RFA a IAF zavrhly Růžičku, teď hledají náhradu pro Siváka. Promotéři by nejraději nasadili Lea Brichtu

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

RFA a IAF musely vzhledem k okolnostem zrušit únorový milionový zápas. Vaška Siváka ale o fight nechtějí připravit, a tak se hledá náhrada. O kom uvažují promotéři a koho by naopak v duelu s Bad Boyem rádi viděli fanoušci?

Václav Sivák a Tadeáš Růžička Foto: RFA

Kdo nahradí Růžičku v milionovém zápase?

Organizace RFA a IAF byly nucené vzhledem k okolnostem zrušit nedávno promovaný milionový zápas, v němž se měli utkat Václav Sivák a Tadeáš Růžička. Tenhle souboj chtěl vidět snad každý fanoušek bojových sportů, na povrch však vyplula další Mawarova kauza, která tomuto zápasu učinila přítrž. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus.

Václav Sivák nicméně na vzniklé situaci nemá žádný podíl, a tak ho organizace nechtějí o slibovaný zápas obrat. Jaký soupeř ale dokáže udělat tenhle duel stejně atraktivní jako Růžička?

Zaregistruj se online a vsaď si u SYNOT TIP

„Z domácí scény nás napadla jediná možná varianta a to byl Leo Brichta, ale Leo řekl, že tenhle zápas pro něho nemá žádný smysl, ani kariérní... protože se chce věnovat MMA, což akceptujeme,“ nakousl téma Boris Marhanský.

„Ačkoli pro diváky by to byl možná ještě zajímavější zápas, ale chápeme, že když Leo teď bude mít přípravu na titulový zápas u nás v Praze, potom má mít zápas v KSW, také v MMA, tak asi by to pro něj ani v přípravě nebylo zajímavé,“ vysvětlil promotér RFA.

„Máme v hledáčku pár zajímavých jmen, můžete se s námi na tom podílet tak, že nám do komentářů napíšete, jakej nápad byste měli, koho byste chtěli vidět postavit se Vencovi Sivákovi v Ostravě. (...) My tam máme velký, opravdu velký jména světových kvalit,“ doplnil Petr Píno Ondruš.

„Jedna z těch variant, kterou navrhujete, je Patrik Záděra, ale to je vlastně nemožný, protože Patrik už neudělá sedmdesátku, v jiný váhový kategorii zase už nechce nastupovat Venca Sivák,“ dodal promotér IAF.

S největší pravděpodobností se tedy Sivák dočká nějakého zahraničního soupeře, fanoušci ale přece jen pár jmen domácí bojové scény z rukávu vytáhli. Kromě již zmíněného Patrika Záděry se nejčastěji objevovalo jméno Losena Keity.

Souboj dvou elitních bojovníků by byl nepochybně extrémně atraktivní, avšak vzhledem k napjatým vztahům domovských organizací obou borců je tahle varianta více než nepravděpodobná.

sipka Čtěte také: Tadeáš Růžička se vyjadřuje ke své kauze: „Jsem na správné cestě, tohle byl jen přešlap,“ hájí se.

Fanoušci dále jmenovali například Milana Paleše, Sebastiana Fapša, Luboše Lesáka nebo Dominika Toporcera. Uvidíme tedy, koho nakonec organizace doručí a zda se duel atraktivností vyrovná tomu původnímu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři SYNOT TIP

SYNOT TIP – získej skvělé bonusy

Zaregistruj se online u SYNOT TIPu a získej zdarma 500,-, bonus až 10 000 Kč ke vkladu a „sázku bez rizika“ 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u SYNOT TIP

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tadeáš Mawar Růžička

Tadeáš Růžička lítá v dalším průšvihu! Společně s kumpány na koupališti zaútočil na neznámého muže

Jak se zdá, Tadeáš Růžička čelí dalšímu šetření.🚨⚡ Problémový bojovník se měl tentokrát účastnit bitky na koupališti, kde poslal k zemi...

Patrik Kincl

Patrik Kincl posílá vzkaz Růžičkovi: Člověk je v base úplná nula. Šampion promlouvá i k RFA a IAF.

Nová kauza Tadeáše Růžičky znovu hýbe světem bojových sportů.⚡ Šampion OKTAGONu Patrik Kincl poslal Mawarovi dlouhý vzkaz, nabízí i pomoc.

Tadeáš Mawar Růžička

Od Růžičky dávají ruce pryč i jeho trenéři. S věčným potížistou končí také RedFace. Co na to RFA?

Tadeáš Mawar Rlžička se i přes své opakované kauzy stále mohl spolehnout na své trenéry, už i ti ale dávají od problémového zápasníka ruce...