonus ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
Betano Bonus ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
Chance Bonus ke vkladu až 2 000 Kč + 200 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
SynotTip Bonus 500,- zdarma bez nutnosti vkladu VSAĎ TEĎ
Sazkabet Bonus ke vkladu až 9 500 Kč + 500 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
MerkurXtip Bonus 50 free spinů + 200 Kč ke vkladu VSAĎ TEĎ
BetX Bonus ke vkladu až 50 000 Kč VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kdy bude zápasit Lukáš Krpálek na olympiádě 2024?

Obhájce olympijského zlata z Tokia Lukáš Krpálek jde do bojů o cenné kovy na LOH 2024 v Paříži v pátek 2. srpna. Více informací najdete uvnitř článku.

2️⃣ Kde se vysílá Olympiáda judo živě?

Živé přenosy ze zápasů českých judistů pravděpodobně nabídne kanál ČT Sport.

3️⃣ V kolik hodin bude Krpálek dnes na Olympiádě (2.8.2024)?

Přesné časy zápasů Lukáše Krpálka se budou odvíjet od aktuální situace. Harmonogram vám přineseme v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí – program a kde sledovat box živě

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Judo, Lukáš Krpálek - Zdroj ČTK, Deml Ondřej

Judo - pravidla, chvaty, principy a pásky

Judo 🥋 je velmi rozšířený styl japonského bojového umění ✅, který je populární po celém světě, včetně České republiky. Přečtěte si...