Patrik Kincl posílá vzkaz Růžičkovi: Člověk je v base úplná nula. Šampion promlouvá i k RFA a IAF.

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Nová kauza Tadeáše Růžičky znovu hýbe světem bojových sportů. Většina veřejnosti i zápasníků má na věc jasný názor. Šampion OKTAGONu Patrik Kincl poslal Mawarovi dlouhý vzkaz, ve kterém mu mimo jiné nabízí i pomoc. Své řekl i směrem k organizacím RFA a IAF.

Patrik Kincl Foto: Michal Beránek / CNC / Profimedia

Kincl má vzkaz pro Růžičku, jeho kumpány, i RFA a IAF

Svět bojových sportů v posledních dnech řeší především novou kauzu Tadeáše Růžičky. Neponaučitelný zápasník opět zaútočil na nevinného člověka a tentokrát ho to skutečně může poslat za mříže. Tuhle zkušenost má i šampion střední váhy OKTAGONu Patrik Kincl, a tak Mawarovi poslal vzkaz.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

„Ten, pro koho je tohle video dál určené, jsi ty, Tadeáši, a možná i lidi, co jsou okolo tebe. I když se neznáme, bylo by jednoduchý si na tebe sehnat číslo a zavolat ti, ale podle toho jak tě zpovzdálí vnímám, tak si myslím, že větší užitek by to mělo, kdybych to zakřičel tady do tý stěny,“ řekl na úvod Kincl ve svém videu.

„Doporučoval bych ti si to třeba desetkrát pustit, jasně, poprvý budeš koukat v emocích, ale postupem času třeba zjistíš, že to myslim dobře, protože na tý cestě, kde aktuálně seš, tak na podobný já jsem byl.

Chtěl jsem bejt v očích okolí frajer, drsňák, chtěl jsem si tak vydělávat peníze, abych moh ten sport dělat bez práce, protože se mi ani nezdálo o těch podmínkách, jaký jsou dneska a k jakejm podmínkám ses dostal ty...“

„Nerozumím tomu, jestli k někomu vzhlížíš, nebo se stavíš do role, že budeš ten drsňák a velkej frajer a s tim samozřejmě souvisí, jak tě teď to okolí plácá po ramenou (...) a do toho to nesmyslný promo, to bych mohl apelovat na RFA a IAF.

Chápu, že to není jednoduchý v týhle době, v tomhle monopolu OKTAGONu, se dostat na výsluní a že hledáte ty cesty, ale sakra jako, s problémama, který má Tadeáš, a myslím, že jste to věděli, když jste to natáčeli, jak ho sbírá zásahovka, jakej je to drsňák, přitom máte sami zkušenosti s kriminálem a vsadim se, že nikdo z vás by se tam dobrovolně nevrátil.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Tipsportu

Tam je člověk úplnej idiot, protože tam sedí se samejma idiotama, vezme ti to kus života, seš úplná nula. Tadeáši, není to ten americkej film, jak tam přijdeš a musíš si to tam vybojovat (...), pořád budeš ten idiot, co sedí v base,“ pronesl Patrik Kincl.

„Zase se kolem tebe vytvoří ta skupinka těch frajerů, co tě budou plácat po ramenou, věř mi, že tihle borci to uměj, že pokud nemáš něco v hlavě a nedokážeš to přečíst, o co jim jde, tak si tě povoděj jak loutku, zatáhnou tě do prů*erů, z kterejch už se nevymotáš, zas budeš lítat v tom fetu, bude to ten kolotoč a celej život prosedíš v kriminále, pokud s tím nezačneš něco dělat,“ dodal Kincl

„Ve třech lidech otravovat holku na koupáku to je strašná ubohost (...) a když se jí borec zastane, tak ho tam sestřelíte, ten borec měl větší koule než vy všichni tři dohromady a vy ho tam ještě sesekáte,“ řekl Inspektor své k samotnému incidentu.

„Jak říkám, jestli ti někdy zas ujedou nervíčky, potřebuješ to ze sebe dostat a nebude ti stačit zaběhnout do gymu na pytel, tak mi zavolej, napiš, potkáme se tady u nás a vyřešíme to bez toho, abys byl v prů*eru. A věř mi, že to myslim dobře,“ dodal šampion OKTAGONu. Na celé video se můžete podívat zde.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tadeáš Mawar Růžička

Od Růžičky dávají ruce pryč i jeho trenéři. S věčným potížistou končí také RedFace. Co na to RFA?

Tadeáš Mawar Rlžička se i přes své opakované kauzy stále mohl spolehnout na své trenéry, už i ti ale dávají od problémového zápasníka ruce...

Aleš Bejr a Jakub Jíra

„Pájo, já jsem tvůj řezník!“ hrozil Psychopat Bejr Novotnému. První tiskovka odhalila i další mega zápasy

Clash of the Stars 9 je za dveřmi a za sebou už máme první tiskovku.💪 Psychopat Bejr a další opět předvedli bizarní show a karta bude...

Tadeáš Mawar Růžička

Tadeáš Růžička lítá v dalším průšvihu! Společně s kumpány na koupališti zaútočil na neznámého muže

Jak se zdá, Tadeáš Růžička čelí dalšímu šetření.🚨⚡ Problémový bojovník se měl tentokrát účastnit bitky na koupališti, kde poslal k zemi...